Şimdi Ara

elektirik süpürgesi bosch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi forumlar;

    evimizdeki arçelik marka elektirik süpürgesi bugün ömrünü tamamladı artık acayip sesler çıkarıyor ve yanık kokusu yaymaya başladı annemde makineyi artık çöpe atmayı birkeredaha kullanırsa ateş alacağından korkuyor:) yaklaşık 18 senedir kullanıyordu! salı günüde misafirleri geleceği için acil pazartesi günü bir süpürge alması gerekiyormuş bana araştırmam için yardım istedi ,
    bosch marka torbalı makinelerden almaya karar verdik ama model olarak sizlerin yardımına ihtiyacım var öneribileceğiniz modeller varmıdır çok acil bilgi birikimlerinize ihtiyacım var. fiyat konusunda ise bir sınırlamamız yoktur.
    şimdiden teşekkür eder cevaplarınızı çok acil bekliyorum...







  • peki sizce hepa filtre yoksa mikro filtre olanındanmı almalıyım?
  • Daha iyi bir filtreleme istiyorsanız tabiki hepa filtreli süpürgeleri tercih etmelisiniz. Süpürgenizin marka ve modeline göre hepa filtreler, ya belli aralıklarla değiştirilir ya da kirlendikçe yıkanır.
  • evet en sonunda karar verdi annem ve BSA 52000 2000 wattlık modelini almaya karar verdik internetteki bir çok olumlu yorumu okuduktan sonra.

    çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasby

    evet en sonunda karar verdi annem ve BSA 52000 2000 wattlık modelini almaya karar verdik internetteki bir çok olumlu yorumu okuduktan sonra.

    çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için.

    Rica ederim. Hayırlı olması dileğimle... Size önerilerim olacak; orijinal torba kullanmaya özen gösterin.Çünkü hem toz kaçırmıyor hem de dolmaya başladıkça emiş gücünde fazla bir azalma olmuyor. Bir de ürününüz garanti kapsamında kalmış olur.

    Sağlıcakla kalın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.