Şimdi Ara

El Ele Kanseri Yenmeye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tüm forum el ele verirsek bu kanser shamana anti bir deck kura biliriz bence
    Priest yada Paladin olmali heal potansiyelleri yuksek oldugu icin yardimlarinizi bekliyorum iyi forumlar diliyorum



  • DarthSethius kullanıcısına yanıt
    shaman görünce bekle trogg inerse concede at no cancer
  • quote:

    Orijinalden alıntı: attakkann1

    shaman görünce bekle trogg inerse concede at no cancer
    Deste gerçekten çok hızlı. Evvela "Unlock Mana Crystals" mekaniklerinin artmasıyla neredeyse Overload sisteminin bir dezavantajı kalmadı. Bir de sağlam bir curve yakaladığında rakip, en az 2-3 turn önünüzde gidiyor. Sürekli defansta kalarak bu desteyi karşılayabilmek zor. Control'de removal biter lakin bu destede Totem/Minion bitmez.
  • yeni deckin yenilmeyecek bir yanı yok zaten burst olarak çok az burst oynuyorlar crackle'ın gitmesi sebebiyle ve yeni kartlara yer açabilmek için lava burst yada lava shock benzeri kartlar oynanmıyor şuanda ayrıca beckoner,elder vb. tarzındaki kartlar yüzünden çoğu deckin yeterli early minionları var class olarak bakarsak warriorın war axe,shield slam,slam,bash,execute druidin living roots,wrath,darnassus,beckoner,disciple of c'thun ve büyük tauntlar hatta hunter decklerinin bile quick shot,explosive trap,unleash the hounds ve yeni gelen fiery bat ve benzeri kartlar ile earlysi gayet güçlü.Ciddi anlamda turn ve turn düşünürsen rakip shamana karşı yani ne biliyim turn 1 trogg oynayacak wrathı tutayım hepsini göndereyim büyük minion tutamam earlyde düzgün minionlarımı çeksem bile benden çabuk boarda yayılacaktır removalsız yenmem imkansız yada shaman geldi her ne kadar slam,fierce monkey vb iyi kartlar olsa da win axesiz yenmem zor axeyi aramalıyım vb vb. oynadığınız oyunlardan ders alarak turn ve turn counter playlerle rakibi çok kolay saf dışı bırakabilirsiniz onun dışında boardda minion bırakmamak flametongue,abusive vb. kartları değersiz kılmaya çalışmak. Ben C'thun warrior deckime 2x doomsayer koydum mesela çoğu deck 1x earth shock oynuyor ve bulmaları gerçekten zor turn 2 turn 3 gibi doomsayer indiğiniz zaman ya 7 damage boşaltması gerekecek üstüne yada hiçbirşey oynayamayacak ki bu da sizin bir elder yada bir 4 drop farklı birşey inip boardı almanız demek.

    Shaman kolay değil shaman şuanda çok güçlü durumda fakat bu dediğim şeylere dikkat ederseniz win ratede artış göreceksiniz,shamandan çekilen sıkıntıyı anlıyorum fakat anti shaman bir deck yaptığınızda bu sefer control vs control matchuplarında ciddi bir tempo düşüşü yaşarsınız yukarda class olarak yada c'thun kartları olarak saydığım kartlar early'i iyi geçirmenizi sağlayan kartlar yeterli gözüküyor en azından benim açımdan. Feral spirit ve 4 mana 7-7 gibi kartlar her ne kadar güçlü olsa da verdiği overload sizin bu kartlara cevabınız olması durumunda rakibin temposunu hiç ediyor ve boardı size geri döndürüyor.

    Eğer extra sıkıntı yaşıyorsanız 7-7 yi öldürmekte,doomhammerın size verdiği damage de yada board temizleme de dediğim gibi ooze,harrison,mctech,bgh,doomsayer,hunters mark,brawl vb. gibi kartlar zaten halen viable ciddi anlamda bunun eski zoodan yada secret paladinden daha kanser olduğunu düşünmüyorum hatta bence blessing atılmış minibot bundan daha kanserdi.

    Birşeyi çok bildiğimi yada bunlar kesin doğrudur diye savunmuyorum lütfen ukalalık olarak algılanmasın sadece görüşlerime değer veren arkadaşlar varsa bu söylediğim ipuçlarına dikkat etsin. Shamanı her turn neler yapabileceğini düşünüp counterplaylere hataya iterek çok rahat yenebilirsin,sadece karşısında biraz oynayıp tecrübe kazanmanız ve sorunlarınızı belirlemeniz lazım "Abusive'e wrath attım damage yememek için bak adam flamejuggler oynadı cevabım yok en az 2-3 turn o flame juggler damage'ini yiyeceğim şimdi keşke hero power atsaydım abusive'e burda card çekmek kadar boardı tutmak da önemli yanlış oynadım." vb vb. hata yaptığınızı düşündüğünüz şeyleri aklınızdan çıkarmayıp bi dahaki oyunlarda farklı bir taktiğe giderek en sonunda shaman maçlarının kolay gelmeye başladığını göreceksiniz. Bu sadece shamana karşı değil zorluk çektiğiniz her decke karşı önemli.

    Bugün healadin,yada full heal priest vb. classlar oynadığınız zaman herhangi bir renolocka yada warriora karşı oyun kazanmanız neredeyse imkansız,her ne kadar shaman çok olsa da karşınıza control yada farklı bir matchup gelebileceğini de düşünmek zorundasınız bir deck yaparken hadi shaman counterı deck yapıyoruz deyip yaparsınız üst üste 3 oyun priest,warrior ne biliyim cthun druide falan kaybedersiniz sonra bu deck böyle gitmez der başka deck arayışına girersiniz.

    Tekrar ediyorum bunların hepsi "benim görüşüm" kimseye bir bilmişlik taslama tavrında değilim içinden birşeyleri mantıklı bulanlar uygulamak isterse yardımcı olur diye yazıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 28 Nisan 2016; 22:36:25 >




  • Cthun druide 2tane 2-2 taunt veren karttan koydum hocam artık aggrolara pabuç bırakmıyorum
  • Cevaplar icin tesekkurler arkadaslar @baLbesh deneyecegim hocam sagolun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarthSethius

    Cevaplar icin tesekkurler arkadaslar @baLbesh deneyecegim hocam sagolun
    trogg totem golem başlarsa direk concede ver uğraşmana değmez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [A]narchy

    trogg totem golem başlarsa direk concede ver uğraşmana değmez

    Alıntıları Göster
    Hiç paladin görmez oldum oyunda. Paladini öldürmeyelim :)
    Paladinin yeni kartlarıyla Divine Shield üzerine bir deste yapılabilir mi acaba diye düşünüyorum. Bu akşam bir denemeyi düşünüyorum bakalım.
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    Hocam ben çok denedim 2 akşamdır, tek olur yolu aggro yapmak o deste için Öyle midrange bir divine shield destesi yapamadım. Sora girdim baktım hearthpwn da zaten yapılmışı var divine aggro paladin diye

    Ama asıl C'thun destesi yaptım paladin için, hiç umudum yoktu ama oldu gibi valla. 2 cthun druid geldi 2 sinide yendim dün akşam. Biraz daha kafa patlatıp iyileştirmeye bakacağım.
  • zoo ile rahatlıkla dövüyorum yada ağır taunt deste yapmak gerek removalları pek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tal. -- 29 Nisan 2016; 14:03:01 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkEternal

    Hiç paladin görmez oldum oyunda. Paladini öldürmeyelim :)
    Paladinin yeni kartlarıyla Divine Shield üzerine bir deste yapılabilir mi acaba diye düşünüyorum. Bu akşam bir denemeyi düşünüyorum bakalım.

    Şuan bende c'thun divine paladine kafa patlatıyorum 4/2 divine shieldli c'thun bufflayan kart ile olabilir gibi 1 drop olarak selfless hero belki blod knight koyup pyro equ consec ile boardlar temizlenir c'thun bufflar ile malum leg bufflanır uldaman keeper silah ile olabilir mi bilmiyorum bakacağım akşam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maul* -- 29 Nisan 2016; 17:58:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maul*

    quote:

    Orijinalden alıntı: DarkEternal

    Hiç paladin görmez oldum oyunda. Paladini öldürmeyelim :)
    Paladinin yeni kartlarıyla Divine Shield üzerine bir deste yapılabilir mi acaba diye düşünüyorum. Bu akşam bir denemeyi düşünüyorum bakalım.

    Şuan bende c'thun divine paladine kafa patlatıyorum 4/2 divine shieldli c'thun bufflayan kart ile olabilir gibi 1 drop olarak selfless hero belki blod knight koyup pyro equ consec ile boardlar temizlenir c'thun bufflar ile malum leg bufflanır uldaman keeper silah ile olabilir mi bilmiyorum bakacağım akşam

    Alıntıları Göster
    Warlock neyse de Shaman sayesinde, Face Hunter'ın oyunu terörize ettiği zamanları arar oldum. Hiç aklıma gelmezdi Hunter Portrait'inin Shaman Portrait'inden daha sempatik geleceği




  • Unlock mana crystal neyin kafası ya adam 4 kristallik turda 7 kristallik kart oynuyor bunları açıyor birde damage kazanıyo bu nedir anasını satayım herel mageden çok spell yağdırıyor
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    "Bring out your dead."

    veuuv

    "I feel icky !"

    Trogg en azından 3 hpde kalıyor, ilk el undertaker oynayanın kazandığı metanın yanında şimdiki Shaman hiç bir şey değil bence.
  • 0RK kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılmıyorum. Undertaker destelerinin kilit kartı Undertaker'dı. Late'e sarkan oyunlar için cevap verecek doğru dürüst bir mekanikleri yoktu. Klasik Early Face desteleriydi ki hızlı başlıyorlardı lakin Earyl'de hızını kesip kontrolü sağladıktan sonra oyunu döndürme şansları pek kalmıyordu.

    Mevcut Shaman desteleri ise Early için ayrı, Mid için ayrı, Late için ayrı yüksek vuruş kapasitesine sahip. İş Trogg ile bitmiyor. Trogg'u atıldığı gibi kesseniz dahi destenin neredeyse gücü dahi azalmıyor. Tauntlar zaten faydasız; 2x Hex ve Earth Shock ile olan Taunt'u koyduğunuz el giden mananıza oluyor. Evvela her çıkan totem'i bile masada bırakmamaya çalışırken Flamewreathed Faceless'lar, Feral Spirit'ler, Flametongue Totem'ler ile her turn çoğalan ve çoğalırken de her turn ciddi Damage vurabilen bir desteden bahsediyoruz.

    Evvela oyun Late'e sarksa ve nispeten board'ı alsanız dahi zaten yiyeceğiniz Damage'i yiyorsunuz ve bu aşamada siz Board'la uğraştığınız için rakip neredeyse Full HP kalıyor ki siz oyunu alana kadar Doomhammer'la birlikte Rockbiter ile 10 Damage'ler, Lava Burst'ler...vs




  • valla ben arenadan bu ay ladder kasayım dedim miracle ile shamanlar yüzünden vazgeçtim döndüm arenaya
  • Murloc palaya karşı birşey yapamıyor overload shamanlar.. Harici hakikaten epey rahat dövülüyor..
  • shamanin o kadar guclu oldugunu dusunmuyorum klasik bir kontrol destesiyle cok rahat yenibilirsiniz. Kendinizde oynarsaniz eger saman win rateinin o kadar yuksek olmadigini gorursunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UcanHollandali

    shamanin o kadar guclu oldugunu dusunmuyorum klasik bir kontrol destesiyle cok rahat yenibilirsiniz. Kendinizde oynarsaniz eger saman win rateinin o kadar yuksek olmadigini gorursunuz.
    Şu anda aggro shaman inanılmaz durumda, 4 manalık 7 7 eleman + trogg + face gitmelik speller + rockbiter doomhammer kombosu + overload açıcılar insana nefes aldırmıyor. Gönül isterdi hallazeallı bir control shaman destesi yapabilelim ama şu ana kadar güzel deste fikri gelmedi kimsenin aklına.

    Kim yeniyor dersek n'zothlu control paladin alıyor genelde aggro shamanı, zaten inanılmaz güçlü kendisi. N'zoth + Tirion nedir abi böyle kombo mu olur. Bir de yeni ragnarosları var 8 8 heallıyor sıkıyosa öldürme.

    Zoo ve Renolock da iyi durumda. Druidin priestin c'thun desteleri süper. Warrior'un patronu, controlü, fatigue'i çok sağlam. Rogue miracle, deathrattle, control hepsi iyi. Mage'in temposu freeze'i sağlam, bi tek hunter deathrattle hariç bir özelliği yok. Geçen sezonun shaman'ı bu sezonun hunter'ı sanki.

    Shamandan girdik nerden çıktık ulan blizzard ne adamsın




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Genesis.

    Şu anda aggro shaman inanılmaz durumda, 4 manalık 7 7 eleman + trogg + face gitmelik speller + rockbiter doomhammer kombosu + overload açıcılar insana nefes aldırmıyor. Gönül isterdi hallazeallı bir control shaman destesi yapabilelim ama şu ana kadar güzel deste fikri gelmedi kimsenin aklına.

    Kim yeniyor dersek n'zothlu control paladin alıyor genelde aggro shamanı, zaten inanılmaz güçlü kendisi. N'zoth + Tirion nedir abi böyle kombo mu olur. Bir de yeni ragnarosları var 8 8 heallıyor sıkıyosa öldürme.

    Zoo ve Renolock da iyi durumda. Druidin priestin c'thun desteleri süper. Warrior'un patronu, controlü, fatigue'i çok sağlam. Rogue miracle, deathrattle, control hepsi iyi. Mage'in temposu freeze'i sağlam, bi tek hunter deathrattle hariç bir özelliği yok. Geçen sezonun shaman'ı bu sezonun hunter'ı sanki.

    Shamandan girdik nerden çıktık ulan blizzard ne adamsın

    Alıntıları Göster
    Benimde bugün 10 oyundan 9'unda Shaman geldi karşıma ve bıktırdı iyice, tabi hepsini yendim C'Thun Druid oynuyordum ama Tempo Mage, Control C'Thun Warrior ve Rogue destelerine karşı iş yapamıyor fazla. Oyunda cidden aşırı dengesizlik var.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.