Şimdi Ara

Ekşi Sözlük Keyfi Kısıtlama Uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar;


    Ortada hiç bir neden yokken az önce tarafıma engel yasağı getirilen site. Aşağıda moderasyon geçmişim neden gösterilerek tarafım leyla edilmiştir. Neden olarak verilen uçur komutu karşılığında "reklam" yazmaktadır ve hiç bir özel mesajım yada entrym de reklam bulunmamaktadır.


    Son günlerde iletişimin deprem bölgesinde aksamaması ve twitter yavaşlatmasının aşılması için 10.000 yazar alımını devreye sokan yönetim, 48 saat dolmadan saçma ve mesnetsiz bir iddia ile tarafımı uçurmuştur.


    Sözlük denen troll yuvasında nelerin döndüğünü az çok biliyoruz ve bu platformda yapılan haksızlıkların hukuksuzlukların da farkındayız. Artık bu hukuksuzlukları kafadan uydurma sebeplerle haklı çerçeveye sırf muhalif olduğumuz için sokulmaya çalışılmasına da artık yeter.


    Ülke de ortalık savaş alanı ve sözlük yönetiminin kullandığı iftiracı tutuma bakın. Aşağı da yayınlamış olduğum moderasyon geçmişi söz konusu tarafıma ait olan user'a aittir.



    07.05.2022 09:06 [-çaylak] algoritma onayı

    16.08.2022 16:58 [+çaylak] mesaj yoluyla hakaret

    16.08.2022 16:58 [not] laneti 23.8.2022 tarihine güncellendi

    24.08.2022 06:30 [+çaylak] otomatik lanet bitimi

    15.02.2023 00:51 [uçur] reklam








  • ben de bugün çaylak-lanetli oldum ortada hiçbir sebep yokken. sözlüğün yönetimi artık midemi bulandırıyor o kadar aktroll var defalarca şikayet ettim hiç işlem yapmadılar ama benim yazdığım bir mesaj beni 2 haftalığına lanetli yaptı.

  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt

    Hocam sen yine dua et ortada sebep olmadan ve iftira atılarak leyla yapılmamışsın.

  • Ekşi eskisi gibi ekşi değil. Kapatılsa hiç üzülmem valla. Sosyal medya trollerinin, radikal provokatörlerin cirit attığı bir yer oldu artık. Eskiden bir film yada kitap hakkında yazılan yorumları okumak için kullanırdım çoğunlukla, şimdi onu bile yapmıyorum çünkü o başlıklarda bile milleti ayrıştıran troller türemiş.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.