Şimdi Ara

Ekran Konusunu Kimse Umursamiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Buradaki yorumlara bakarak lenovo y570, msig60 ve asus n56vz'nin iyi olduguna karar verdim. fakat dun teknoloji marketi gezerken bunlar dahil bir cok modelin gayet soluk ekranlari oldugunu farkettim. Konfigurasyon olarak lafim yok ekran kartlari, ram, islemciler super olabilir ama ekranlar cok basit gibime geldi. Ozelliklehttp://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/sony-sve14a1v1ew-sve14a1v1e-core-i5-2450m-250ghz-4gb-ddr3-640gb-155-dvdrw-1gb-amd-6630-bt-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=62155 su urunun ekranina bayildim. Canavar gibi capcanli ekrani vardi. O kadar paralar verip o hayvani konfugirasyonlara boyle bir ekran koyamamak buyuk acizlik bence.

    Yoksa yanildigim yada atladigim bir nokta mi var? Tesekkurler.







  • Lenovo y570 1366x768 hd led. Msi ge60 ve asus n56vz full hd mat ekran. Tabi lcd kalitesi de giriyor işin içine. Ekran kalitesi de önemli fakat oyun, çizim vs. gibi ağır programların kullanımı açısından donanım ve ekran kartı daha çok ön plana çıkar. Ayrıca lenovo y570 2. Nesil. Onun yerine yeni nesil ve ekran kartı (gtx660m) daha iyi olan lenovo y580 daha iyi alternatif olur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce mat ekran kullnmadıysanız soluk ekran diyebilirsiniz,çünkü yansımayı engelleyici koruyucu tabaka vardır göz sağlığı açısından iyidir senin kullndığın sony'de bu yok parlak ekran daha canlı gözükür.Hd ekranda heleki parlaksa sıkıntı pek görmezsiniz lcd kaliteside iyiyse 15'' ekranda hd çözünürlülük idealdir msi ve asus'ta çözünürlülüğü zorlamışlar ve mat ekran yapmışlar ve bazı konularda kullnışlı değil ekranları.
  • hocam, mesele sadece parlak-mat ekran ayrimi degil. o ayrimin ben de farkindayim; benim kastettigim kalite, goruntu vardi. sony'nin o modeli ile diger modeller arasinda daglar kadar fark var. herseyi mukemmel goruyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.