Şimdi Ara

Ekstrasistol hastalığı olan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar 3 gün once başladı bende kalp saglam ama durduk yerde kus kanat çırpma si gibi kalp carpintilari oluyor 3 gundur gunde belki 200-250 defa oluyor panik atak var bende bundan kaynakli oldugunu dusunuyorum doktora gitmedim ama arastirmalarim sonucu hastalik birebir uyuşuyor daha onceden olupta atlatan varmı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktora gittiniz mi?

    Edit: Gitmemişsiniz. Acilen bir doktora görünün ondan sonra konuşalım. Umarım birşey yoktur. Geçmiş olsun şimdiden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 9 Ocak 2019; 3:52:53 >
  • Dediklerinizden anladığım ritim bozukluğu olabilir. Hastanede makinede görmüştüm, nabız normalde 80 civarı giderken bir anda 200 civarı olacak seviyeye geliyor geri 80'e düşüyordu anlık ritim bozukluğu oluyor kısacası belki 5-6 saniye sürüyor belki daha kısa belki daha uzun.. En kısa sürede doktora görünün bu işler eş-dost tavsiyesi ile olmaz,geçmiş olsun.
  • Panik atak değildir o, öyle olsa duramazsın :) Stres anksiyete yüzünden öyle hissediyorsun herkeste var bunlar. Bayılacak kadar uykun gelmeden yatağa girme, kalbini dinleme. Bir şeyle uğraşırken içini hoplatacak şeyler olmuyorsa ya kendin uyduruyorsun ya da abartıyorsun. Yok benim sensörlerim çok hassas diyorsan önce kardiyoloji sonra dahiliye muayenesi oalcaksın. Oradan bir şey çıkmazsa gideceğin adres belli. Bir de yediğine içtiğine dikkat et reflü, şişkinlik vs yaşama.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: daisyk.8

    Panik atak değildir o, öyle olsa duramazsın :) Stres anksiyete yüzünden öyle hissediyorsun herkeste var bunlar. Bayılacak kadar uykun gelmeden yatağa girme, kalbini dinleme. Bir şeyle uğraşırken içini hoplatacak şeyler olmuyorsa ya kendin uyduruyorsun ya da abartıyorsun. Yok benim sensörlerim çok hassas diyorsan önce kardiyoloji sonra dahiliye muayenesi oalcaksın. Oradan bir şey çıkmazsa gideceğin adres belli. Bir de yediğine içtiğine dikkat et reflü, şişkinlik vs yaşama.
    Hocam yürürken dolaşırken, birseylerle ugrasirken nadiren oluyor cok nadir ama aksam eve geliyorum uzaniyorum başlıyor ard arda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde problemin var aileden biriyle değil mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.