Şimdi Ara

Elektrikli Süpürge Tavsiyesi (400 liraya kadar) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
9.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aa tamam çok teşekkürler orayada bakarım yeni siparişten önce :)
  • Samsung VCC8830V3S modelinden alanlar var sanırım nasıl memnunmusunuz ?
    + Olarak şuanda sanırım en ucuz bimeks de biraz daha düşer mi sizce fiyatı beklemeli mi ?
  • valla darty yi beklemeden yeni siparişimi yine bimeks'e verdim 8 taksitle 328 liraya geldi kargo dahil ...

    Şuanda Bimeks'te tüm süpürgelerde sanırım %25 ve bazı ürünlerde dahada fazla indirim var ...

    Dün teknosada Samsung VCC8830V3S 470 küsür liraydı , benim aldığım Samsung SC-8690 450 liraydı şuanda bimekste her ikiside 299 lira bence daha ucuza bulunması bu ürünlerin önümüzdeki bikaç ay içinde imkansız ... Dolayısıyla bu ürünleri düşünenler varsa hemen alsınlar derim zira bimeksin müşteri memnuniyeti anlayışınıda gerçekten beğendim ... 24 saat geçmeden para iademide yaptılar şuan yeni ürünümde kargoda :)
  • Sizlere bugun Samsung ile yaptigim gorusmeleri aktarsam gulmekten olursunuz :) Bahsi gecen uc model arasinda tek fark "pet fircasi" imis. :)Ben de bu firca yuzunden 200 Tl lik farkin olusup olusmayacagini sordugumda bana yakinimdaki bir bayiyi onerdiler. Gittim gorustum, bayi de bilmiyor. Sonuc yurtdisinda pazarlama ve satis koordinat bolumu ile yazismaktayim. :) Aksama kadar cevap vereceklerdi beklemedeyim.

    Not: Az once cevap geldi, tek fark renk farki ile pet fircasi imis. :) Cevaben onceki Samsung modellerinde renk farki icin neden ayri urun kodu kullanilmadigini sadece firca farkliliklarinda kullanildigini sordum, herhalde benden nefret edecekler :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SweetStar -- 30 Mart 2012; 18:03:15 >
  • Bende sabah o 3 samsung modelini bimekste karşılaştırma seçeneğini kullanarak karşılaştırmıştım ... Renkleri ve fırça aparatları dışında hicbişey değişik çıkmamıştı gerçekten aradaki fiyat farkını anlamak çok güç ... Bence fazla zaman kaybetmeden siyah/gri olanı bimeksten sipariş verin ve kurtulun bu dertten :)
  • Fakir'in ürünlerini bi incele derim.
  • Samsung SC5480 olan nasıl acaba ?

    Sizin yazdıklarınıza istinaden

    *Eksileri
    Ses olarak 89 desibel olması ki 70 e kadar olanlar sessiz kategorisinde oluyor diğerleri de sesli sayılabilir mantıken.
    Hepa filtresi 11/miş
    Toz torbalı olması
    Fırça zımbırtıları yok sanırım perde vs.
    *Artıları
    3 Lt toz haznesi olması
    2100 w olması sebebi ile çok az daha elektrik tasarrufu.
    460 w emiş gücüne sahip olması.

    Kısaca bu şekilde bakınca bu daha mantıklı ve ucuz gelmiyor mu ? Yoksa ben yanlış açıdan mı bakıyorum.
    Yani bunu değilde onları tercih etmenizde vazgecilmez özellikleriniz mi var o ürünlerde ?

    Arkadaşın yazdıkları mesela

    Samsung VCC8870H3B Elektrikli Süpürge
    Samsung VCC8850H3R Elektrikli Süpürge
    Samsung VCC8830V3S Elektrikli Süpürge
  • Ben artık toz torbalı bi ürün kullanmak istemediğim için hiç o ürünlere bakmadım ama siz düşünüyosanız tabiki toz torbalıda gayet güzel ürünler var ...

    Makinemi 24 saatte teslim aldım ... İlk izlenimlerimi paylaşmak isterim ...

    *Önceki makinem İhlas'ın su hazneli yaklaşık 10 senedir kullandığımız bir makinesiydi ... Zaten artık traktör gibi çalışmaya başlamıştı ve emiş gücü oldukça azalmıştı ondan sonra buna geçince gerçekten çağ atlamışım gibi hissettim kendimi :)

    *Emiş gücü kumanda ile ayaralanabiliyo son güçteyken halıyı kaldırıyo ve halının üstüne ayağımla basmadan gerçekten zor hareket ediyo dolayısıyla emiş gücüne hayran kaldım

    *Ses seviyesi de benim eski makinemden sonra gerçekten mükemmel geldi en ufak bi rahatsızlık duymadım makine çalışırken şuan içerde makine çalışıyo ve çalışığ çalışmadığını anlamıyorum desem yeridir ...

    *Ağırlığı ve boyutları bence ideal... Samsungda ve lg de daha hafif ve küçük makineler gördüm ancak onlar tabiki çok daha elverişsiz modellerdi ( toz hazneleri ve çekiş gücü bakımından )

    *Makinede hepa 13 filtre var (yedek filtrede gönderiyolar) teknosadaki satış temsilcisi bu makinenin avrupadamı vs bi yerde test edilip 0 toz geçirgenliği ile bu alanda en iyilerden olduğunu söylemişti tabi ne derece doğru bi bilgidir bu bilemiyorum

    *Toz haznesi zaten emsallerine göre kısmen daha büyük (2.5 lt) bakalım ne kadar zamanda dolcak

    *Bir tane pet brush fırça , bir tane klasik fırça , bir tane de perde/koltuk fırçası geldi aksesuar olarak ...

    *Malzeme kalitesi vs. gerçekten hoş duruyo tabi bunları uzun tecrübelerden sonra ancak tam anlamıyla test edebilcem ...

    İlk izlenimlerim bunlar ... Samsung VCC8830V3S emiş gücü daha da fazlaydı fark olarak haznesi daha küçük ve hepa filtre 12 var sanırım bu modelde ... Dolayısıyla bu indirimlerle bence sizde bimeksten güzel bi süpürge sahibi olun derim :)




  • toz torbalılar iyidir bence pratik bir kere.size electrolux ultra silencer modelini öneriririm annem çok memnun.
  • Bugun Samsung VCC8830V3S aldim, ilk izlenimler guzel ama diger guzel dediklerimde de 3-4 kullanimdan sonra isinma ya da guc kaybi problemleri yasamistim. Onun icin beklemek ve son sozu soylemek gerektigine inaniyorum.


    Not: Konu icinde hepa 12 filtresi oldugu geciyor, elimde brosuru var hepa 13 bilginize...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SweetStar -- 31 Mart 2012; 22:17:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onboardx

    toz torbalılar iyidir bence pratik bir kere.size electrolux ultra silencer modelini öneriririm annem çok memnun.

    Süpürgemarket olarak forumda arkadaşlara elektrikli süpürgeler ve aksesuarları konusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Electrolux ultra silencer modeli için toz torbası ve filtrelere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

    http://www.supurgemarket.com/advanced_search_result.php?keywords=Ultra+Silencer%3A+Z+3310+-+Z+3395&manufacturers_id=19

    Ayrıca toz torbası detay sayfasından uygun toz torbasının kampanyalı satış seçeneklerine de kolayca ulaşabilirsiniz.




  • merhaba. bugün sipariş verdiğim samsung sc8850 elime ulaştı. ilk deneyimimi anlatacağım
    ürünü kullanma fırsatı bulamadan teknik özelliklerine ve dizaynına bakarak beğendim ve aldım. evde ilk kullanmamda malzeme kalitesi kendi belli etmeye başladı önce. cihazı kurdum ve uzaktan kumanadasının power tuşuna bastığımda süpürme başlığının halıya kilitlendiğini gördüm. o kadar yüksek güçle çekmeye başladı ki başlığı halıdan oynatmakta zorluk çekiyordum. sonra kumandadan gücü düşürdüm ve biraz rahatladı. bu şekilde temiz sandığım halıları ve bir odayı kompla süpürdüm. toz haznesini açtığımda temiz odamdan kilo ile toz birikmişti. ürünün en harika özelliklerinden biri toz haznesinin kolay sökülüp tozların saçılmadan çöpe götürülüp boşaltılmasının kolay oluşu. ayrıca üründe hepa 12 değil hepa13 filtre çıktı. ön kısımda da yıkanabilen bir filtre var bu filtre hepa filtreden ayrı. sesine gelince bana göre sesi tatminkar çıktı. kabaca bir traş makinası sesi ile eş değer diyebilirim. asla rahatsız olmadım. zaten süpürme başlığından gelen çekiş sesi makinanın sesini bastırıyor başlıkta orta çapta bir tayfun esiyor diyebilirim:) kısacası ürün 10 üzerinden 10. herkese tavsiye ederim. yaklaşık bir ay raştırarak aldım. rakiplerinden çok önde




  • bu üründe-sc8850- Siklon sistem var mı? yoksa samsungun kendi ürünlerinde olan Twin Chamber dediği sistem mi var sadece?
    kullanım sonuçları nasıl oldu?
    çekim gücünde zamanla değişme var mı?
    toz boşaltma işlemi kolay mı zor mu? etrafa toz kaçıyor mu?
    kullanım sonrası hangi parçaları temizlemek gerekiyor? kolay mı temizlemesi?
    Filtre temizliği kolay mı? ne kadar sürede yapılması gerek?
  • şu alan arkadaş keşke cevap verse. Samsung 8870 almak istiyorum ya da 8850.
    özellikler bakımından philipsle yarışıyor. 430 aiwatt çekiş gücü. ama fiyat 250tl düşük.samsung da marka yani,adı sanı duyulmamış ürünler değil.

    benim araştırdığım kadarıyla, samsung da da siklon sistemi var, hem resimlerden, hemde sistemin açıklamasından tozları o toz haznesinin içinde döndürerek tuttuğu anlaşılıyor. fiyat bakımından cazip bir ürün. ama görmek lazım. çalıştırmak lazım. inşallah yakında media markta gidip çalıştıracağım. orda yaklaşık 7-8 makne çalıştırdım. artık beni tanıdılar. biraz vakit geçsin =))) gidip bunları da yerinde ineleyeceğim =)

    diğerleri arasında en iyisi Philips marathon Autoclean di, sonra Rowenta silence extreem serisi. özellikle philips halıya yapışıyor,süper çekiyor. umarım samsungda aynıdır. 380tl ye güzel bir süpürge almış olurum.




  • ürüne önceden yazdığım değerlendirmemin arkasındayım hiçbir şikayetim yok. çok memnunum. lütfen philips ile kıyas yapmayın. avrupa menşeyli ürünler artık teknoloji olarak samsungun çook gerisinde kaldı. philipsin tanınmışlığı yüksek olduğu için cazip geliyor ama fiyat performans açısından samsung ürünün hakkını veriyor. evimizde philips elektrikli süpürge vardı samsungu görene kadar birşey sanırdım inanın bu ürün onu bakkala gönderir. tek olumsuz noktası toz haznesinin küçük olması. küçük derken bir evi rahat bitirecek hacimde. yani işi bitirince sürahi gibi kulpundan tutup çöpe boşaltıp geri takacaksınız o kadar. ürünü alıp memnun olmayan lütfen yazsın. evimin en sevimli ürününün arkasındayım :)
  • samsung sc8850 nin hepa filtresi ne kadar ve ne kadar zamanda bir değişmesi lazım arkadaşlar bilen varmı.
  • Merhaba arkadaşlar süpürgemarket firması olarak DH deki kullanıcılara elektrikli süpürge yedek parça ve aksesuarları konusunda destek veriyoruz. Aşağıda SC 8850 modeli için HEPA filtre satışını görebilirsiniz. Bunun yanında süpürgede nanofiltre adı verilen mavi renkli sünger şeklinde bir filtre daha var ancak henüz satışımızda açık değil. Mevcut filtrenin değişim süresini spesifik olarak bilemiyorum genelde kullanım klavuzlarında belirtilir fakat genel olarak kullanım sıklıgınıza göre 12-18 ay arası düşünebilirsiniz. SC 8850 HEPA filtre
  • samsung 8850 fiyat süper arkadaşlar bugüne özel indiirmdeymiş. 349 12 taksit aynı gün kargo
    http://www.ereyon.com.tr/urun/samsung-sc-8850-elektrikli-supurge.aspx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudolfo3639 -- 4 Haziran 2013; 21:43:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rudolfo3639

    samsung 8850 fiyat süper arkadaşlar bugüne özel indiirmdeymiş. 349 12 taksit aynı gün kargo
    http://www.ereyon.com.tr/urun/samsung-sc-8850-elektrikli-supurge.aspx

    hoca m saol da fiyatı hala aynı :)
  • electrolux zsc-6920 kullanıyorum karar verirken de bu sitede çok araştırmıştım şimdi çok memnunuz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.