Şimdi Ara

Elektrikli BMW i4 Türkiye'de satışa sunuldu: İşte fiyatı ve özellikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • cuoresportivo kullanıcısına yanıt

    Ben ABD de yaşasam Model S Plaid alırdım sanırım hocam hızlanma bakımındanda rakibi yok gibi bir şey. California eyaletindede bir sürü avantajı var EV'nin ha beni avantajlar ilgilendirmiyor teknoloji açısından bakarsak benim ilgimi çekiyor EV'ler TR şartlarındada MG ZS EV alacağım gibi makyajlısı gelirse Zamanında Çin hükümeti sağolsun 2 dolardan Nio hissesi alarak zenginleşmiş biri olarak Nio gelse Tr ye gözüm kapalı alırdım ET7'yi...


    Elektrikli BMW i4 Türkiye'de satışa sunuldu: İşte fiyatı ve özellikleriFully Charged Showyoutube
    Our China correspondent, Elliot Richards checks out the long-awaited Nio ET7 - a luxury EV that goes toe-to-toe with a crop of impressive rivals from the likes of Mercedes, BMW and Tesla. With monstrous range, mind-blowing performance, ultra-luxury interior and a cute AI companion to boot, is this the finest Chinese electric car we've ever seen? Fully Charged LIVE is BACK! Get your tickets now: Farnborough - 29th & 30th April, 1st May 2022: https://fullycharged.live/ Amsterdam - 20th, 21st & 22nd May 2022: https://fullycharged.live/eu/ San Diego - 10th & 11th September 2022: https://fullycharged.live/us/ Timestamps: 0:00 German auto exec? Are you hungry? 1:42 Welcome to the success of NIO 2:55 Taking it for a spin 3:27 Sports+ Mode 4:49 Concept to reality 8:13 BIG car, but does it feel like it? 9:38 The back seats 10:52 Slalom - composed or rubbish? 11:30 Wheels of fortune 12:26 Dare to watch Elliot having a massage 13:49 Brutal power or quiet comfort? 15:59 Luxury legacy, are the Germans in trouble? 16:49 Elliots English Become a Patreon: https://www.patreon.com/fullychargedshow Become a YouTube member: use JOIN button above Subscribe to Fully Charged & the Fully Charged PLUS channels Buy the Fully Charged Guide to Electric Vehicles & Clean Energy : https://buff.ly/2GybGt0 Browse the Fully Charged store: https://shop.fullycharged.show/ Visit our LIVE exhibitions in the UK, USA & Europe: https://FullyCharged.Show/events Subscribe for episode alerts and the Fully Charged newsletter: https://fullycharged.show/zap-sign-up/ Visit: https://FullyCharged.Show Find us on Twitter: https://twitter.com/fullychargedshw Follow us on Instagram: https://instagram.com/fullychargedshow #NioET7 #NIOET7carreview #luxuryelectriccar
    https://www.youtube.com/watch?v=3EpT3YO6dgs&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 1 Nisan 2022; 14:7:18 >
  • Elektrikli BMW i4 Türkiye'de satışa sunuldu: İşte fiyatı ve özellikleri

    bu hayatta zenginler fakirlerin sırtına biner sürekli bilo.

  • içten yanmalının vergisi yüksek , bunların vergisi görece düşük olduğu için performanslı araba almak isteyen zenginler için bulunmaz nimet bu ve benzeri arabalar, tabii şehiiçindeki kullanmak kaydıyla.


    şehirlerarası 200kw altı batarya bence eziyet olur.

  • Sayelerinde paramız 5 para etmiyor. Sürekli artan vergi oranlarıyla da araba fiyatları çok yükseldi. Hadi, teknolojiye ayak uydurmak için parayı bir şekilde denkleştirip elektrikli araba alsanız, Motor gücü üzerinden vergi hesaplandığı için MTV si size yıllık 15Bin TL ye mal olacak. Hadi evde şarj ettiniz etmesine de ev dışında hızlı şarj kullanmanız durumunda hesap gene pavyon hesabına dönecek. O yüzden en iyisi içten yanmalılara devam etmek.
    uygun şarj aralığı, klima ve seyir hızı da hesaba katıldığında o düşük menzilli araçlar şehirlerarası yolculuklarda kullanılamayacağı için seve seve büyük bataryalı ( min 450km menzil ) araçlardan almak zorunda kalacaksınız. Yani Fiyat 2 milyon ve üzerinde olmacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 13 Nisan 2022; 14:26:52 >
  • cismail C kullanıcısına yanıt
    Motor olmayan arabaya motor vergisi almak... Şaka gibi ülke.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.