Şimdi Ara

Elektrik kesilince telefona haber veren sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Elektrik kesilince cep telefonuna haber alabileceğim bir sistem var midir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İstediğiniz bu projeyi yaparım ancak haberden kastınız nedir? mesaj mı gelmesini istiyorsunuz
  • Mesaj veya arama yapılmasi olabilir. Mevcut yerde bir sabit telefon hattı bir de otomatik jeneratör var. Jeneratörün devreye girip girmediğini kontrol amaçlı böyle bir sisteme ihtiyac duyuyorum. Jeneratörün kontrolünü kamera sistemi ile saglayacagim.

    Böyle bir sistemin ne kadar olacağı konusunda bilgi verebilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM atarım yarın konu ile ilgili,
  • PM attım bakarsınız.
  • Bana da pm atarmısınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabit telefonunuzun(eski tip adaptörsüz olanından) hafızasına sizin veya aranmasını istediğiniz telefonu kaydedin (örneğin memory 1 gibi) telefonun çatalaltı dediğimiz dilini, 220volt u çift kontak rölenin bobinine bağlayın, enerji kesildiğinde bobin enerjisi kesilecek kontak bırakacak telefon açılacak diğer kontak ise memory 1 tuşunu kisadevre edecek. maliyet 2 veya 3 tl

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucuz bir ikinci el android telefon ve playStore'dan "power failure monitor"(SQZsoft) uygulaması ile sms attırarak çözebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bahobel

    Mesaj veya arama yapılmasi olabilir. Mevcut yerde bir sabit telefon hattı bir de otomatik jeneratör var. Jeneratörün devreye girip girmediğini kontrol amaçlı böyle bir sisteme ihtiyac duyuyorum. Jeneratörün kontrolünü kamera sistemi ile saglayacagim.

    Böyle bir sistemin ne kadar olacağı konusunda bilgi verebilir misiniz?

    Telefon değilde internet üzerinden anahtar konum bilgisi yollma şeklinde arduino çalışması görmüştüm. Daha kullanışlı olacağını düşünüyorum. Telefon hattına ayda en az 15tl yüklemeniz gerekiyorki hat iptal olmasın , 2 yıl sözleşmeli.internet aura 60 tl filan ama sistemi bağ bahce gibi yerde kullanılacaksa telefon hattı kullanmak şart , para karşılığında özel olarak sistemi kurdurmadan önce DTMF sistemlerini araştırın. Bir jeneretörü çalıştrı bilecek kadar kabileyitiniz varsa hali hazırda var olan denenmiş dtmf sistemini yapabilceğinizi düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kamere ile iznek için, güvenlik için çalışan 7 24 saat çalışan bir bilgisayar varsa internet üzerinden doğrudan bilgisayarı her nerde olursanız olun cep telefonu ile hemen masa başındaymış gibi bilgisayarı kullana bileceğiniz promlar var. Klavye maus la yaptınız işi telefon ile uzaktan yapmaya imkan Veriyor. Kamera görüntülerini telefondan göre bilirsiniz .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.