Şimdi Ara

Elektro gitar öğrenmek ne kadar sürer ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rock ve Metal müziği çok seviyorum, artık bu müzikleri sadece dinlemek değil çalabilmek de istiyorum. Daha önce hiç gitar çalmadım, pek nota bilgim de olduğu söylenemez. Sizce kursa gitmek mi daha mantıklı yoksa YouTube üzerinden öğrenmek mi ? Scorpions-Still Loving You, Guns N' Roses-Don't Cry, Metallica-Fade to Black gibi parçaları çalabilecek seviyeye ne kadar sürede gelebilirim ? Bir de başlangıç için gitar önerilerinizi almak isterim, böyle bir şey buldum https://www.yonkamuzikmarket.com/midex-ph-x-black-paket-elektro-gitar-set-gitar-amfisi--stand--aski?gclid=EAIaIQobChMIjeOv4OCu9gIV8YODBx1p2wLtEAQYAiABEgLlH_D_BwE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Atlı Playboy -- 5 Mart 2022; 13:36:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Kurs iyi bir başlangıç olur, ilerisi için antrenman yapmak çok önemli. Doğrusunu söylemek gerekirse bahsettiğiniz şarkıların tamamını çalabilmek sizin gitara ne kadar vakit ayırabildiğinizle alakalı. Almayı düşündüğünüz gitar için bir şey söylemem zor hiç denemedim. Etrafınızda gitardan anlayan bir tanıdığınız varsa ikinci el, giriş seviyesinden biraz daha üstün bir gitar almanızı tavsiye ederim çünkü çok ucuz bazı gitarlar gerçekten gitardan soğutuyor insanı. Ama en önemlisi bir müzik aleti çalmak hatta çalmak için uğraşmak kendi adınıza yapabileceğiniz en iyi şeylerden biri.

  • inanguler kullanıcısına yanıt
    Klasik gitar ile kursa başladım, ufak da olsa bir şeyler çalabilmek iyi hissettiriyor, verdiğim en doğru kararlardan biri oldu gitara başlamak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eğer klasikten başladıysan temelini attın demektir dostum.Klasikteki akorları çalarak elektroda da keyif alırsın tabiki.Ama mesela doğaçlama solo atmak,veya bir şarkının solosunu kendin oluşturmak istiyorsan işin içine gam muhabbeti giriyor bence sağlam bir ders almak lazım bu konuda.Ortalama 5 6 ay gibi bi sürede eğer devamlı çalarsan tabi, idare edecek bir çalım şekline sahip olabilirsin.Tabi üzerine daha da koyman lazım bu gitarda gelişmenin sonu yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz Atlı Playboy kullanıcısına yanıt

    Sizin adınıza çok sevindim. Bende uzun süredir ticari bir çıkarım olmadan kendi kendime çalıyorum. Her şeyden ziyade benim için günlük stresten uzaklaştırıcı bir rolü var gitarın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.