Şimdi Ara

Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ? (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.726
Cevap
118
Favori
1.228.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Traş makinası alırken en çok sorulan sorular;
    sakalımı alır mı almaz mı, cildime uyum sağlar mı sağlamaz mı, tahriş eder mi etmez mi, değer mi değmez mi gibi sorular ve cevabı sadece o makina alınıp denendikten sonra cevabı verilebilecek olan sorular. Bu da bence panasonic haricindeki makinalarda şans işi. Yani sakal gür değilse (avrupa tipi sakal), çok fazla dönmeler yoksa philips de çok çok iyi sonuç verebilir. Bu seçimde sakal tipi çok önemli.

    Ben eğer maddi imkan varsa bu soruları şansa bırakmamak adına panasonic alınmalı diye düşünüyorum (kendi kullanımım ve bu forumdaki diğer panasonic kullanan arkadaşların yorumlarını baz alarak söylüyorum) ki ben bu şekilde yaptım ve 2 ay kadar önce panasonic AS8243 aldım ve daha önce de dediğim gibi her sabah büyük bir zevkle traş oluyorum. Hafta sonu hiç traş olmazdım eziyet gibi gelirdi, ama artık cumartesi pazar da traş oluyorum Kanama YOK, tahriş YOK, kızarma YOK, sivilcelenme YOK, artık daha hızlı, zevkli ve konforlu bir traş var. Teşekkürler panasonic, verdiğim parayı sonuna kadar hakediyorsun

    EDİT: imlâ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thorondor06 -- 27 Aralık 2008; 17:16:45 >




  • genel olarak mı panasonic daha üstün yoksa sadece sizin önerdiğiniz modelmi? benim maddi durumum 150ytl ye kadar. sizce panasonic mi almalıyım philipsmi? düşündüğüm modeller philips 8040 ve panasonic es 6003



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just GMGOW -- 27 Aralık 2008; 18:14:00 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mutsel76



    açık kalp ameliyatı mı yapıyoruz.philipslerde temizleme diye bişey yok.









    sevgili kardeşim

    eğer köpük kullanarak "ıslak traş" olursan bu işi yapan her makinanın temizlik ihtiyacı vardır. her üretici kendi makinasına en faydalı temizliği tavsiye ediyor. bu tür bilgileri de zaten "kullanma kılavuzu" ndan derleyip aktarıyoruz. kuru traş sonrası her makinada olduğu gibi panasonic te de eleği söküp hafifçe üfleyerek esas temizliği sonraya ertelemek mümkündür. diğer ıslak-kuru makinalarda olmayan temizleme modu (17000 devir) bu makinada var. hiç de karmaşık değil. "ben bunlarla uğraşamam diyorsan" berbere gitmek daha mantıklı bence.

    ikinci mevzuya gelince: evet, kuru traş sırasında kılların yarısı dışarıya sıçrıyor. gerçekten olumsuz bir durum. ama bu makina kıllara "kesme işlemi" uyguluyor. diğer markaların yaptığı ise "sıkıştırma-koparma". nette araştırırsan (bu topik dahil) çalışma sistemini görebilirsin.

    forumlardaki amaç marka taraftarlığı değildir. iyi ve kötü tecrübelerimizi aktarır, katılımcıların tercihlerine alternatif bakış açıları oluştururuz. hiçbir donanım ideal değildir. herkez kendi tercihinde serbesttir. siz de tercih sonrası deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun oluruz.

    saygılarımla




  • Bu mesaj gözümden kaçmış, elmaci mesaj yazmasa bu yazılanları görmeyecektim. Teşekkürler.

    Cevaba gelince, evet ilk kuru traş deneyimim sonrasında o mesajı yazdım ve o traşı pudra ile olmuştum. sakalım 3 günlük falandı yani uzundu, ve gerçekten de üzerim ve musluk pudra ile birlikte ince ince kıl olmuştu. Bu traştan sonra bir kez daha pudra ile traş oldum ve daha sonra işlem uzunluğu, pudranın tozuyup etrafa yayılması, nefes alırken burnuma kaçması falan derken alışamadım ve direkt kuru traşa geçtim. Birkaç haftadır da pudrasız kuru traş oluyorum ve çok gariptir ki ne üzerim ne de musluk kıl olmuyor. Sanırım bunda en önemli etken sakal uzunluğu, çünkü pudralı traşı 3 günlük uzun sakalda olmuştum ama kuru traşa geçeli hep günlük traş oluyorum.


    quote:

    Orjinalden alıntı: mutsel76

    5 yıllık philips makinamı artık değiştirmek isityorum.Forumdaki panasonic yorumlarından esinlenerek panasonic almak istiyorum.Tıraş akinası kolaylık olsun diye kullanılır o yüzden kuru traş olunmalıdır 2 dk yı geçmez.Islak traş olacaksan jilet ne güne duruyor zaten.

    benim burada anlamakta zorlandığım panasonic makinalarının temizleme operasyonları.

    ----alıntıdır----
    -eleklerin üzerini kapatacak kadar sıvı sabun dök,
    -çalıştırma düğmesine basılı tut, önce normal çalışma sesi duyacaksın, akabinde çalışma sesi değişecek ve temizlik modunda 17 bin devirde çalışmaya başlayacak,
    -bu konumda 5 sn kadar çalıştıktan sonra elek yukarıda olacak şekilde suya tut,
    -bu şekilde 10 sn kadar daha çalıştıktan sonra kendisi duracaktır,
    -durduktan sonra eleği sök ve son bir defa daha makinayı ve eleği sudan geçir,
    -havada silkeleyerek ıslaklığını gider,
    -sökük vaziyette bir kenara kuruması için kaldır,
    -kuruduktan sonra toplayıp kılıfına koy,
    -eleğe ve bıçağa mümkün olduğu kadar el-fırça sürme,
    -kuru traş sonrası temizliği de böyle olsun, ama icabında kuru traş sonrası temizliği erteliyebilirsin.

    açık kalp ameliyatı mı yapıyoruz.philipslerde temizleme diye bişey yok.


    daha da vahimi ''thorondor06'' adlı üyeden ---alıntıdır--- :

    Bu arada elek sistemli makinaların sakalı haznesine hapsettiğini sanıyordum ama traş olduktan sonra üzerim ve musluk hep ince ince kıl oldu, bu kadar beklemiyordum. Halbuki ıslak traş daha temiz oluyor.


    açıkçası bu temizlik ve kıl haznesinin kılları toplamaması olayından ötürü yine philips mi alsam diye düşünüyorum.Philipslerde 1 kıl tanesi bile lavobaya düşmez.

    Bilhassa bu kılları toplamaması olayı gerçekten çok sıkıcı.

    Panasonic kullanan arkadaşların hepsine soruyorum kuru traşta gerçekten her modeli de öyle mi?

    Eğer öyle değilse hangi modelleri öyle değil.Eğer öyle ise mecbur yine philips almak zorunda kalacağım istemeye istemeye.








  • Arkadaşlar, şöyle bir eski sayfalar arasında geziniyordum da, bir arkadaşın yüklediği resim aslında özet olarak piyasadaki makinelerin durumunu da gösteriyor diye düşündüm. Yani, sizce de herşey ortada değilmi ?

    quote:

    Orjinalden alıntı: avgamma

    Ve motor devir hızları

     Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ?

  • arkadaşım ağzına sağlık insanlar iyi niyetle açıklama yapıyorlar bilgilendirme için birileride olayı ameliyata benzetiyo ya çok güldüm
    neyse makina dan memnun olmasak panasonic demeyiz herhalde model tavsiyesi istiyorsanız da 8000 li modellerden hangisini alırsanız alın hepsinde
    liner motor var üstelik ameliyat aletleri ile birlikte
  • philips es 6003 alsam işimi görürmü sizce? dedigim gibi 15 yaşında kardeşim için alcam ve daha once jilet vurmamış ama sakalları da çok az denemez. işini görürmü sizce?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just GMGOW -- 28 Aralık 2008; 11:30:07 >
  • panasonic es8228 marka traş makinemi birader amerika'dan getirdi.şimdiye kadar iki kez traş oldum.bana 120+10 dolara mal oldu.+10 dolar makinenin yedek temizleme kartuşu için verdim.aşağıda resimlerle açıklayacağım.
    önce genel özellikler:
    1-13.000 d/d lineer motor
    2-üç başlık
    3-made in JAPAN
    4-hydra-clean system.
    5-pil şarjı göstergesi.

    izlenimler:
    -sadece kuru traş oldum.ilk seferde sakallarım uzun olmasına (5-6 günlük) rağmen performansı çok iyi idi.özellikle yüz bölgesini sinek kaydı yapıyor.çene altını ise birkaç seferden sonra traç etmiş oldu ki bu normalçünkü çene altı sakallarım daha yoğun ve sert.ikinci traşımda sakallarım 3 günlüktü.bu sefer çok daha hızlı ve pürüssüz oldu.özellikle çene altı performansı daha iyi idi.tahriş sadece boyundaki sakal bitim yerlerinde oldu.zaten her traştan sonra o bölgede bende tahriş olmakta.sonuş olarak üründen memnuniyetim üst seviyede idi.pil performansı ise bir traş %10 şarz yedi.bu da ortalama tam dolu pille 10 traş ediyor.haftada iki kez traş olan biri olduğum için 4-5 hafta yetecektir.ürünün en güzel yanı ise hydra-clean shaving system denilen kutudan çıkan makşneyi temşzleyen ünite.aleti hem temizliyor(suyla ve özel bir temizleyici ile) hem kurutuyor hemde isterseniz şarz ediyor.makine direkt olarak da şarz olabiliyor.temizlik ise gerçekten çok başarılı.ancak bir kaç sefer sonra kartuş kıllarla doluyor ve dolan kartuş yenisiyle değişmek zorunda.ancak buna değer.yrıca ürün oldukça sağlam bir işçiliğe sahip.başlık ise çok hareketli diyebileceğimiz cinsten isterseniz kilitleyebiliyorsunuz.ayrı bir favori düzeltme bıçağıda mevcut.

     Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ?

     Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ?

     Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ?

     Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ?

     Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ?

     Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ?

     Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ?

     Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ?




  • Hayırlı olsun dostum, fakat ES8228 bahsettiğin model artık eskidi biraz keşke yeni modellerden alsaydın.
    Nano teknolojili 4 başlıklı yeni modeller var artık.
  • 2- 2,5 ay kadar önce panasonic 8807 aldım. Birkere kuru traş bana göre fiyasko. Sakala tersten girdiğinizde kesmiyor epilasyon yapıyor, sakalı dibinden çekiyor (hertarafı değil tabiiki zorlandığı bölgelerde). Islak traş idare eder. Ama burda 4-5 günlük sakalıda çok iyi alıyor diyen arkadaşlar inanmıyorum. Cuma sabahtan traş olup, pazartesi tekrar traş olmaya kalktığınızda kesinlikle düzgün yapmıyor. En fazla 1,5 gün de bir traş olursanız sorun yok. Yaklaşık 15-20 yıllık philips philshave makine bile (bıçak değişmemesine rağmen) nerdeyse aynı performansı gösteriyor, Hatta yanaklarda daha iyi, hiç olmazsa sakalı yolmuyor. Bana göre 13000 devir bir avantaj değil bu tip makinelerde. döner bıçaklı olsaydı belki bir avantaj olabilirdi. Ayrıca sanki yüze peeling yapıyor gibi derim hassaslaştı. Ama inatla hala 8807 ile traş olmaya devam ediyorum. Boyun bölgelerinde eski philipse göre daha iyi ama oda jilet gibi değil. Kuru traş olacaksanız tavsiye etmiyorum. Islak için alınabili ama o kadar paraya değermi, bilmiyorum.




  • Dostum, senin sakal çok sık ve sert olabilir belki ondandır. Böyle kişilerde zaten 4-5 günlük sakalda iyi netice vermez. Zaten, hangi marka olursa olsun bu tip cihazları günlük tıraş için üretmişler. Üreticinin de 4-5 günlük sakalı alır şeklinde bir iddiası yoktur. Sadece forumdaki arkadaşlar (sanıyorum sana göre sakalı daha seyrek ve daha az serttir onların sakalları) makinenin neler yapabileceğini anlatmak adına böyle birşeyden bahsettiler. Çünkü ben de kuru tıraş oluyorum, sakalım çok sert ve 3-4 günlük sakal alacaksam ekstradan 4-5 dakika daha fazla uğraşmam gerekiyor. Bu normal. Çünkü biliyorum ki jiletle olsam yüzüm perişan olacak, bu yüzden makine benim için bulunmaz birşey ve sonunda netice mükemmel. Sana tavsiyem sakalını çok biriktirmeden al, bir de arada sırada üzerine 1 damla yağdan damlat. Etkisi olacaktır.

    quote:

    Orjinalden alıntı: alien_turk

    2- 2,5 ay kadar önce panasonic 8807 aldım. Birkere kuru traş bana göre fiyasko. Sakala tersten girdiğinizde kesmiyor epilasyon yapıyor, sakalı dibinden çekiyor (hertarafı değil tabiiki zorlandığı bölgelerde). Islak traş idare eder. Ama burda 4-5 günlük sakalıda çok iyi alıyor diyen arkadaşlar inanmıyorum. Cuma sabahtan traş olup, pazartesi tekrar traş olmaya kalktığınızda kesinlikle düzgün yapmıyor. En fazla 1,5 gün de bir traş olursanız sorun yok. Yaklaşık 15-20 yıllık philips philshave makine bile (bıçak değişmemesine rağmen) nerdeyse aynı performansı gösteriyor, Hatta yanaklarda daha iyi, hiç olmazsa sakalı yolmuyor. Bana göre 13000 devir bir avantaj değil bu tip makinelerde. döner bıçaklı olsaydı belki bir avantaj olabilirdi. Ayrıca sanki yüze peeling yapıyor gibi derim hassaslaştı. Ama inatla hala 8807 ile traş olmaya devam ediyorum. Boyun bölgelerinde eski philipse göre daha iyi ama oda jilet gibi değil. Kuru traş olacaksanız tavsiye etmiyorum. Islak için alınabili ama o kadar paraya değermi, bilmiyorum.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: MACH25

    Hayırlı olsun dostum, fakat ES8228 bahsettiğin model artık eskidi biraz keşke yeni modellerden alsaydın.
    Nano teknolojili 4 başlıklı yeni modeller var artık.

    biradere es8249k al dedim o model 170 dolardı.pahalı geldiği için almadı.ama bu modelin fazladan hydra-clean sistemi var.bence daha önemli.ayrıca nano teknoloji bıçaklarda mevcut.4 başlıklı modellerin tek artısı fazladan bir başlık.ayrıca benim sakalım çok gür değil 4 başlık gereksiz masraf.

    diğer yorumlarda bulunan arkadaşlar haklı olabilir.benim yüz sakallarım seyrek ama çene altı hem ters çıkıyor hem de sert.bu yüzden 4-5 günlük sakalda temiz traş için uğraşmak gerekiyor.2-3 günlük sakalda problem yok.bir de ben traş sonrası devamlı nivea balsam kullanıyorum bu da tahrişi oldukça azaltıyor.diğer arkadaşlar da tavsiye ederim nivea balsamı.




  • http://www.ucuzlukvar.com/index.php?p=show&pid=562&k_id=0&kn=0

    es-8243 395 YTL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akisa33 -- 30 Aralık 2008; 19:37:23 >
  • selamlar...uzun yıllardır elektrikli makina ile traş oluyorum. ilk makinam philips ardından sanırım 4 tane braun kullandım.sonuncu makinam braun freeglider 6620 ...guya traş sırasında nemlendirici uyguluyor..her kartuş 5 ytl...pek bir faydası da yok...makinam bir gün durdu.. tamir için gittigi servis 100 ytl yakın para istedi ...forumu takip eden biri olarak hemen bu sayfaları okudum...ve panasonic'i denemek istedim..sonunda benim aldıgım makina ES7058S... resimleri asagıda... genelde kuru kullanıyorum..öncelikle önceki makinama göre traş çabuk bitiyor.daha az ısınıyor..daha puruzsuz bir traş oluyor.. cildim pek problemli degil ama panasonic bariz bir sekilde onceki makinalarımdan ustun...bu makinayı almama sebeb olan sizlerle sonucu paylasmak istedim...hepinize iyi yıllar...







    http://i255.photobucket.com/albums/hh135/soledas/PIC_0109-1.jpg
    http://i255.photobucket.com/albums/hh135/soledas/PIC_0123.jpg
    http://i255.photobucket.com/albums/hh135/soledas/PIC_0110-2.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailor222 -- 30 Aralık 2008; 22:50:52 >




  • Ne çok sık nede çok sert. Gillette blue 2 yi 7 veya 10 traş kullanıyorum. Hafta içi hergün traş oluyorum, hafta sonu olmuyorum sadece.
    quote:

    Orjinalden alıntı: MACH25

    Dostum, senin sakal çok sık ve sert olabilir belki ondandır. Böyle kişilerde zaten 4-5 günlük sakalda iyi netice vermez. Zaten, hangi marka olursa olsun bu tip cihazları günlük tıraş için üretmişler. Üreticinin de 4-5 günlük sakalı alır şeklinde bir iddiası yoktur. Sadece forumdaki arkadaşlar (sanıyorum sana göre sakalı daha seyrek ve daha az serttir onların sakalları) makinenin neler yapabileceğini anlatmak adına böyle birşeyden bahsettiler. Çünkü ben de kuru tıraş oluyorum, sakalım çok sert ve 3-4 günlük sakal alacaksam ekstradan 4-5 dakika daha fazla uğraşmam gerekiyor. Bu normal. Çünkü biliyorum ki jiletle olsam yüzüm perişan olacak, bu yüzden makine benim için bulunmaz birşey ve sonunda netice mükemmel. Sana tavsiyem sakalını çok biriktirmeden al, bir de arada sırada üzerine 1 damla yağdan damlat. Etkisi olacaktır.

    quote:

    Orjinalden alıntı: alien_turk

    2- 2,5 ay kadar önce panasonic 8807 aldım. Birkere kuru traş bana göre fiyasko. Sakala tersten girdiğinizde kesmiyor epilasyon yapıyor, sakalı dibinden çekiyor (hertarafı değil tabiiki zorlandığı bölgelerde). Islak traş idare eder. Ama burda 4-5 günlük sakalıda çok iyi alıyor diyen arkadaşlar inanmıyorum. Cuma sabahtan traş olup, pazartesi tekrar traş olmaya kalktığınızda kesinlikle düzgün yapmıyor. En fazla 1,5 gün de bir traş olursanız sorun yok. Yaklaşık 15-20 yıllık philips philshave makine bile (bıçak değişmemesine rağmen) nerdeyse aynı performansı gösteriyor, Hatta yanaklarda daha iyi, hiç olmazsa sakalı yolmuyor. Bana göre 13000 devir bir avantaj değil bu tip makinelerde. döner bıçaklı olsaydı belki bir avantaj olabilirdi. Ayrıca sanki yüze peeling yapıyor gibi derim hassaslaştı. Ama inatla hala 8807 ile traş olmaya devam ediyorum. Boyun bölgelerinde eski philipse göre daha iyi ama oda jilet gibi değil. Kuru traş olacaksanız tavsiye etmiyorum. Islak için alınabili ama o kadar paraya değermi, bilmiyorum.






  • Arkadaşlar ben 8.800 devir/dakika 60 derece açılı bıçak Panasonic ES-4033 (94.05 tl.) ile
    10.000 devir/dakika 30 derece açılı bıçak Panasonic ES-6003 (141.87 tl.) modelleri arasında kaldım.
    Braun makinemin elek ve bıçak değişme zamanı geldi teknik özelliklerini bilmiyorum ama Panasonic devrinde keseceğini sanmam. Benim size sorum: Bu modellerin elek ve bıçaklarını internette bulabilir miyim? Herkesçe bilinir Nippon ürünlerinin yedek parçaları biraz zor bulunur. Sakalım pek sık aralıklı değil ama ben yine de 10.000 devir/dakika olan modeli almayı istiyorum. Diğer benzer markaların Braun olsun, Philips olsun bu hızda olacağını düşünmüyorum. Bir de yaklaşık kaç kez tıraş olunduğunda elek ve bıçak değişimi gerekiyor.
  • Selam dostum, 6003 te 4033 iyidir. Ama, 6003 üç bıçaklı bir ürün. Bir de 4033 kontrol ettim, direkt elektrikli olarak kullanılabiliyormuş.
    Benim makineye elek bıçak alırken hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar. istanbuldaki servisten her iki senede bir (veya daha uzun dayandığı da oldu) gidip alıyorum. Ayrıca, daha önce Braun kullanıyordum, Panasoniclerin elekleri biraz daha uzun ömürlü. Sanırım, çelik kalitesi ile ilgili bir şey bu.
    Kaç kez tıraş olacağını söylemek çok zor. Senin sakalın sertliğine, kullanım sıklığına, ve temizlik / bakım konusunda gösterdiğin itinaya bağlı birşey.

    quote:

    Orjinalden alıntı: kurtar72

    Arkadaşlar ben 8.800 devir/dakika 60 derece açılı bıçak Panasonic ES-4033 (94.05 tl.) ile
    10.000 devir/dakika 30 derece açılı bıçak Panasonic ES-6003 (141.87 tl.) modelleri arasında kaldım.
    Braun makinemin elek ve bıçak değişme zamanı geldi teknik özelliklerini bilmiyorum ama Panasonic devrinde keseceğini sanmam. Benim size sorum: Bu modellerin elek ve bıçaklarını internette bulabilir miyim? Herkesçe bilinir Nippon ürünlerinin yedek parçaları biraz zor bulunur. Sakalım pek sık aralıklı değil ama ben yine de 10.000 devir/dakika olan modeli almayı istiyorum. Diğer benzer markaların Braun olsun, Philips olsun bu hızda olacağını düşünmüyorum. Bir de yaklaşık kaç kez tıraş olunduğunda elek ve bıçak değişimi gerekiyor.





  • quote:

    Orjinalden alıntı: sailor222

    selamlar...uzun yıllardır elektrikli makina ile traş oluyorum. ilk makinam philips ardından sanırım 4 tane braun kullandım.sonuncu makinam braun freeglider 6620 ...guya traş sırasında nemlendirici uyguluyor..her kartuş 5 ytl...pek bir faydası da yok...makinam bir gün durdu.. tamir için gittigi servis 100 ytl yakın para istedi ...forumu takip eden biri olarak hemen bu sayfaları okudum...ve panasonic'i denemek istedim..sonunda benim aldıgım makina ES7058S... resimleri asagıda... genelde kuru kullanıyorum..öncelikle önceki makinama göre traş çabuk bitiyor.daha az ısınıyor..daha puruzsuz bir traş oluyor.. cildim pek problemli degil ama panasonic bariz bir sekilde onceki makinalarımdan ustun...bu makinayı almama sebeb olan sizlerle sonucu paylasmak istedim...hepinize iyi yıllar...

    http://i255.photobucket.com/albums/hh135/soledas/PIC_0109-1.jpg
    http://i255.photobucket.com/albums/hh135/soledas/PIC_0123.jpg
    http://i255.photobucket.com/albums/hh135/soledas/PIC_0110-2.jpg


    Hayırlı olsun, nereden kaça aldığınızı sorabilir miyim?
    Bir de boyun bölgesindeki performansı nasıl?




  • quote:

    Orjinalden alıntı: DROPistanbul

    Herkeze Merhaba...
    PANASONIC traş makinalarımızın güncel fiyatları aşağıdaki gibidir.Kargo ile adrese gönderilir iyi günler dilerim.

    PANASONIC SERVIS

    Uğur Düztepe

    Tel: 0212-5429737 0212-5714466


    ES-8243...... 430,00-YTL

    ES-8807...... 315,00-YTL

    ES-6002 / ES-6003.... 140,00-YTL




    Uğur beyden bugün bir ES-8243 aldım. Özellikle İstanbulda olanlar için çok avantajlı ve güvenilir bir alışveriş fırsatı bence.
    Makine ise görüntüsü ve tıraşıyla mükemmel. Hemen şarjını yapıp tıraşımı oldum. Şimdi sabırsızlıkla sakallarımın uzamasını bekliyorum :)
  • Hayırlı olsun.


    quote:

    Orjinalden alıntı: balbunar


    quote:

    Orjinalden alıntı: DROPistanbul

    Herkeze Merhaba...
    PANASONIC traş makinalarımızın güncel fiyatları aşağıdaki gibidir.Kargo ile adrese gönderilir iyi günler dilerim.

    PANASONIC SERVIS

    Uğur Düztepe

    Tel: 0212-5429737 0212-5714466


    ES-8243...... 430,00-YTL

    ES-8807...... 315,00-YTL

    ES-6002 / ES-6003.... 140,00-YTL




    Uğur beyden bugün bir ES-8243 aldım. Özellikle İstanbulda olanlar için çok avantajlı ve güvenilir bir alışveriş fırsatı bence.
    Makine ise görüntüsü ve tıraşıyla mükemmel. Hemen şarjını yapıp tıraşımı oldum. Şimdi sabırsızlıkla sakallarımın uzamasını bekliyorum :)




  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.