Şimdi Ara

EKŞİCİ GİBİ REZALET REZALET Mİ YAZAYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, ilk konu dışı başlığım. lütfen hatam varsa affedin. 08.01.2017 tarihinde N11 üzerinden iki tane sehpa alayım dedim. Mağaza puanı yüksek olan bir firmadan iki adet sipariş verdim. Ve süreç başladı. Biri siyah biri beyaz olan iki sehpadan siyah olanı bana göre kusurlu ve mağaza ile iletişime geçtim. Film burda kopuyor. Buyrun görsellere EKŞİCİ GİBİ REZALET REZALET Mİ YAZAYIM?
     EKŞİCİ GİBİ REZALET REZALET Mİ YAZAYIM?
     EKŞİCİ GİBİ REZALET REZALET Mİ YAZAYIM?
     EKŞİCİ GİBİ REZALET REZALET Mİ YAZAYIM?


    Tabi firmanın çözüm odaklı algısına kandığım için onayı peşin peşin verdim. verdikleri cevaplarda maalesef art niyetli bir insanmışım gibi gözüküyorum. Şimdi ekleyeceklerim ürünün fotoğrafları.

     EKŞİCİ GİBİ REZALET REZALET Mİ YAZAYIM?
     EKŞİCİ GİBİ REZALET REZALET Mİ YAZAYIM?
     EKŞİCİ GİBİ REZALET REZALET Mİ YAZAYIM?
     EKŞİCİ GİBİ REZALET REZALET Mİ YAZAYIM?
     EKŞİCİ GİBİ REZALET REZALET Mİ YAZAYIM?

    Diyeceksiniz ki '' Lan düdük kullan işte altı üstü bir 70 liralık sehpa ne kendini yoruyorsun''. Haklı olabilirsiniz. Yorumlarınıza ihtiyacım var. Ben haksız ve gereksiz bir uğraşıya mı giriyorum ? Yoksa böyle firmalar popülizm ile işlerini rahatça görüyorlar mı?







  • geçmiş olsun hocam
    içinize sinmediyse değişim veya iade talebinizde diretin derim
  • clickbait title boring thread katılanlar + layıp çıksın konudan
  • hocam kusur sayılmaz pek. Bence biraz abartıyorsunuz. Eğer bu kadar mükemmelliyetçi iseniz gidin Tepe Home dan 300 liraya en kaliteli sehpayı alın. Siz hem piyasanın en ucuzu olsun, hem çok kaliteli olsun vs derseniz bu ülkede sinir hastası olursunuz. Bırakın allah aşkına giden 70 liranız olsun. Alın iyice kötü olana kadar kullanıp atarsınız. Vaktinize yazık ya, o kadar uğraşmışsınız.
  • Böyle firmalarla uğraşılmalı , herifler defolu ürünleri güzel fiyatlara kaktırıyorlar. Sorsan müşteri memnuniyeti. Biz meseleye doğru yaklaşalim, onlarda kendini düzeltsin.
  • 12.01.2017 N11 Sipariş Rezaleti.
  • N11 donanımhaberden dönüş yapıldı. Konu ile ilgili mağaza ile görüşülecek dendi. Benim firmadan bir beklenti m kalmadı. Mesele sehpa meselesi değil. Mesele kusurlarını kapatmak için beni art niyetli olarak göstermeleri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cotyora666 -- 12 Ocak 2017; 11:50:18 >
  • Fotoğraftan kusurları net göremedim.
    Adamlar montaj yapmadan iade alıyorlarsa art niyet aramayın.
    Görsel bir hata varsa montaj yapmadan önce parçalar tek tek incelenerek görülür.
    Montaj sorunu varsa montaj gene yarım bırakılıp firmaya bildirilir.
    Firma montajlı ürünü kimseye gönderemeyiz demiş ama zaten ürün ayıplıysa niye başka müşteriye gönderiyor? Beğenmediği için iade etmek istemiyorki.
    Sizin erkenden onay vermeniz iyi niyetten değil acemiliğinizden kaynaklanan bir durum. Lütfen lütuf gibi sunmayın satıcıya.
    Parçalar montajdan sonrada değişebilir. Hasarlı parçayı söküp gönderebilirsiniz, hasarsız olanı size gönderirler bu kadar basit . Niye bu kadar büyüdü olay anlamak zor.
  • Kusur sehpanın üstünde ki çizgilerin yamuk olması mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hatsune Miku

    mrb

    Nbr kız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Qui-Gon Jin


    quote:

    Orijinalden alıntı: Hatsune Miku

    mrb

    Nbr kız

     EKŞİCİ GİBİ REZALET REZALET Mİ YAZAYIM?




  • HuRGeNeR@L kullanıcısına yanıt
    Mesele ürünün kusurlu olmasından ziyade firmanın yaklaşımı. Telefonla ariyorum sürekli meşgul. N11 üzerinden gönderdiği özel mesajlara cevap yok. Genel sorulara cevap veriyorlar. Sehpanın ayak delikleri hazır geliyor. Montajın hepsini de yapsaniz birini de yapsaniz iade kabul etmiyor. Ayaklari yer basarken dengesiz duruyor..Erken onay acemiligimden değil firmanın olumlu puanı idi. Nasılsa meseleyi çözerler diye düşündüm. Sehpasının üzerinde olan deformeler ve çizikler hemen fark edilmiyor. Akşam montajı yaptım gündüz ışığında bariz belli oluyor. Mesele sehpa değil mesele firmanın sadece savunma odaklı olması. Ve hep beni suçlaması. Kullanılmış montajı yapılmış ürün zaten başkasına satılmaz çünkü ürün KUSURLU. Gerekirse ücrete mukabil beyaz üst gönderimi yapılması istegime cevap bile vermediler. Bunlar benim için çözüm değil sizler için hazır bir tecrübe olsun.




  • Lan düdük kullan işte altı üstü bir 70 liralık sehpa ne kendini yoruyorsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inonu tip

    Lan düdük kullan işte altı üstü bir 70 liralık sehpa ne kendini yoruyorsun

  • Geçenlerde bende puanı yüksek birisinden çinden ürün almıştım aliexpress ile ürün resmen bok çıktı acımadan 1 puanı verdim. Ucuz diye kalitesiz olacak birşey yok
  • Merhaba tıpstar,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com Donanım Haber Ekibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.