Şimdi Ara

Elektro gitarla ilgili yardım !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, uzun süredir gitar çalmaya heves ediyorum. Hep başlamak istedim ama gitar hakkında en ufak bir bilgim yok.
    Başlangıcın daha da başlangıcıyım. O yüzden bilgisizliğimin kusuruna bakmayın.
    18 yaşındayım. Genel olarak rock,jazz,post-rock türlerini dinliyorum. Çok sert müzikler dinlemiyorum yani . Başlangıç gitarı olarak bana Fender Squier Bullet Strat HSS öneriliyor , tamam ama ben amfi olarak , pedal olarak ne alacağımı hiç bilmiyorum. İnternette araştırıyorum , amfilerin çoğu aşırı pahalılar . Bu fender squier bs için uygun bir amfi var mıdır ? bir süre pratik yapıp amatörlüğümü atabileceğim şeyler ?
    Bu toplu setlerinin içindeki amfiler için ne diyorsunuz , iyiler mi bir süre beni götürebilirler mi ?
    Şimdiden teşekkürler cevaplar için.



  • amfi olarak ikinci el bir micro cube öneririm
  • Merhaba;
    Öncelikle umarım bu yolda sıkılmadan ilerlersin.
    Sana tavsiye edilen gitarlar başlangıç için ideal gitarlar olduğundan tavsiye edilmiş.Peki bu ideallik neye göre belirleniyor.
    Genç arkadaşlar genellikle uygun gitarlar arasında çok satılanları bildikleri ve kullandıkları için öneride bulunuyorlar.Fakat gitar sizin kendi zevkinize göre seçilmeli.Squier strat gitarlardan normalde sıcak ve yumuşak tonlar alırsınız.Fender gitarların sesini bilyorsunuz sanırım.Bu sebeple çok sert müzikler dinlemiyorum demişsiniz fakat siz daha yolun başında olduğunuzdan dinlediğiniz şarkının pek öenmi yok ilk başlarda.Fazla param gitmesin belki çalmam bırakırım ya da öğrenince ilerlersem daha iyisini alırım diye düşünüyorsanız uygun bir gitar olabilir.
    Kötü bir gitar mı hayır tabii ki.Sadece şu şekilde düşünmek gerek ferrari de değil de şahinde araba kullanmayı öğreniyormusunuz gibi düşünün. :)

    Amfi olarak giriş seviyesi için fiyat performans amfisi olabiliecek Blackstar ID COre 10 önerebilirim.Bilgisayar üzerinden efekt kontrolü yapabileceğiniz güzel detayları olan bir amfidir.

    tavsiyem fiyat aralığınızı belirleyerek o fiyat aralığında ki ürünleri tek tek incelemeniz yonunde olacaktır.
    Set olarak alacağınız gitar ve amfi ikilisinin özelliklerine bakmak gerekir.Ama set olarak almaktansa belirttiğimiz ürünlere odaklanmanız daha iyi olabilir.
    Her sorduğunuzda farklı cevaplar alabilirsiniz ve bundan dolayı müzik marketlere uğrayarak test etmeniz daha iyi olacaktır.Fakat satıcılar bu konuda fikrini satma yonunde vereceği için aklınızda belirlediğiniz ürünleri gidip deneyerek kendiniz alın.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.