Şimdi Ara

ELDER SCROLLS 5: SKYRIM SORUM VAR YARDIM!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar dün gece 3 e kadar takıldım oyunda 2. lwl sonuna geldm bi templeye girdim hatun falan indirdim örümcek aglarından gectikden sonra asagıya inince bi bölgede kaldım solda 3 tane dönen bulmaca gibi bişeyler var kartal yılan sembolleriyle üstte 2 tane var ama onlar sabit ilerdede kapı var ne yaptım ettim acamadım sidmi diceksiniz bukadar anlatıcagına resim alsaydınya be kardeşim o pc suan pederde :) randevu alcakmıs yardım eden olursa simdiden tskler...



  • Oyunun ana konusunda bu soru 20 defa soruldu 20 defa cevaplandı.. Neden her soru ıcın extra konu acıyorsunuz kı ?

    Ayrıca oyunda o taslarla ılgılı Kocaman adamın gozune zorla batan bır ıp ucu var... Aynı sembollerı tasıyan kafanı yukarı kaldırınca 2 tas dah goreceksın ortadakı ıse yere dusmus durumunda onunde duruyor o tasların sırasına gore cevır tasları sende oradakı Kol aktıf olacak ve kapı acılacak..

    Assagılama gıbı algılama ama oyundakı en basıt bulmacalardan bırıdır o eger onda zorlandıysan oyuna devam etmesen senın hayrına olur.
  • arkadasım haklısın fakat hor görme lütfen bu tur oyunları uzun suredır oynamıyorum genelde knight online kurbanı oldugumuzdan hata yaptıysam ozr dlerim...
  • dedigim gibi hor gorme degil benımkısı oyun zevk ıcın oynanır alıskın degılsen zevk alamazsın :) Ana konu var bu oyun ıle ılgılı 150 sayfalık fılan oyunla ılgılı her bılgıyı bulursun 1 gununu harca o konuyu oku oyunu %80 ögrenırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.