Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu’nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,5 milyar TL mal beyanında göstermediği ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ekrem İmamoğlu’nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,5 milyar TL mal beyanında göstermediği ortaya çıktı
    Ekrem İmamoğlu’nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,5 milyar TL mal beyanında göstermediği ortaya çıktıİBB Haber (@ibbhabercomtr) on Xtwitter
    Ekrem İmamoğlu’nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,5 milyar TL (50 Milyon Dolar) değerinde 3 villası olduğu ve bunları mal beyanında göstermediği ortaya çıktı.   MİLYARLIK VİLLALAR NASIL GİZLENDİ? TANE TANE ANLATALIM. 1️⃣ Boğazın en kıymetli bölgelerinden Emirgan’da yer alan…
    https://twitter.com/ibbhabercomtr/status/1771862061192032587
    Ekrem İmamoğlu’nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,5 milyar TL mal beyanında göstermediği ortaya çıktı


    Ekrem İmamoğlu’nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,5 milyar TL mal beyanında göstermediği ortaya çıktı


    Ekrem İmamoğlu’nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,5 milyar TL (50 Milyon Dolar) değerinde 3 villası olduğu ve bunları mal beyanında göstermediği ortaya çıktı.

     

    MİLYARLIK VİLLALAR NASIL GİZLENDİ? TANE TANE ANLATALIM.



    Boğazın en kıymetli bölgelerinden Emirgan’da yer alan villalar, Ekrem İmamoğlu’nun şirketi olan İmamoğlu İnşaat’ın sahibi olduğu paravan şirket Güllüce Tarımcılık Sanayi Tic. A.Ş adına alınmış.

     

    Güllüce Tarımcılık’ta tek yetkili görülen kişi ise kayıt dışı para soruşturmasında İmamoğlu İnşaat yetkilisi olarak ismi geçen Tuncay Yılmaz.

     

    Ekrem İmamoğlu’nun “her şeyim şeffaf” diyerek açıkladığı mal bildirim beyanında yer almayan villaların kamuoyundan gizlenmesi için izlenen yol ise villaları tüzel kişilik üzerine göstermek oldu. Faaliyet alanı gıda ve tarım olan Güllüce Tarımcılık A.Ş paravan olarak kullanıldı, villalar şirket üzerine alındı.

     

    Villaların üzerinde görüldüğü Güllüce Tarımcılık A.Ş’nin sahibi İmamoğlu İnşaat. İmamoğlu İnşaat’ın sahibi ise Ekrem İmamoğlu. Güllüce Tarımcılık A.Ş, 2021 yılında, kamuoyunda İmamoğlu'na yakınlığı ile bilinen Akvaryum AVM’nin sahibi Ali Nuhoğlu tarafından kuruldu. Şirket kurulduktan 1 hafta sonra ise villaları satın aldı.

     

    Ali Nuhoğlu, 2024 yerel seçimlerine 23 gün kala Ekrem İmamoğlu'nun medyaya servis edilen mal beyanını açıkladığı 7 Mart 2024 tarihinde şirketi üzerindeki taşınmazlar ve villalarla birlikte tamamen İmamoğlu İnşaat’a devretti. Böylece villaların mal beyanına girmesinin de önüne geçildi.  

     

    Devrin ardından şirkette tek yetkili kayıt dışı para soruşturmasında sorgulanan isim olan İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü Tuncay Yılmaz oldu. Yılmaz, aynı zamanda Ekrem İmamoğlu’nun teyzesinin oğlu.


    Üzerinde milyarlık villaların bulunduğu şirketin İmamoğlu İnşaat’a devri için Ali Nuhoğlu’na ne kadar ödeme yapıldığı da bilinmiyor.


    2019 yılında açıkladığı mal beyanında şirketlerine yer veren Ekrem İmamoğlu, 2024 yılında açıkladığı mal beyanında ise halen sahibi olduğu şirketlere ve üzerinde milyarlarca liralık villaların olduğu Güllüce Tarım A.Ş’ye yer vermedi. 2024 yılındaki mal beyanında hem ana şirket, hem ana şirketin altında kurulan paravan şirket ve içinde yer alan milyarlarca TL’lik varlıklar yer almadı.


    İzlenen yöntemle yaklaşık 1,5 milyar TL değerinde olan 3 villa, tüzel kişilik olan şirketler üzerine kaydettirilerek kamuoyundan gizlenmiş oldu.

     

    Emirgan sakinleri ise yeni komşularının Ekrem İmamoğlu olacağını biliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 24 Mart 2024; 17:27:58 >







  • Sadece o olduğunu sanmıyorum. Gösterdiği mevcutun yüzde biri bile değildir.
    Ama malum kesim sorgulamaz böyle şeyleri.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostum.boşa paylaşma sana kimse inanmiyor. Maaşlı calisiyorsan ayip. Gönüllü trolluk yapiyorsan ciddiye bilr almam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CHP = Kırmızı AKP

  • İBB haber Kılıçdaroğlu'nun güdümünde hareket eden bir haber portalı. Bu açıdan bakıldığı zaman konu sıkıntılı. İmamoğlu bunun cevabını vermek zorunda.



    Ekrem İmamoğlu’nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,5 milyar TL mal beyanında göstermediği ortaya çıktıİBB Haber (@ibbhabercomtr) on Xtwitter
    20 Şubat 2024 tarihine not. İBB Haber, Eylül 2019’dan bugüne İstanbul’un sorunlarını ve umutlarını hak, hukuk ve adalet temelinde dile getirmeyi ilke edinmiş bir haber kanalıdır. Bugüne dek zor koşullarda nöbetini tuttuğumuz bu kavramların içi, karanlık ve organize bir koltuk…
    https://twitter.com/ibbhabercomtr/status/1759989021130838438
  • por favor kullanıcısına yanıt
    ekremin koltuk altındaki terdeki bakterinin mitokondrisinin karbon atomonun çekirdeğinin nötronunun üst kuark'ıyım (hatta onun da alt glüon'uyum)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kimsenin bana inanıp inanmamasını beklemiyorum. Bir haber var onu paylaşıyorum.


    Yav şu zihniyetten vazgeçin kendiniz gibi düşünmeyenleri para ile çalışıyormuş yada yok cahilmiş vs saçmalığından vazgeçin. Beni ciddiye almayanları kim ciddiye alıyor acaba?


    Benim kimseye trollük yapmak gibi derdim yok ben chp hdpkk bebek katili terör zihniyetini sevmiyorum sevmeyeceğim mcüadele edeceğim. Sen git onu herşeye rağmen oduna bilmem neye oy veririm diyen zihniyet söyle

  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    KK ve CHP'deki KK'ci tayfa bu seçimde İmamoğlu karşıtı olduklarını yaptıkları ile net şekilde gösterdiler zaten.

    KK para videoları için yalanlama konuşması yapabilirdi ama yapmamayı tercih etti.
    bu seçimde aday gösterilmeyen KK'ye yakın belediye başkanlarının çoğu: "CHP ırkçı oldu, şuanki CHP Kürtleri tasfiye ediyo" diye oy kaybettirme amaçlı konuşmalar yaptılar.

    bu şahısların CHP içindeki nüfusları çok fazla. bu seçimde hepsi AKP'ye oy verecekler ve sandıkları korumayacaklar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 24 Mart 2024; 16:59:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

    Arbi bu twitter hesabı koyu Kemal Kılıçdaroğlu reklamı yapıyordu. Ne oldu birden anti İmamoğlucu oldular çözemedim. AKP'ye flanda geçmediler sadece İmamoğlu karşıtı gibiler.


    Öyle böyle değil hemde. bütün İBB karşıtı haberler videolar bu siteden yayılıyor. Bu para sayma görüntüleride part part bu sitede gördüm ben hep.

  • Bu iddiayı bilmem de benim kafamı karıştıran imamoglu için babadan inşaatçı çok zengin paraya ihtiyacı yok diyorlardı 5 sene geçti bu seçim öncesinde babala yayınında erdoğan benim köftecimde para yerdi hesap almazdım demiş. 5 yıl boyunca sürekli gündemde imamoğlu var ve bir kişi bile eskiden imamoğlu köfteciydi demedi. Babası zengin bir inşaatçı olan biri neden köfteci işletip başında dursun. Babası zengin değilse erdoğanın ibb başkanı olmasıyla kendisinin beylikdüzü başkanı olması arasında 10 sene var 10 senede nasıl inşaatçılığa geçip zengin oldu? Seçimde oy kullanmayacam babala yayınını da izlemedim yanlış bilgi varsa düzeltin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köfteci deyip geçmeyin. Jeff Bezos zamanında burrito satarak başlamış. Şimdi durumu malum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Stoa kullanıcısına yanıt

    babası fabrikatör inşaatçı yada galerici olup hamburgeci açan yada lokanta açan yada bambaşka işlere giren milyonlarca insan var bu keyif işidir baba mesleğini yapmak istemiyordur kendine lokanta açmıştır çık dışarı konuş zenginlerle hangisi babasının mesleğini yapıyordur yapan vardır elbet ama yine aynı çoğunlukta hem babasının şirketi dışında kendiside lokanta açtırmıştır yada gidip galerici olmuştur kendisi veya başka işler peşinde koşturuyordur yahu herkes illa babasının mesleğini yapmak zorunda mı çok acayip kafalarsınız




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 24 Mart 2024; 20:25:48 >
  • Koks34 kullanıcısına yanıt

    La sabancının çocuğu pegasusu kurunca havalimanında müşterlerle mi uğraşıyor baban zengin müteahhitse illa köfteci açma fantezin varsa açarsın köfte zinciri hepsini müdürler yönetir hangi zengin köfteci açıp başında durur allahım ya


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turgut Altınok'a sorsunlar bence 600 dairesi var. O daha iyi bilir :)

  • Satılıklarda bugün.


    Sahi İliç'te toprak altında kalan madenciler ne oldu? En azından mitinglerde ve TV kanallarında Murat Kurum'un bundan bahsetmesi lazım :)


    Ekrem İmamoğlu’nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,5 milyar TL mal beyanında göstermediği ortaya çıktı
    Ekrem İmamoğlu’nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,5 milyar TL mal beyanında göstermediği ortaya çıktıODAK 2024 (@odak2024) on Xtwitter
    📌 İBB Haber ve Büyükşehir Çalışıyor adlı hesapları yöneten Ümit Kaya, AK Parti İBB adayı Murat Kurum’un ekibi ile yüksek miktarda para karşılığında anlaştı ve İBB aleyhine paylaşımlar yapmaya başladı.
    https://twitter.com/odak2024/status/1760000996091232628
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.