Şimdi Ara

Electrolux vs LG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hem çamaşır makinesi hem bulaşık makinesi alacağız. Çamaşır makinesinde

    Electrolux EWF1497CDW2 UltraMix A+++ -%50 9kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi ile LG F14A7FDS arasında kararsız kaldım.


    Bulaşık makinesinde ESF5531LOX mantıklı geldi ve varsa sizin tercihlerinizi de düşünebilirim. Bu fiyatlarda uzun yıllar şık kullanabileceğimiz ürünleri değerlendiririz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sanırım ürün kullanıp tavsiye eden yok
  • LG sıkma veriminin A olması ile daha başarılı. Bunun dışında Electrolux LG'den daha ileri teknolojiye sahip daha kaliteli bir ürün.

    -Tambur hacmi
    -Çamaşır yükleme ağzı genişliği
    -Deterjan karıştırma ve spreylemeli yıkama sistemi
    -A-%80 enerji sınıfı olması
    -Timemanager 8 kademeli süre kısaltma vs.

    LG 14A7FDS modelini Electrolux EWF1497HDW2 ile kıyaslamak daha mantıklı olur.

    ESF5531LOX yerine bütçeniz müsaitse fark vererek ESF5545LOX almanızı da öneririm. Bu modelde kapı açarak kurutma özelliği, A+++ enerji verimi ve Inverter motor teknolojisi var.
  • başlarda bende lg ve samsung a bakarken şimdi Siemens ve electrolux a kaydım. lg ve samsung un garanti uzatma olmaması beni başka markalara yönelten en büyük etkendi.

    9 kg büyük geniş hacimli bir makine bakıyorum. Siemens te 63 lt olan kazan hacmi eletroda 69 lt ye çıkıyor. çok bir fark yaratırmı daha çözemedim. birde elecrodaki su jeti için fazladan 900-1000 tl ödemek gerekiyor değer mi bu fiyata iyi mukayese etmek lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Or_By

    başlarda bende lg ve samsung a bakarken şimdi Siemens ve electrolux a kaydım. lg ve samsung un garanti uzatma olmaması beni başka markalara yönelten en büyük etkendi.

    9 kg büyük geniş hacimli bir makine bakıyorum. Siemens te 63 lt olan kazan hacmi eletroda 69 lt ye çıkıyor. çok bir fark yaratırmı daha çözemedim. birde elecrodaki su jeti için fazladan 900-1000 tl ödemek gerekiyor değer mi bu fiyata iyi mukayese etmek lazım.

    başlarda bende lg ve samsung baktim vestel arçelik beko da dahil bulunduğum şehirde düğün sezonuna denk geldiği için fiyatlar acaip yüksekti. düşünsenize 550 lt civari buzdolabı arçelik lg den 300 lira daha pahalı.. :)

    ben takımı bozmamamak için LG aldım F14A7FDS5 elektrolux de bakmıştım kazan hacimleri çok geniş 69 70 lt.. kazan hacminin avantajı 8 kg lık makineyi 10 kg gibi kullanmanıza olanak verir. daha fazla çamaşır yüklersiniz. çift kişilk yorgan yıkama ihtiyacı doğunca anlıyorsunuz.

    elektrolux EWF1497CDW2 LG F14A7FDS5 ye göre sıkma ve yıkama performanslarının düşük olması hariç geri kalan özelliklerinin lG den bir adım öndedir.

    LG 62 lt kazan canımı sıktı çünkü çift kişilik yorgan sıkışıp kalıyor

    elektrolux EWF1497CDW2 bende almayı düşünmüştüm ama F14A7FDS5 kampanyadan 1500 liraya aldığım için 6 ay önce arada 700 lira fark vardı.

    fiyatları da göz önüne almak lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluraydisk -- 3 Aralık 2016; 14:0:10 >




  • İşte birden fazla durumu göz önünde tuttuğumuzda Cdw2 bir adım önde ancak fiyat açısından biraz yüksek bu da değer mi orası tartışılır. Fiyatlar artmadan karar verilip alınması şart açıkçası. Bulaşık makinesi yönünden bir tavsiyeniz var mı bu arada?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windforce45 kullanıcısına yanıt
    Candoğan size önermiş zaten

    Elektrolux ESF5545LOX güzel makinedir
    İlginizi cekmez ise LG D1442CF olabilir

    İkisi de piyasada kampanyalarla 1500 liraya bulunabiliyor
    Eşdeğer cihazlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.