Şimdi Ara

Ekran Kartım mı Yandı ? Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar. Youtube'da bir video izlerken ekran aniden ve tamamen siyah beyaz oldu ve videonun sesi cızırtıya dönüştü. Hemen bilgisayarı kapattım. Herhangi bir kablo yanığı kokusu veya kasadan gelen başka bir koku yoktu. Tekrar başlattım açılış ekranında bir kaç yerde kırmızılık vardı bende monitörden olabileceğini umarak kapattım ve kasayı hdmi ile televizyona bağladım görüntü değişmedi. Daha sonra ekran kartini söktüm tekrar taktım Fakat görüntü yine değişmedi aşşağıdaki fotoğraflarda göreceksiniz.

    Kasayı açarak sistemi yeniden çalıştırdım ekran kartinin fanı da dahil olmak üzere tüm fanlar çalışır durumda. Kasanın içinde hala daha herhangi bir koku veya anormal bir durum söz konusu değil. Sizce sorun ne olabilir ? Ekran kartının yanmasından şüpheleniyorum. Ekran kartının yandığı durumlara uyuyor mu yaşadığım sorun? Eğer ekran kartı olduğunu düşünüyorsanız bu anakarta uygun bir ekran kartı önerebilir misiniz ugun fiyatlı ?
    Ekran Kartım mı Yandı ? Yardım Edin
    Ekran Kartım mı Yandı ? Yardım Edin
    Ekran Kartım mı Yandı ? Yardım Edin
    Ekran Kartım mı Yandı ? Yardım Edin
    Ekran Kartım mı Yandı ? Yardım Edin
    Ekran Kartım mı Yandı ? Yardım Edin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasim95 -- 9 Eylül 2018; 18:56:40 >







  • Geçmiş olsun, arıza chipset arızası belli ama yine de ekran kartı sürücüsünü silip yeniden yükleyin ve kabloları kontrol edin, eğer düzelme yoksa ekran kartınız bozulmuş demektir, internette bu tip dikey çizgiler için ekran kartına ısıl işlem yapıyorlardı ve bir süre daha idare ediyordu kart, ayrıca kullanım amacınızı (oyun, net vb.) belirtirseniz daha kolay ekran kartı tavsiye verilebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheArchaeologist -- 9 Eylül 2018; 19:16:44 >
  • Cevabınız için teşekkür ederim. Sistemi 4 sene önce kurarken önceliğim oyun içindi buna göre parçalar seçtim. Yeni alacağım ekran kartından da beklentim aynı yönde olacak. Bir sorum daha olacak size kasayı Vatan Bilgisayar'a götürmüş olsam teknik servisi kullanabiliyor muyuz arıza tespiti için ? Ve olsı bir sorun tespitinde teknik servis olarak ne kadar bir ücret talep ediyorlar bir bilginiz var mı ?
  • Vatan bilgisayar konusunda hiç bir fikrim yok ama arıza tespiti yapacaklarını da sanmıyorum belki ekran kartını oradan alırsanız taktırmak İçin orada yardımcı olabilirler, şu an bileşenler oldukça yüksek fiyatlı olduğu İçin ben 0 kart yerine ikinci el gtx 750 ti almıştım, şu an oldukça işimi gördü, 0 alacaksanız gt 1030 , rx550 ya da r7 250 gibi kartlara bakın.
  • Riske alıp fırınlayabilirsinhttps://www.youtube.com/watch?v=0ClAnkibBe4
  • vatan bilgisayar garantisi biten sistemlere teknik destek vermiyor.
    bilginize.
  • dartblink123 D kullanıcısına yanıt
    https://youtu.be/bOWwu6O-RLk böyle bir video ile karşılaştım. Videodaki cihazlar gibi cihazlar ve makineler ile işlem yapan ve teknik servis desteği sağlayan istanbul içi yerler var mı bildiğiniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.