Şimdi Ara

Ekran kartını görmüyor!! Yardım acil!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bnm casper marka bir laptobum var ekran kartı nvidia fakat ekran kartı nvidia değilde ati onboad ekran kartı olarak görüyor tüm çabalara rağmen bişe değişmedi sizce sorun nedir oyunlarda donmada yapıyor ana kartta sorun olabilirmi??



  • yardım edecek yokmu arkadaşlar
  • yeni mi aldın bilgisayarı ? eğer ki yeniyse bu konuda burda kimse bir şey yapamaz. senin bunu aldığın yere götürmen gerekli.

    aldın da sonradan olduysa ilginç bir durum olur hem harici hem dahili ekran kartının olması ve sonradan onboard'a geçmesi.
  • evet yeni aldım bilgisayarı alırken bna çift ekran kartı var dediler oyunlarda felan hariciye geçiyor dediiler ama geçmiyordu yani bu modelde öyle bi özellik yokmuş sadece onboardı görüyor götürdüm aldığım yere ankartında sorun olabilir dedi garantiye yolladı ama bn değişmesini istiyorum dedim değişirlerse değişiriz dedi aldığım yer inş değişirler bide size sorayım dedim bn anakartta sorun olabilirmi ??

    bilgisayrda Casper cpq.i370-4k35b
  • Casper Switchable teknolojisi ile kendini aşmaya çalışıyor ama fazla hayalci olmuş biraz :D güzel fikir ama Casper bunu yapamaz yıllardır casper'dan ne aldıysam hep sorunlu çıktı ve artık casper'ın yanına uğramıyorum.

    Lap-top'unda Switchable butonu var mı ? Çünkü bu özellik sadece bi kaç modelinde var. Senin verdiğin modelde yapıtığım aramalarda çok tutarsız sonuçlar aldım. Bazı sitelerde tek kart, bazı sitelerde çift karta sahip yazıyor.
  • yok bnm bilgisayrda öyle özellik bn sorunu öğrenmek istiyorum anakarttamıdır bu sorun yoksa başka yerdemi o dediğin özelliği müşteri hizmetlerinee sordum yok dedi o bilgisayrda..
  • fikri olan yokmu ya
  • Switchable özelliği yoksa çift ekran kartı yoktur o bilgisayarda. Başlat menüsüne dxdiag yazıp enterla, gelen soruya Hayır diyerek devam et, açılan pencerede üstteki sekmelerden Ekran sekmesini seç, orda ne yazıyorsa ekran kartı odur.

    çift ekran kartı olmadığı için ekran kartının nvidia olup ATI görünmesi diye bir şey olamaz haliyle anakartla ilgili bir problem yok ortada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodelero -- 24 Kasım 2010; 21:50:19 >
  • ordada ati gözüküyor onboard olarak sorun ne omzan?
  • setupdan(bios) anakart üzerindeki ekran kartını kapatamıyor musun? diğeri çalışsın, sadece biraz fazla elektrik yakar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sezilen

    setupdan(bios) anakart üzerindeki ekran kartını kapatamıyor musun? diğeri çalışsın, sadece biraz fazla elektrik yakar.

    kardeş iyi söylüyorsunda bnde o swicthable özelliği yok yani çift ekran kartı yok sadece onboardı görüyor asıl ekran kartını görmüyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdera58 -- 25 Kasım 2010; 12:46:06 >
  • benim bilgisayarda onboard olanı kullanıyorum başka ekran kartı yok, yine de bios ta onboard ekran kartını enable/disable seçeneği var. tüm bioslarda olduğunu zannediyordum, çünkü bilgisayar kullanıcılarının büyük bir kısmı oyun, grafik tasarım v.b. nedenlerle onboard ekran kartıyla yetinmez. zaten "Switchable özelliği" bios ile ilgili değil, sistem açıkken belli bir tuş veya tuş kombinasyonu ile ekran kartını değiştirme işlemidir. sen biosu bi daha kontrol et.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sezilen

    benim bilgisayarda onboard olanı kullanıyorum başka ekran kartı yok, yine de bios ta onboard ekran kartını enable/disable seçeneği var. tüm bioslarda olduğunu zannediyordum, çünkü bilgisayar kullanıcılarının büyük bir kısmı oyun, grafik tasarım v.b. nedenlerle onboard ekran kartıyla yetinmez. zaten "Switchable özelliği" bios ile ilgili değil, sistem açıkken belli bir tuş veya tuş kombinasyonu ile ekran kartını değiştirme işlemidir. sen biosu bi daha kontrol et.

    tmm yapıımda onu disabled başka ekran kartı yok ne kullanacak onu kapatınca..
  • ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asdera58
    tmm yapıımda onu disabled başka ekran kartı yok ne kullanacak onu kapatınca..


    ilk mesajda, 2 ekran kartım var diye yazmışsın 1.ati onboard 2. nvidia
    şimdi 2.ekran kartı yok diyorsun ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.