Şimdi Ara

elektro gitar amfisi alanlar için yardımm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • meraba arkadaşlar. amfi almak isteyen birisinin internetteki forumlara baktığında sürekli bi kafa karışıklığı olduğunu gördüm. mesela marshall mg10 marka amfinin güzel olduğu söyleniyor ama kötü olduğuda söyleniyor karar verdiğim bütün amfilerin videosunu izlediğimde her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. o yüzden sadece benim için değil elektro gitar amfisi alacak diğer arkadaşlar için çook gerekli bi konu açmak istedim. şuan piyasada yeni başlayanlar için 10-15 watt gücünde ev için ideal amfilerden birkaç model var:

    -marshall mg10
    -ibanez ıbz10g
    -laney lg12
    -laney lx12
    -cort mx15
    -fender frontman 10g
    -washburn bad dog 12r
    -son olarak merak ettiğim bariz derecede ucuz ampteq marka amfiler

    yukarıdaki markalar veya tercih edebileceğiniz beşka markaları bizimle paylaşırsanız benim gibi onlarca kişiye faydanız dokunur internette amfi almak isteyenler için gerçekten büyük bi eksik var şimdiden teşekkürler :)







  • Blackstar id core 10 kullanıyorum. Tavsiye ederim. Marshall mg10 u beğenmedim bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi çöp bu fiyattaki amfi alıcaksan hiç alma pişman olma biriktir biraz 2. Düzgün birşeyler al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blackstar ID Core 20 kullanıyorum, üzerindeki efektler gayet başarılı, bilgisayara bağlayıp kaydettiğiniz veya daha önce INSIDER'dan indirdiğiniz tonları(patchleri) gayet işlevsel buldum, tonlar arası hızlı geçiş yapabiliyorsunuz. İstediğiniz 6 patch i amfinize kaydedip onun üzerinden çalabiliyorsunuz. 10 wattlık modelinde olmayan footswitch i de gayet yerinde. Tek eksik amfinin üzerinde treble, mid, bass potansları olmaması gibi gözüküyor. Bu sorunu da ISF diye bir tek potans koyarak amfiye çözmeye çalışmışlar(çözememişler, ISF istendiği gibi sese etki etmiyor.). Ama isterseniz bilgisayarınıza bağlayıp gene 3 bant ekolayzır kullanabiliyorsunuz.
  • Listedeki marshall, ibanez ve cort amfileri denedim memnun kalmadım. Blackstar id core 10 kullanıyorum alacaklara kesinlikle tavsiye ederim. Tek sıkıntısı berdin123'ün de dediği gibi mid-treble-bass ayarı olmaması bunu da amfiyi bilgisayara bağlayıp insider yazılımıyla çözebiliyorsunuz ama. Yeni başlayanları uzun süre götürecek bir amfi düşünmeden alınabilir
  • aynen genelde sizin dediğiniz marka ve modeller tavsiye ediliyor ama benim bütçemi biraz aşıyor. laney lg12 yi çok beğendim gerçekten güzel yorumlar almış bi amfi ama hala kesi arar vermedim tabiki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.