Şimdi Ara

Ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler beyler. PC ye format attım. Her şey normaldi birden bire çözünürlük düştü. Bende ekran kartının driverında oluduğunu düşündüm sorunun. Kendi kafama göre amd sitesinden bir şeyler indirdim. Pc açılınca ss'ni atacağım hatayı veriyor amd. Ne yapmam gerek oyunlara giremiyorum. Çözünürlük olayından dolayı.
    Pc modeli : Asus k73tk
     Ekran sorunu







  • Sistem özellikleri ve ekran kartı modelini belirtirsen daha iyi yardimci olmaya çalışırız amd nin sitesindengerekli ddriver indir sorun çözülür büyük ihtimal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartının amd olduguna emin olmadan amd e.kartlarını driverlerini indirmen saçma bi durum. Bu yüzden ekran kartının markasını modelin
    internetten aratarak uygun olan driver(sürücü)bulmalısın istersen uzaktan yardımcı olabilirim. mail : azili.mahmut@gmail.com Ammyy İndir kur ıd numarasınız maile at
  • quote:

    Orijinalden alıntı: By_SeDo

    Sistem özellikleri ve ekran kartı modelini belirtirsen daha iyi yardimci olmaya çalışırız amd nin sitesindengerekli ddriver indir sorun çözülür büyük ihtimal.

    Buyur hocam. Yardımcı olursan gerçekten çok sevinirim. Daha önce o çözünürlük 1600 küsürlerde bir şeylerdi. Çözünürlüğü geçtim oyunlar açılmıyor.
     Ekran sorunu Ekran sorunu Ekran sorunu Ekran sorunu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pcmanyak1

    Ekran kartının amd olduguna emin olmadan amd e.kartlarını driverlerini indirmen saçma bi durum. Bu yüzden ekran kartının markasını modelin
    internetten aratarak uygun olan driver(sürücü)bulmalısın istersen uzaktan yardımcı olabilirim. mail : azili.mahmut@gmail.com Ammyy İndir kur ıd numarasınız maile at

    Hocam eminim amd olduğuna zaten bilgisayarın üstünde çıkartması var. Senide yormak istemem biraz daha bakındıktan sonra sana dönüş yapayım ?
  • kardeşim pc ende iki tane ekran kartı var sırasıyla yüklemezsen driver çakışmasına sebeb olur ve şu anda driver kurulu değil ammy at sen bişey yapacak değilim korkma :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pcmanyak1

    kardeşim pc ende iki tane ekran kartı var sırasıyla yüklemezsen driver çakışmasına sebeb olur ve şu anda driver kurulu değil ammy at sen bişey yapacak değilim korkma :)

    estağfurullah hocam yolladım id :)
  • Kardeşim sanırım yanlış ekran kartı'nın driverini yüklemişsin AMD'den doğrusunu bulup yüklersen sorunun çözülebilir çözülmezse bana özel mesaj atabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.