Şimdi Ara

Ekşi Sözlük’ün yeni adresi de erişime engellendi! Ekşi Sözlük açıklama yaptı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
4.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • testdrive-1 kullanıcısına yanıt
    Ülkede sadece senin gibi kendini bilenler yaşamıyor ne yazık ki, çoluk çocuklar da var.

  • alaz1903 kullanıcısına yanıt
    Bu yoruma 2 gün gülerim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Odatv gibi yapsınlar. odatv'yi kapattılar. odatv2 açtılar onu da kapattılar odatv3 açtılar. Onu da kapattılar. Şimdi odatv4'ü açtılar. Baktılar olmayacak. Bıktılar odatv4 hala kapatılmadı. Eksisözlük2-3-4-5 sonuna kadar gitsinler. Sansürle sonuna kadar savaşın. Bu ülkede kapatılması gereken bir kurum varsa o da Akp'dir. Zamanında bir savcı tehlikenin farkına önceden varıp akp için kapatma davası açmıştı. Ama sonuç çıkmadı. Erdoğan ve Akp'si bu ülkenin başına gelmiş en büyük felaket ve talihsizliktir. I.Dünya savaşı sonundaki Batı'nın işgali ile aynı derecede bir felakettir. Tekrardan Kurtuluş Savaşı vermemiz gerekiyor. Fakat halkın yarısı tehlikenin farkında değil. Onlar popülist dini ,muhafazakar , milliyetçi söylemler ile uyutulmuş, afyonu yutmuş vaziyette. Uyandırmak için çalışıyoruz. Ama nafile. Nato kafa nato mermer. Duvara anlatsan bunları. Dile gelir cevap verirdi.





  • Bak bak, halkın yarısı uyutlumuşmuş, nato mermer nato kafaymış. Bir tek akıllı sizsiniz di mi ? 21 senedir her seçimde bu insanlar size bir şey söylüyor, anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Nato mermer nato kafa kim acaba :)

  • pulseechous P kullanıcısına yanıt

    Hırsızlığa, talana gıkınız çıkmıyor. Bunların sorumlusu muhalefet mi? Yoksa sen de bu hırsızlıktan nemalanan kaymak tabakadan mısın? Ülke soyuluyor. Umurunuzda değil. Bu kadar da sorumsuzluk olmaz. Ülkede hak, hukuk adalet diye bir şey kalmadı. Muhalif sesler susturulmaya çalışılıyor. Sansür almış başını gitmiş. Ülke moratoryum ilan etme aşamasına gelmiş. Enflasyon fırlamış, döviz zorla 19-20lerde tutuluyor. Seçimden sonra o da fırlayacak 30-35'lere sen daha da fakirleşeceksin. Haftada kaç gün et yiyebiliyorsun. Togg otomobil alacak paran var mı? Kredi kartı minimumunu zor ödüyorsun belki. Bilmiyorum belki tuzu kurulardansındır. Hükümetin savunulacak hiçbir tarafı yok. Tek sarılabilecekleri dal dini, muhafazakar, milliyetçi söylemler vardı. Ona sarıldılar. Boş sözlerle sizleri kandırdılar. Kendileri bile diyor. Üniversite mezunları arasında oy oranımız düşük diye. Biri diyor. Cahilin ferasetine güveniyorum. İşte akp'nin istedği seçmen kitlesi bu. Popülist söylemelerle kandırabileceği cahil, fazla düşünemeyen kitle. Bu ülkede yönetim sorunu yok. Halk sorunu var. Sorun halkta. BU liderler bu halkın içinden çıkıyor. Halkı ne ki yöneticileri ne olsun. Mal bu işte. Ederimiz bu. Böyle halktan Erdoğan gibileri çıkıyor işte. Kendini külhan beyi sanan, kahvehane ağzıyla konuşan. Ona buna hakaret eden, insanları kutuplaştıran kaba saba bir insan. Bu ülke bunu hak etmiyor.





  • iyi olmuş,keşke tamamen kapatsalar,2005 li yıllardaki ekşi ile alakası yok,gerçek yazarlar hesaplarını trollere satmışlarlar,saçma sapan adamlar herşeyi yazıyor,ekşi sözlük formatında bile değil hatta,

    bende yazardım,kapattım hesabımı

  • gcb1903 kullanıcısına yanıt

    Güzel kardeşim ABD'de güney eyaletlerinde confederate generallerinin heykelleri falan var, ABD'nin şu anki düzeni nazarında hiçbirinin apodan hiçbir farkı yok onların.


    Bu arada övebilirsin kardeş. Bunu yaparken aynı zamanda başkanın annesine de sövebilirsin. Vatandaşsan kimse sana bir şey yapamaz. Vatandaş değilsen sana kafayı takıp ottan boktan bir bahaneyle sınırdışı falan ederler.


    O sondan birinci cümlede yapmaya çalıştığın şey manipülasyon mesela senin. Ben akpyle alakalı veya apoyla pkkyla alakalı tek kelime laf etmemişken okuyan diğer insanları benim hakkımda o söylediğin şeyleri düşünmeye manipüle ediyorsun. Yoksa pkknın ne olduğu konusunda burada kimsenin herhangi bir şüphesi yok. Destekleyenler de biliyor mesela pkknın ne olduğunu, sadece sağda solda dillendirmiyorlar kendileri taraftar oldukları için.

  • Biz kör değiliz, talanı görüyoruz. Mal değiliz aklımız var.

    Biz inanıyoruz ki muhalefet başa gelirse o talanın on mislini yapacak, ülkeyi yiyip bitirecek. Bu yüzden istemiyoruz.

    Ama siz bizi sürekli mal koyun olmakla suçluyorsunuz. Bizim de aklımız var ve düşününce görüyoruz ki asıl koyunluk muhalefetin peşinden gitmektir. Göz göre göre kırk tane yalan söylüyor adam ama körlük yapıyorsunuz görmüyorsunuz, akıl etmiyorsunuz.


    Adam en son seçim günü öndeyiz diye 30 milyonunuzu birden kandırdı. Ben daha birinizin çıkıp ''lan sen nasıl büyük bir yalancısın nasıl göz göre göre açık açık bu kadar büyük bir yalan söylüyorsun '' dediğinizi yazdığınızı görmedim duymadım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekşi Sözlük’ün yeni adresi de erişime engellendi! Ekşi Sözlük açıklama yaptı
    Ekşi Sözlük’ün yeni adresi de erişime engellendi! Ekşi Sözlük açıklama yaptıTEKNOFESTtwitter
    “#TEKNOFEST2023 heyecanı Cumhuriyetimizin 100. yılında Ankara ve İzmir’de devam ediyor❗️ 🗓️ 30 Ağustos - 3 Eylül 📍 ANKARA 🗓️ 27 Eylül - 1 Ekim 📍 İZMİR #SenGELECEKSİNdiye 🚀”
    https://twitter.com/teknofest/status/1658900539025891332


    Ekşi Sözlük’ün yeni adresi de erişime engellendi! Ekşi Sözlük açıklama yaptı
  • Parti için durmadan propaganda yapıyorsunuz, durmuyorsunuz, partim oy kapsın çabası mı bu? Başkaları yapsa, paylaşımla uğraşsa, burayı propaganda alanına çevirse kızarsınız, yükselirsiniz. Yırtınmayın habire paylaşım yapıp, göze sokmaya uğraşıp, istediğiniz kadar şov yapın, parmak sallayın, yükselin, bilen durumu gayet iyi biliyor, can sıkmayın şovu durdurmayıp @ŞAKACI .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 18 Mayıs 2023; 1:7:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezillik, başka bir şey değil. Ekşi'yi yasaklayanlar, bir tarafları yiyorsa Facebook kapatsınlar. Orada çok daha fazlası yazılıyor ama yemez değil mi? Artık beyinleri fosilleşmiş kendi seçmeneleri var, yemez. İşte buradan anlayın nasıl bir hainlik yapıldığının. Ekşide sırf yedikleri bokları cesurca yazan insanlar olduğu için ve yerli milli olduğu için engel atıyorlar.

    Korkuyorlar çünkü...

  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt

    ekşisözlük başlığı altında teknofest yorumu arasındaki ilişkiyi çözemedim.

  • Wacom Intuos kullanıcısına yanıt

    hangi parti için ne propagandası yapıyor muşum bununla ilgili mesaj gönderir misiniz? Rahatsız olmanız beni memnun eder :)

  • BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

    gençliğimizi yavrularımızı ekşi sözlük bataklığindan kurtarıp TEKNOFEST gençliğine çekmeye çalışıyoruz.

  • Ekşi Sözlük’ün yeni adresi de erişime engellendi! Ekşi Sözlük açıklama yaptıSavunmaSanayiST.comtwitter
    “Roketsan Genel Müdürü Murat İkinci: "Şu anda 800-850 milyon dolar bandında bir ciromuz var. Bunu, kısa süre içerisinde 1 milyar doların üzerine çıkaracağız."”
    https://twitter.com/SavunmaSanayiST/status/1658891787228913674
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    Bu şımarıklık yüzünden insanlar yanınıza gelmiyor, gelmek istemiyor, değişip olgunlaşmıyorsunuz, çıkıntılığı güya sevmiyorsunuz, derdiniz ampulizm. Ampulcülük yapmayın tepinip, kemalistler konuşsa şov diye ağlarsınız, göze sokacağım diye yırtınıyorsunuz, kofsunuz, şovla ülke ilerlemiyor.

    Ruhunuz temiz mi acaba? İyiliksever pozlarınız komik, yok içinizde iyilik, olmadı zaten. Parti görev mi verdi, yapın mı dendi size? Gösteri önemli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 18 Mayıs 2023; 1:31:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wacom Intuos kullanıcısına yanıt

    sen hangi ruh hali ile yazıyorsun bilmiyorum. Ama benim kendime birilerini çekmek gibi bir düşüncem yok hele aklınca böyle aşağıladığını sanan hakaret ettiğini sanan ve her şeyi kendinin çok iyi bildiğini sanan tipler ile hiç işim olmaz.


    Heleki terörist seloyu serbest bırakmayı seçim vaadi olarak meydanlarda oy isteyen kasetçi keMAL e oy vermiş hdplileşmiş bir chp hdpkk bebek katili terör zihniyeti destekçisini kendime çekmek gibi bir derdim olamaz asla :)


    Hala bekliyorum bir mesajımda bir parti ile ilgili ne yazmışım propaganda olarak acaba?


    eklemeye ekleme :) şükür ruhum terörist selo destekçilerine oy vermediği için temiz, ve şükür ben hiçbir partiye üye değilim bir partiden yada bir kurumda 1 kuruş almış değilim ALLAH ta nasip etmesin inşeALLAH. Herkesi kendi zihniyetiniz tiniyetiniz gibi sanma zannına zavallılığına düşmenizde sizin acınası halinizin bir göstergesi olsa gerek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 17 Mayıs 2023; 22:38:12 >




  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    Ülkeyi tek gram sevdiğiniz yok, ne zaman umursadınız zaten. Gösteri, atar önemli tabii sizin için, tabii ki çıkıntılık yapacaksınız, olan ülkeye oluyor, kevgire çeviriyorsunuz, yazdıklarım da dokunmuş anlaşılan, sinirlenmişsiniz, Kemal'i yazışınızdan belli fakat akıllıyız diye geçinmeyin, yok sizde kapasite, gelen geçen sayenizde darbe indiriyor ülkeye, iç alanda ve dış alanda huzursuzluk hat safhada, anlamazsınız, anlamamazlıktan gelirsiniz. Sizlerin yüzü ortaya çıksın da, döneminiz bitsin de, Türkiye ferahlasın, kendine gelsin. Yararsızlığınız, zararlarınız yüzünden iyi, düzgün insanlar ayrılıyor, kof geldiniz, kof gidiyorsunuz.

    Ekşi Sözlük'e meraklı değilim, okurum fakat batıyor, battı, yediremediniz, oradaki arkadaşlarınız da işe yaramadı. İyi olmadınız, olmazsınız, oyun olsun, numara olsun, rolü kesin, herkes görüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 18 Mayıs 2023; 1:8:47 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.