Şimdi Ara

EKSPERTİZ RAPORU NE KADAR GÜVENİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Ağustos ayında 2006 model hyundai getz aldım. yeni bir işe giriştiğim için acil satmaya karar verdim.2-3 altına galeriye vermek için gittim. araca baktılar bir sürü sorun çıkarttılar kaporta ile ilgili, ekspertize sokalım dediler tanıdıkları varmış 80 tl ye araç expertize girdi ve sonuç aracın 6 parça değişen çıktı şaşkına döndüm. aldığım kişiyi aradım ben alırken sadece sol önde ve kapıda değişen olarak almıştım.
    oda bana kendisi satın alırken ekspertize soktuğunu o raporu gönderdi sadece sol çamurluk ve sol ön kapı gözüküyor. acaba galerici üçkağıt yoluna gitmiş olabilir mi ? bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum. Son olarak galeride oturduk konu hakkında konuşurken biri ruhsatı istedi verdim diğerleri konuşurken göz ucuyla ruhsatı alanı takip ediyordum bir parçasını aldı sümenin altına soktu. işimiz bitti ben bir düşüneyim dedim ruhsatı aldım içine baktım bir sayfa eksik dedim ekspertizde kalmıştır dediler. arayalım falan dediler beni arabaya gönderdiler arabada kalmış olabilir diye tam arabaya giderken burada düşmüş deyip verdiler. bu arada ben 48 yaşındayım üç kağıt mı yapıyorlar nedir anlamadım. fikirlerinizi bekliyorum.
    Saygılar.







  • galericinin götürdüğü ekspertize güvenilir mi? tanıdıkmış üstelik. ben o sözünü duyduğum anda o galeriden çıkardım abi... mümkünse internetten kendiniz satın...
  • :) sağol teşekkürler
  • Ekspertizler güvenilir kurumlardır yalandan rapor hazırlayamazlar. Bu suçtur zaten. Geçmiş olsun. Demek ki önceki sahibi sizi kandırmış aracın neredeyse değişmeyen yeri kalmamış .
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    ilk bende öyle düşündüm ancak daha önce aldığım kişinin elinde'de ekspertiz raporu var. ya onun raporunda aksilik var yada benim. tekrar ekspertize sokmam gerek sanırım.
  • Farklı bir ekspertize ya da en garantisi içiniz rahat olsun diye yetkili servise götürün.

    Kim yalan söylüyor anlaşılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.