Şimdi Ara

ELECTROLUX BEYAZ EŞYA (ÇAMAŞIR-BULAŞIK-KURUTMA MAKİNESİ) ALACAKLAR OKUMALI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
4.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Yazlık Kuşadasında Candoğan Bey. Makinede 10 kademe tuz ayarı var. Dediğiniz gibi 3-4 yapayım. Duruma göre değiştirirm. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar Arkadaşlar;
    Aranızda okumuş yazmış bir mühendis olarak.Kazzık yemenin kitabını yazabilirim. Ama yazmayacağım. Candoğan bey'i 2012 yılından beri takip ediyorum. Düzgün yorumları ve eleştrileri var. Markalar Candoğan Bey'in dediği gibi segment segment mal üretiyorlar. Siz kendinizi hangi segmentte görüyorsanız o malın müşterisi oluyorsunuz. Bir kısım tüketici Ben veya Candoğan Bey gibi çok araştırırken bir kısmıda,hiç önemsemez fiyat ve kullanıma bakar.Konfor onları ilgilendirmez.İş yeri için kullanacaktır.Oda bir ticari mantık.
    KURUTMA MAKİNASI TAVSİYESİ : MARKA MİELE YENİ MODELİ PARANIZ YETİŞİRSE ALINIZ. EN UCUZU BİLE GÜZEL.
    Ben titiz ev kullanıcısı olarak.Öncelikle Kurutma makinalarından söz edeceğim. Miele 2008-2009 yılında sanırım ötv vergisinin alınmadığı bir kaç ayda(sanırım Nisandı) aldım. Gezdiğim markalar,Bosch,Siemens,Elektrolux,hotpoint Ariston,Arçelik.
    Aldığım makine Miele Novotronic T7644C fiyatı 1330 tl.Bu makinayı 8 senedir kullanıyorum. Gayet güzel çamaşırlar yumuşacık çıkıyor. Şimdi daha üst modelleri çıkmış ısı pompalı.Çamaşırlarda yumuşatıcı kullanmaya son verdik. yumuşatıcı parası cebimizde kaldı.8 yıldır yumuşatıcı kullanmıyoruz. Hayatımda ilk defa kurutma makinası aldım şansıma iyi çıktı bu modeli seçerken Bosch siemens 1800 tl ye kurutma makinası satmaya çalışıyordu.Güzel yanı kuruttuğu çamaşırların suyunu ister makina arkasından hortum bağlantısı ile gidere bağlıyorsunuz ,isterseniz çekmecede biriktiriyor siz çekmeceyi çekip boşaltıyorsunuz.Evin istediğimiz bir yerine koyduğumuz için biz hortum bağlantısı yapmadık.

    YORUM: Markalar istediği kadar güzel ürün çıkarsın.Kaliteyi ucuza versin.En sonunda servis düdüklüyorsa.Yada düdüklendiğinizi hissediyorsanız.Markadan soğursunuz.MERSİN BÖLGESİNDE en iyi servis hizmetini VESTEL verir.Sizi kazzıklamaz.

    ÇAMAŞIR MAKİNESİ TAVSİYESİ : MARKA MİELE BÜTÇENİZE UYGUN MODEL SİZE EN İYİ MODELDİR, VESTEL (F/P) ÜST SEGMENTLERİ TERCİH EDİN.

    MIELE W1 WKH 120 WPS POWERWASH & TWINDOS (AŞAĞIDAKİ LİNK YENİ MODELİ)BİZİM MAKİNA ESKİDİ. 4450 tl şubat 2016 da alınmıştır.kampanya ile 1 senelik deterjan verilmiştir.
    http://www.miele.com.tr/domestic/camasir-makineleri-1566.htm?mat=10274030&name=WKH121_WPS_PWash_2.0_%26_TDos
    Arkadaşlar konfora alıştınız mı? bidaha dönemiyorsunuz. Bu kadar sessiz.Bu kadar güzel makinaya rastlamadım. Parası olan daha üst segmentleri alsın yada müşteri temsilcisinden satıcı bilgiliyse satıcıdan yada web sitesinden bilgi edinsin.

    Paranız varsa zaten bosch muş siemens miş,aeg electrolux geçiniz kardeşim. Geçiniz.
    Yoksa yerli malı yurdun malı Vestel F/P ürünü dedim. Vestel servisinden memnunum.Param yoktu vestel aldım. Modeli bulamayacağınız için yazmaya gerek yok ama yinede yazayım. hidra 1000cl Garanti kaspsamında parçalarını yeniledim.2008-2016 arasında kullandım.Anakart yandı bütün sensörleri değişti. Sonrasında tekrar bozulmadan sattım.6 kg lık bir makine idi.Çift su girişli idi.Sıkıntılımıydı sıkıntılıydı.Kaç para verdin 780 tl kaç para tamir masrafı verdin 250 tl kaç sene kullandın. 8sene. Adama yuh derler. Makina daha ne yapsın. 200Tl ye verdim gitti.

    BULAŞIK MAKİNESİ TAVSİYESİ : HER MARKA OLUR AMA YERİNE GÖRE BEN EV KONFOR KULLANICISI TAVSİYESİ VERİYORUM.
    BİR DEFA SES ÇOK ÖNEMLİ İSE DÜŞÜK DESİBELLİ MODEL SEÇİN.
    ELEKTRİK TASARRUFU ÖNEMLİ İSE ENERJİ TABLOSUNDAN YILLIK TÜKETİM İLE BİR KARŞILAŞTIRMA YAPABİLİRSİNİZ.
    MAKİNA İÇİ KESİNLİKLE POLİNOX MALZEME İÇERMEMELİ. BULAŞIK MAKİNASI İÇ TABANI METAL OLCAK.EN ALT PERVANE ALT KISMINDAN BAHSEDİYORUM. SAKIN PLASTİK(POLİNOX) ALMAYIN.DAHA ÇOK MİKROP TUTAR KOKU YAPAR.
    PROGRAMLARINIZI KENDİNİZ BELİRLEYİN TEK SEPET YIKAMA ÖZELLİĞİ İŞİNİZE YARARSA OLSUN. SICAKLIK DERECELERİ SİZ DÜŞÜNÜN NEKADAR SüREDE YIKADIKLARINA PROGRAMLARINA BAKIN.
    EN SON KARARINIZI VERİN.
    SE24E240EU 2007 KASIM-2016 AĞUSTOS ARASINDA KULLANDIM. AYARLADINIZ MI! BÜTÜN MAKİNALAR GÜZEL YIKAR. DEDİM YA KONFOR OLARAK SES VE KISA YIKAMA PROGRAMI KULLANDIĞI ELEKTRİK.
    SİEMENS BULAŞIK MAKİNASI yıkama motoru contasından aşağıya su verdi. daha sökmeden servis 300 Tl isteyince emekliye ayırdım. Sahibinden de satıyorum. Arızalı olarak.Uyanık birisi kendisi tamir edip kullansın.

    MİELE ÜST SEGMENTTE EKSTRA SENSÖRLÜ KURUTMA ÖZELLİĞİ KOYMUŞLAR.
    http://shop.miele.com.tr/g-4911

    G 4910 SC (Enerji Sınıfı: A++)
    Solo, beyaz bulaşık makinesi, 5 program, 3 basamaklı dijital gösterge, önceden programlama, cam
    bakımı, kısa program olanağı, otomatik sensör, sensörlü kurutma sistemi, dolaşımlı turbotermik kurutma,BasicComfort üst ve alt sepet, çatal bıçak kaşık çekmecesi, kapı kilidi, ComfortClose, 46dB

    Ben stok sıfırladım uyguna aldım.

    Henüz daha 2 gün oldu alalı Tavsiye listesine yazalım mı? Yazalım gitsin . Miele nin serviside kazzıkçı arkadaşlar neden makina arıza vermiyor kardeşim. Eline düştünmü? İster istemez öpüyor yani.

    Duyduğum kadarı ile parçadan iteliyorlarmış.

    Konuşmalar argo içerir,18 yaşından küçüklerin okumaması Tavsiye olunur.:))




  • Merhaba Arkadaşlar.

    2000tl ye kadar bütçe ayırmayı planlıyorum. Sadece yıkama olarak düşünüyorum. Geniş tambur hacimli bir makinaya ihtiyacım var. Aşağıda 4 markanın 6 modelini çıkarttım hangisini önerirsiniz veya başka bir öneriyi de memnuniyetle kabul ederim.

    Teşekkür ederim.

    Electrolux EWF1294BW veya EWF1286EDS
    AEG I69490 veya I87405FL
    Bosch WAT24480TR
    LG FH2B8TDWA5
  • Son durumu da yazayım. Merak edenler olabilir.

    Makineye tuz ilave edip, tuz ayarını da yükseltince, bahsettiğim sorunlar geçti. Sorun, suyun yüksek kireçli olması imiş :) Tabletlerdeki tuz yeterli gelmemiş. İlave tuz koyunca geçti.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.