Şimdi Ara

elektrikli yağlı radyatör (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.178
Cevap
32
Favori
551.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • THEONE kullanıcısına yanıt
    Ben de Dragon TD4 modeli için aynı şikayetleri okudum fakat mağazadaki satış temsilcisi koku şikayeti almadıklarını, bu şikayetlerin münferit olabileceğini söyledi.
    İnanıp aldım, yağ kokusu saatlerce gitmedi, iade ettim.
    Bu arada 1. ve 2. kademede koku yapmıyor. Koku sorunu en son kademede (3. kademe) çıkıyor.
    Diğer modeli bilemiyorum ama bu modeli tavsiye etmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q58 -- 28 Kasım 2017; 13:33:11 >
  • 1- Delonghi TRD4 1025 Dragon 4

    2- Delonghi Trrs1225c

    Yukarıdaki iki modeli kullanan bilen varsa artılarıyla eksileriyle hangisi daha iyidir? Dragon4 hepsiburada yorumlarında koku ve elektrik tüketimi sebebiyle yerden yere vurulmuş. Epey de eski bir model sanırım ilk yorumlar 2008'de yazılmış. Diğeri daha yeni bir model gibi. Acaba elektrik tüketimi ve ısıtması daha mı iyidir dragon4'e göre?

    İkisinin de fiyatı diğer markalara göre epey yüksek sayılır. 300 tl'lik bir ısıtıcı yerine bu markaya iki katı para vermeye değer mi?

    Yaşadığım şehir İzmir. Isınacak oda 20-25 metre kare civarı. Eve yeni taşındım kışı henüz görmedik ama şuana kadarki en soğuk günde elektrikli soba bile işimi rahat gördü. Yani aşırı soğuk olmayacak ev.

    Fiyat performans olarak bu daha iyi dediğiniz bir model var mı?
  • q58 Q kullanıcısına yanıt
    Hocam bes metrekare odada 2. Kademe gece iyi isitirmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi yağlı radyatör almayın Aluminyum elektrikli radyatör aldım geçen yıl Hizmetterm markası yerli üretim. %50 antifriz ve saf su karışımlı ve sadece 600 watt tek rezistanslı çift rezistanslısını arkadaşlarım aldı hepsi çok memnun diğer odalarımada alacam yıllarca 2500 - 3000 watt güç çeken yağlı radyatörlere haybeye para vermiş haybeye elektrik harcamışım hiç biri beş para etmez emin olun. Aluminyum radyatörden şaşma çabucak ısınıyor az yakıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marlombranda

    Abi yağlı radyatör almayın Aluminyum elektrikli radyatör aldım geçen yıl Hizmetterm markası yerli üretim. %50 antifriz ve saf su karışımlı ve sadece 600 watt tek rezistanslı çift rezistanslısını arkadaşlarım aldı hepsi çok memnun diğer odalarımada alacam yıllarca 2500 - 3000 watt güç çeken yağlı radyatörlere haybeye para vermiş haybeye elektrik harcamışım hiç biri beş para etmez emin olun. Aluminyum radyatörden şaşma çabucak ısınıyor az yakıyor
    Elektrikler faturası ne kadar geldi ? Link var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Babaannem köyde tek başına kalıyor. bu sene sobaya kovayı kaldıramam dedi. bende yağlı radyatör almayı önerdim. odası 15 metre kare civarındadır. ev kerpiçten yapılma. önerebileceğiniz bir model var mı. delonghi kh771225 12 dilim dikkatimi çekti. daha önce kullanan var mı. varsa bu konuda deneyimlerini benimle paylaşabilir mi?
  • Cocugumun odasi icin yagli radyator almayi dusunuyorum. Kokusuz gurultu yapmayan saglam bir urun tavsiye istiyorum. Destekleriniz icin simdiden tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Arkadaşlar öncelikle şunu söylim eğer yağlı radyatör alacaksanız Delonghi Dragon 10 Dilim Yağlı Radyatör TRD41025 bu modelden kesinlikle uzak durun bunu kullandım 1 yıl boyunca güzel ısıtıyor lafım yok ama 3. kademeye aldığımda bir koku yapıyor sorma gitsin 2. kademede ise termostat sürekli devreye girdiği için çat çat çat diye sesler çıkartıyor oldukça rahatsız edici oluyor geceleri, firmasıyla defalarca görüştüm kokusu geçer dediler baktım 1 yıl oldu hala geçmiyor çevreden alan arkadaşlar ile görüştüm pek 3. kademe kullanan yoktu olanlarda aynı durumdan şikayetçiydi bende garantiye gönderdim iade aldılar sonra kendime yeni bir tane Delonghi Oniki Dilimli Yağ Radyatör TRRS1225 aldım koku problemini ilk 1 ay yaşadım sonra durum düzeldi. 3. kademede oldukça güzel ısıtıyor almak isterseniz tavsiye ederim gayet başırılı bir yağlı radyatör 2. bir tane daha alıcaktım fiyatları görünce şu anlık askıya aldım uygun fiyatlı bulursam kesinlikle alacağım ilk aldığımın fiyatı 350 tl civarıydı tekzenden almıştım şu anki fiyatlar 600 civarı bütçesi olan varsa düşünmeden alabilir oldukça başırılı bir radyatör işinizi görür üzmez tabi elektrik faturası konusunda aynı şeyi söyleyemem :D




  • mustafasc kullanıcısına yanıt
    Vay be şimdi bu yağlı radyatörler 1000 liralara dayandı. Kuponla 700 e düşürme derdindeyiz. Bu arada Dragon D4 1025 modeli mi daha iyi acaba TRRS 1225 Modeli mi ? Bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
  • Arkadaşlar yağlı radyatör almayı düşünüyorum 2.el Beko rt 12 h modeli halojenli. Sanırım eski model bu ürün nasıldır. Kullanışlı mı dır hemen ısıtır mı. Yardımlarınızı bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihgh3 kullanıcısına yanıt
    doğalgaz faturasını hafifletmek için bu tip bir ürünü kullanmak mantıklı mıdır?
  • Evimde tek oda(10-15 metrekare) kullanıyorum.Çatı katı.Odanın bi tarafı terasa bakıyor(Teras kapısı yan odada).Doğalgazla ısınmaya çalışıyorum. 4 günde 10 metreküp harcamışım.Aylık ortalama ne kadar fatura gelecek sizce ? Bunu daha da düşürmenin başka bir yolu var mıdır,yağlı radyatör gibi?
  • arkadaşlar selamlar istanbul'da isterseniz baymak'ın radyotörünü satıyorum. ilgilenen olursa;
    cetinolcay1986@gmail.com
    fiyat; 200 tl.
  • Tsikalgo Okoronkwo kullanıcısına yanıt
    İlden ile değişiyor fiyatlar ama 1.10 TL metreküp fiyat ortalaması ile 11 TL yapar. Bedava. Eğer o şekilde ısınıyorsanız hiç masrafa girmeyin. Isınamıyorsanız başka tabi. Aylık 150 Lira bile doğalgaza ayırsanız. Günlük 4 metreküpten fazla yapar yakmanız gereken. O yüzden hiç masrafa girmeyin. Bütçenize göre hesap yaparak ısınabileceğiniz şekilde yakın doğalgazı.
  • VR_27 kullanıcısına yanıt
    Çok isinabildigim söylenemez aslında. 1 aylık deneyecegim bu şekilde. Fatura fazla gelirse belki diger secenekleri düşünürüm.



    Cevabin icin tesekkurler hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tsikalgo Okoronkwo

    Çok isinabildigim söylenemez aslında. 1 aylık deneyecegim bu şekilde. Fatura fazla gelirse belki diger secenekleri düşünürüm.



    Cevabin icin tesekkurler hocam.
    Hocam yani metreküp bedeline bakarak faturayı zaten siz çıkarabilirsiniz. Dediğim gibi bütçenizi belirleyin ve ona göre yakın. Benim faturalarım şaşmadı bu şekilde.

    Bir de evde yalıtım vs yoksa ki çatıdasınız yani yağlı radyatör vs yine çözüm değil. Elektrik harcaması az değil bu aletlerin. Hem fiyatları oldukça yüksek şu an hem de elektrik sarfiyatları az değil. Ona vereceğinizi doğalgaza verip rahat ısınabilirsiniz diye düşünüyorum. Ama en iyi hesabı siz bilirsiniz oturan olarak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VR_27 -- 21 Kasım 2018; 15:23:45 >
  • Hort.. ARKADAŞLAR NE ÖNERİRSİNİZ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağlı Radyayör mü. Hizmetterm mi? Arada 750 lira fark var. Bu fark iki sende kapanır mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu DeLonghi dragon 4

    Termostat 1-2-3-4-5-6 diye ayar var. Bu ne demek oluyor? Termostat kaçıncı dercesinde kalsın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manilafortuna kullanıcısına yanıt
    Hocam termostat belirli bir sıcaklıkta kapanıp açılma özelliği. 2 de tutarsanız sık sık kapatır açar kendini. 6 da tutarsanız hiç kapanmaz mesela

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.