Şimdi Ara

El Kamerasini Laptopa Baglamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Canon legria hf606 el kamerasini laptopa baglamak istiyorum. Instagram youtube yada skype gibi uygulamalari actigimda laptopun kendi kamerasi yerine canon'u kullanmak istiyorum. Kamerada hem usb hemde hdmi cikisi var. Ikisinide kablo yardimiyla baglayip denedim. Canon kameranin sitesinden bir driver indirdim yukledim. "Camera window dc 8.10.11a" isimli driver dosyasini.. Masaustune herhangi bir kisa yol atmadi. Bende yukleme yerinden bulup calistirdim. Fakat hata veriyor. Skype gibi uygulamalarda da denedim. Onda da laptobun kendi kamerasi aciliyor.
    Baya arastirdim elgato camlink 4k diye bir arabirim var. Bu ve buna benzer bir cihaz mi kullanmam gerekiyor? Bu isi kablo yontemiyle bir sekilde cozemezmiyim acaba. Yardim ederseniz sevinirim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Usb çıkışıyla bi ihtimal webcam olarak kullanabilirsin ama hdmi hiçbir işe yaramaz Usb ye yönel

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu cihaz bir el kamerasi aldigi goruntuyu size aktarmak için kullanabilen bir cihaz degil. usb driveri sadece cihazın içine erişebilmeniz için. görüntüyü bilgisayara aktarmak istiyorsaniz capture kart gerekir veya camlink gibi görüntüyü işleyip cihazdan alabilecek bir cihaz gerekir tabi destekliyorsa...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.