Şimdi Ara

Elektrikli Volkswagen ID.5 tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Her ne kadar güzel olsa da elektrikli arabalar cok kisa menzil sunuyorlar. Kisa mesafe ve sehir icin harika araclar ama sarj süreleri sikintili. Ayrica kis aylarinda menzil %50 ye kadar düsebiliyor. Soguk ve isitici sistemleri pillere iyi gelmiyor. Su siralar 500km sunan bu araclar bundan 3-5 sene sonra 1000leri bulur. Bu araclari alabilenler satmakta sikinti cekeceklerdir.

    Avrupanin yarisini elektrikli teslasi ile gezen bir yaziyi okumustum. 500 km menzile hic ulasamadilar. hatta 2 saat kadar 120 ve üzeri kullandiklarinda 230 km de sarj istasyonuna girmek zorunda kaldilar. Diger taraftan yazin sehir icinde baya yaklasiyor. Kis testi sehir icinde yoktu malesef.

    Elektrikli arac sahiplerinin %60 i tekrardan icten yanmali araclar aldigina dair istatistikler var. imkani olan ikisinden de alip devam ediyor tabi.


    Bizimkisi de zenginlik-cene-zügürt iliskisi. :)

  • Elektrikli araba kandırmacadan ibarettir.elektriği nereden ürettiğiniz önemli sonuçta elektriğin büyük çoğunluğunda fosil yakıtlardan üretiliyor hidroelektrik rüzgar ve güneş enerjisinden üretilen elektrik toplam üretim içinde küçük bir yüzde olarak kaldığı sürece elektrikli arabalar kapitalizmin para kazanma biçiminin şekil değiştirmiş kandırmacalarında biridir.

  • Copy pastr by id 4

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bizim ülkedeki bu ekonomiyle hayalini bile kuramayız. 20 yılda zor düzelir bu ülke. O kadar kötü ki ekonomi. 18 yıl herşey doğru yapılsa ancak nefes almaya başlarız.. (tutarsız diyenler için. 20 - 2 = 18)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrRadon -- 6 Kasım 2021; 20:58:9 >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    siz böyle söyleyince aklıma sözde kablosuz şarj olabilen telefonlar geldi. ha kabloyu direkt telefonun şarj portuna takmışsın ha şarj pedine takıp telefonu üstüne koymuşsun. ama bakarsan kablosuz şarj oluyor...

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.