Şimdi Ara

Ekstra Hizmetlerin kilitleri ne zaman açılır?(Veya nasıl açılır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ekstra hizmetler neye göre açılıyor?



  • Ekstra Hizmetler

    Hepimiz, gerçek rock yıldızları gibi, bize özel hizmet edilmesini ve şımartılmayı severiz. Ekstra hizmetler listeniz, konser için gittiğiniz her barın tedarik etmesini istediğiniz şeylerin bir listesidir. Başlangıçta ekstra hizmetler listesine ekleyebileceğiniz çok fazla şey yoktur. Fakat şöhretiniz arttıkça listeye ekleyebileceğiniz yeni ve birbirinden lüks istekler açılacaktır.

    Pahalı bir ekstra hizmetler listesine sahip olmak yalnızca kişisel egonuzu tatmin etmez, aynı zamanda hayranlarınızı da etkiler. Fakat bazı çok lüks ekstra hizmetlerin oldukça yüksek olan maliyetleri, o hizmete gerçekten ihtiyacınız olup olmadığını sorgulamanızı gerektirebilir. Özellikle isteğiniz sizi biraz aşıyorsa.

    Her konserden önce, konserin verileceği bar, ekstra hizmet maliyetlerinizin ne kadarını ödeyebileceğini belirtir. Barın bu bedeli ödeyememesi durumunda "kaybınız", toplam ekstra hizmetler bedelinizden eksik kalan ücretle orantılı olacaktır.

    Not: Ekstra hizmet maliyetlerinizi sürekli kontrol edin. Şöhretinizde dalgalanmalar oldukça, ekstra hizmet listenizde hiç bir değişiklik yapmasanız bile maliyetleriniz değişkenlik gösterecektir. Sonuçta, bir rock yıldızı tarafından talep edilen lüks, yumuşak havlular, özenti bir garaj grubu tarafından istenen kirli bezlerden daha pahalıya gelecektir.




  • Bildiğim kadarıyla verdiğin konser seviyesine göre açılıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.