Şimdi Ara

Elektro gitar vs Yol Bisikleti vs Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Elektro gitar vs Yol Bisikleti vs Monitör


(En Son Oy Tarihi: 14.10.2018)
Giriş
Mesaj
  • Yol bisikleti ve elektro gitara ilgim var bir yandan da monitöre ihtiyacım var denebilir, yaklaşık 3000 civarı bütçem olduğunu söylebilirim.

    Elektro gitar alma durumunda arkadaşlarım da bildiklerinden çok sorun yaşayacağımı sanmıyorum ama yeteneğim ve sabrım buna elverişli mi emin değilim.Aynı şekilde bir heves olduğunu anlayıp kenara da atmak isteyebilirim.

    Yol bisikleti de yıllardır ilgi duyduğum bir spor , normal mtb bisikletim var ama gezi tur şeklinde oluyor anca tam spor olarak yapamıyosun . Ama bunu da alma durumunda önümüzün direkt kış olması

    hevesimi kırmama neden olabilir.

    Son olarak da bilgisayarı geçen mayısta upgrade etmiştim henüz, 8700k ve 1070'li bir bilgisayarım mevcut ve en kötü parçası olduğuna emin olduğum 6 yıllık 21 inç LCD 60hz 5ms Philips monitorüm var.Ama haftada yaklaşık 15 saatimi bilgisayarda geçiriyorum.

    Ya da son seçim şuan bir şey yapma paranı harcama dolar bu kadar yüksekken benim de düşüncem bu yöndeydi fakat sıfıra indirgemekten imkansıza yakın , mümkün oldukça minumuma indirmeye çalışmaktayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonerason -- 8 Ekim 2018; 11:33:32 >







  • Monitör durumunu bilmiyorum idare edecek gibiyse kalsın, gitarla sürekli uğraşacaksan arkadaşlarla beraber çalıp söyleyeceksen al ama sanki pek istekli değilsin. En mantıklı bisiklet geldi işini de görür sporunu da yaparsın grupça toplanıp bir yerlere de gidersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swonz kullanıcısına yanıt
    Monitör çalışıyor tabi ama detaylari goremedigimi ve 144hz olmaması sorun ama idare edilebilir çok fazla kullanmiyorum bilgisayarı.



    Gitar evet arkadaş grubumun kendi grupları var 3-4 kişi birlikte çalınabilir , fakat dediğin gibi cok meraklı değilim sadece begendigim sololarda çalma isteği olusturmakta .





    Yol bisikleti evet uzun haftasonu etapları yapılabilir fakat aldığım zaman bodrum katina birakmakta cekinirim ve kış varken de parasini odeyip yeterince verim alamamak uzebiliyor koyabilir gibi.



    Gitar aralarinda en az ilgimi çeken diyebilirim en azindan..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beğendiğin solo nedir? günde 4 saatten 5 yılını verebilecek misin?

    bisiklet + monitör al.
  • Eisenmate E kullanıcısına yanıt
    Zakk Wylde - Farewell Ballad mesela .



    İkisi birlikte alamam sirasiyla olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci elde gitarlar ölü fiyatına gidiyor, millet heves edip alıyor çalmadan bırakıyor öyle temiz bir gitar amfi bul. İkinci el yine güzel 144hz monitörler var yanına da monitör patlat

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • brnk kullanıcısına yanıt
    İkinci el gitar piyasasini bilmiyorum ama monitorde 300-400 lira icin ikinci el uğraşacağımı sanmiyorum aldin mi duzgun bir sey 4-5 yil gider zaten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.