Şimdi Ara

ekranı açılmayan laptopa başka laptoptan kabloyla bağlanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim laptop un ekranında sorun var. Bana göre inverter de var sorun çünkü ekran açılmıyor değil. Böyle ışığa tutunca zar zor ekran görünüyor. Ama işlem yapacak kadar falan görünmüyor. O yüzden bu sonuca vardım. Sonuç olarak bilgisayarcı arkadaşı aradık. O da dedi ki "önce bi format atın değişiklik olmazsa alırız bi inverter". Benim de daha önce defalarca format atmışlığım var. Bilmediğim iş değil ama geçen attığımda şans bu ya nolduysa ya ben farkında olmadan yaptım ya da makine bana kazık attı . D yi ellemediğim halde orda ne varsa silinmişti.Ben de şimdi direk format atmaya tırsıyorum. Eşimin bilgisayarından bi kabloyla falan bağlanıp önemli dosyalarımı alamaz mıyım? Hani nolur nolmaz diye? Daha yeni bilgs a attığım harici diske yedeklemeye vaktimin olmadıgı dosyalarım vardı. Ya bi şey olur falan. Ne diyosunuz? Mümkün mü böyle bi kabloyla veya ne biliym bi şekilde bağlanmak. Şu an benim bilgs sadece açıldıgını görebiliyorum. Bi işlem yapacak kadar imleci simgeleri falan göremiyorum. O kadar sönük yani ekran ışığı. Yani bu doğrultuda bana ne tavsiye verebilirsiniz?

    Şimdiden teşekkür ederim.







  • Laptop içindeki HDD yi söküp ona uygun bir usb HDD kutusuna bağlayıp verilerinizi alabilirsiniz.

    Ekranın bahsettiğiniz görüntüsü sadece windows ortamında mı o şekilde yoksa açma düğmesine bastığınızda önce normal oluyor sonra windows ekranında mı kararma yapıyor eğer öyle ise evet yeniden işletim sistemi yüklemekle düzelebilir ancak açma düğmesine bastığınızda da karanlık ise ekran kısmında sorun vardır tamir edilmesi gerekir. Format bir işe yaramaz.
  • evet aynen dediğiniz gibi.. Açılıştaki dell logosu çıkıyor onu görüyorum sonra galiba bi logo daha çıkıyor..daha sonra gidiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.