Şimdi Ara

Ekrana görüntü gelmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar , packard bell easy note tm sahibiyim. Bilgisayar 2 buçuk yıllık. Yaklaşık 1 ay önce bilgisayarın hard diski yandı. Tamirciye verdim yeni bir hard disk taktılar.3 hafta falan sorunsuz kullandım. Sonra bilgisayar açıkken mavi ekran hatası verip reset atmaya başladı kendi kendine. Bunu haftada 1 yapıyor. Ve asıl sorunum bilgisayarımı kapattığımda yeniden açma tuşuna basıyorum ve ekrana görüntü gelmiyor.Ekranım simsiyah ama fan ve hard disk çalışıyor bu esnada. Power tuşuna 25 kere falan basınca ancak açabiliyorum.Daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı?



  • Ramlerde sorun olabilir memtest programiyla deneyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *InfLeXibLe* kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı sürücünüzü komple kaldırıp yeniden yükleyin.Arada bir oluyorsa ekrana görüntü aktaran kablolarda sorun olabilir daha bunların takıldığı soketlerde temassızlık durumu açtıkları durumlarda böyle olabiliyor geçen gün elime bir leptop geçti görüntü sorunu vardı 5 bilgisayarsı yapamadı arkadaş bana verdi görüntü aktarım kablolarında sorun olduğunu fark ettim yaptım ufak bir temassızlık sorunuydu
  • Hocam tavsiyeleriniz için teşekkürler. Bilgisayarı tamire verdiğimde fanı falan da temizletmiştim. Belkide dediğiniz gibi temassızlık gibi bir sorun olabilir. Bilgisayarın arada açılıp arada açılmaması da bu ihtimali güçlendiriyor sanki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.