Şimdi Ara

Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ? (383. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.726
Cevap
118
Favori
1.228.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: recox41

    Arkadaşlar ES-LV6N şarjlı traş makinesi kullanmaktayım. Şarjlı pilinin iş görmez duruma geldiği için yenisini 1 aydır bulamıyorum. Güncel fiyatı 3000 TL olan bir makineyi yedek parça sıkıntısı nedeni ile kullanamıyorum. Panasonic Türkiye'den desteğini çekmiş durumda. Paranız ile rezil olmak istemiyorsanız panasonic ürünlerinden uzak durun. (Makineyi 4 yıldır kullanıyorum ve performansından gayet memnunum.)


    Bu sıkıntıyı nasıl çözebileceğim konusunda destek olabilirmisiniz.

    merhaba,


    Panasonic makinelerinde pil 4 yılda kullanılamaz hale gelmez. bir yanlışınız olsa gerek. kullanımda bir problem var sanki. diyelim ki dediğiniz gibi pil iş görmez oldu; yurtdışından pil temin edip burada herhangi bir serviste ( Panasonic, Braun veya Philips tıraş makinelerine bakan ) taktırabilirsiniz. parayla rezil olma durumu yok yani. :-)


    link aşağıdadır;





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt38 -- 16 Ağustos 2021; 16:7:54 >




  • 4 yılda pili ele aldım. Ekstra bir kullanım şeklim olmadı. Yürtdışı siteleri diyiyosunuz ama bu sitelerde bulduğum tedarikçilerin hiç biri Türkiye'ye ürün göndermiyor. Panasonic ile ilgili ciddi sıkıntı var. Bugün telefon ile Türkiye genel yetkili servisi ile görüştüm. Vatandaşın dediği artık bu ürünlerin ithalatını yapmıyoruz şeklinde.

  • pili temin edebilsem takmakta sıkıntı yok. Kendim hallederim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: recox41

    pili temin edebilsem takmakta sıkıntı yok. Kendim hallederim.

    link gönderdim. TR ye de gönderim yapıyorlar. kargosuyla birlikte 196 TL gibi bir rakam oluyor. aliexpress de daha uygun fiyata bulabilirsiniz.

  • Yardımın için teşekkür ederim. 190 tl ye geldi. Siparişi verdim. Bundan sonra Panasonic herhangi bir ürünü kullanma ihtimalim kalmadı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: recox41

    Yardımın için teşekkür ederim. 190 tl ye geldi. Siparişi verdim. Bundan sonra Panasonic herhangi bir ürünü kullanma ihtimalim kalmadı

    Rica ederim ama bu kategoride Panasonic den daha kaliteli bir marka yok maalesef. Yurtdışından alıp bile çok rahat getirtebilirsiniz. Buradaki fiyatlardan da çok aşağıda olur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kalitesine söylenecek bir söz kesinlikle yok ama benim gibi yedek parçadan kaynaklı ürünü 1 ay kullanamamak ciddi sıkıntı. Panasonic Türkiye servisinin ciddi yetersizliği tüketiciyi ciddi sıkıntıda bırakıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: recox41

    4 yılda pili ele aldım. Ekstra bir kullanım şeklim olmadı. Yürtdışı siteleri diyiyosunuz ama bu sitelerde bulduğum tedarikçilerin hiç biri Türkiye'ye ürün göndermiyor. Panasonic ile ilgili ciddi sıkıntı var. Bugün telefon ile Türkiye genel yetkili servisi ile görüştüm. Vatandaşın dediği artık bu ürünlerin ithalatını yapmıyoruz şeklinde.

    Merhaba.

    Eğer cihazı 10 yıl içerisinde aldıysanız size yedek parça temin etmek durumundalar.

    Bir tüketici olarak hakkınızı arayın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazon uk dan Panasonic ES-LV65-s aldım. Güvenlik bandı vs yoktu daha önce açılmış belliki iade üründe olabilir sorunsuz olduğu için pek dert etmedim ama makineyi kullanınca inanamadım neredeyse sıfır tıraş etti jiletle vs uzun yıllar boşa zaman harcamışım çok rahat bir makine 6 dk bayağı uzun olan sakalları sıfıra indirdi daha önce almadığıma pişman oldum resmen

  • quote:

    Orijinalden alıntı: guguk

    amazon uk dan Panasonic ES-LV65-s aldım. Güvenlik bandı vs yoktu daha önce açılmış belliki iade üründe olabilir sorunsuz olduğu için pek dert etmedim ama makineyi kullanınca inanamadım neredeyse sıfır tıraş etti jiletle vs uzun yıllar boşa zaman harcamışım çok rahat bir makine 6 dk bayağı uzun olan sakalları sıfıra indirdi daha önce almadığıma pişman oldum resmen

    Hayırlı olsun. Çok doğru bir tercih yapmışsınız.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler  Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ? 

  • recox41 R kullanıcısına yanıt

    Bende sıfır pil vardı. Siparişinizi iptal şansınız varsa bana maliyeti olan 100 TLye verebilirim.


    Geçen sene ABD'den bir yerine 2 adet yaklaşık 200 TLye getirmiştim. Elimde sıfır duruyor...

  • https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0756J3979/ref=crt_ewc_title_dp_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A7VBQV935F0PD


    Sıfır traş için özellikle boyun bölgesi için bu ürünü kullanan, tavsiye edecek veya fikir beyan edecek arkadaş var mı dir?

  • recooz R kullanıcısına yanıt

    sizin yerinizde olsam bu ürünün yerine ES-LV65 alırım. linkteki ürün çin üretimi. benim bahsettiğim ürün orijinal japon üretimi ve boyun bölgesinde sıfır tahriş ile sinek kaydı tıraş yapan bir ürün.

  • tt38 T kullanıcısına yanıt

    Verdiğiniz cevap için teşekkür ederim ancak benim verdiğim linkteki cihaz 600 tl ye geliyor sizin önerdiğiniz cihaz ise 3000 TL gibi yüksek bir rakam a geliyor. ayrıca YouTube da kullanıcı video suna baktığımda klasik bir elektrikli traş makinesi gibi sıfır tıraş için tekrar tekrar gezdirmek gerekiyor. boyun bölgesi daha da fazla..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde 6-7 senelik philips marka bir tıraş makinesi var. (qg3380) cihazdan memnundum, aparatlar ilk günkü gibi ama pil ölüyor. o yüzden yeni cihaz bakıyorum da merak ettiğim birşey var.


    elimdeki cihazın aparatlarını yeni çıkan philips marka tıraş makinelerinde kullanabilir miyim? aparattan kastım bıçaklı olanlar. çünkü bazı modeller uygun bazı modeller çok pahalı. ucuzundan alıp elimdeki bıçakları kullanabilir miyim o yüzden soruyorum. deneyen var mı hiç?

  • recooz R kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Yaklaşık 2 yıldır ES-LV65 kullanıyorum, memnunum. Boğaz bölgesi konusu, biraz insanın anatomisi ile ilgili, bence. Mesela ben zayıf birisiyim ve ister istemez boğaz kısmı sıfır olmuyor, daha önce Philips kullanmıştım onda da sıfır olmuyordu. Ama etli butlu bir boğaz kısmı olsaydı sorun olmazdı sanırım, şahis fikrim bu.

    Sıfır tıraş için tekrar tekrar gezdirmek gerekliliğini pek anlamadım ama, tek geçişte tertemiz yapan bir makine diyorsanız, maalesef. Öyle bir makine marka/model varsa paylaşırsanız sevinirim.

    Fiyatı konusunda fazlasıyla haklısınız. Gerçi memlekette ithal olup da fiyatı uygun olan birşey de kalmadı maalesef.

  • kyibe kullanıcısına yanıt
     Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ?

    Bende daha önce bu ürün vardı elekleri yıpranınca baktım elekler pahalı yeni cihaz arayışını girmiştim ama yine aynı cihaza karar kaldım. Sıfır tıraş yapıyor memnunum. Boyun bölgesi her cihazda hemen hemen aynı birazcık daha fazla uğraşmak gerekebiliyor.

  • Panasonic tıraş makinelerinin bıçakları ülkemizde satılmıyor. Yıllardır kullandığım makine için yurt dışından yedek bıçak alırken fazladan getirdim. İhtiyacı olan varsa aşağıdaki modellerle uyumlu WES9064Y bıçak için iletişime geçebilir.

    ES serisi ES-8813-8093-8092-8078-8044-8043-7109-7102-7101-7058-7038-7036-6003-6002

    RT serisi RT81-51-31 ve RL21

  • Mach 3 ün bıçakları eskisine göre kalitesizleştiği için bıçak yedeği alacağıma bu makineler ilgimi çekmiyor değil

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.