Şimdi Ara

Elimde PSP FAT var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 4-5 yıl önce psp fat almıştım. Cok uzun zamandır oynamıyorum satayım mı kırdırayım mı ne yapayım bilemedim. Ayrıca hafıza kartlarının fiyatları nasıl?

    7-8 tane UMD oyun var. O oyunlar haricinde hiç oyun oynamadım. Simdi evi toparlarken elime geçti. Ne oynanır falan onu da bilmiyorum pek. GoW falan heralde anca. Yardım ederseniz cok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • evde kendin kırabilirsin basit bi işlem sonrasında bi kart al oyunları internetten indirip atarsın 4 gb kart en son aldığımda 30 civarıydı
  • Kesinlikle kırdırmanı tavsiye ederim fakat Fat serisinde hatırladığım kadarıyla kırmak için bir çip taktırmak gerekiyordu,yani kendin yapamazsın.Satarsan eline fazla para geçmez dostum,ucuza kırdırıp keyfine bakarsın,hiç olmadı Mp3 olarak kullanırsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ne oynanabilir ki tavsiye alırım hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere GTA Vice City Stories ve Libery City Stories'i bitirmeni tavsiye ederim,PSP'de oynaması ayrı bir zevk.Tarz olarak dövüşü ne kadar seviyorsun bilmiyorum ama Soul Calibur-Broken Destiny,Tekken 6,Tekken-Dark Resurrection,Street Fighter Alpha Max 3 gayet güzeldir.FPS her ne kadar zor olsa da bana zorluk yaşatmayan oyunlar,Call Of Duty-Roads To Victory,Medal Of Honor Heroes 2 ve Brothers In Arms D-Day favorilerim.Bolca vahşet olsun dersen Manhunt 2'dan başkasını arama.Amerika dahil bir çok ülkede yasaklı oyunlar listesindedir ve oynarken karanlıkta,kulaklık takarak oynaman daha iyi olacaktır.Warriors Orochi serileri bana PSP'yi aldıran oyunlar,bende yerleri çok ayrı sen de seversin diye umuyorum.Worms Open Warfare eğlenceli bir oyundur hele ki iki kişi oynadığın zaman.Yarış olarak,NFS-Carbon,NFS-Most Wanted,Burnout Legends,Fired Up.Arşivimde daha birçok oyun var,bunlardan birkaçı Crazy Taxi-Fare Wars,Metal Gear Solid Peace Walker,Dante's Inferno,Metal Slug Anthology,Miami Vice,Monster Hunter Freedom Unite,Silent Hill Shattered,The Sims 2,Tomb Raider Anniversary,Final Fantasy 7.Ne zaman istersen yardımcı olabilirim,bunlar seni uzun süre idare eder dostum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerHauptmann -- 20 Mayıs 2015; 22:53:58 >




  • Ov ov ov bayagı yazmıssın hocam ellerine saglık. UMD olarak bende Prince of Persia Revelations, SOCOM, NFS UNDERGRAND RIVALS, NFS MOST WANTED, Monster Hunter Freedom falan vardı. Kırdıktan sonra UMD calıstıracak mı peki PSP?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne demek dostum.Ne yazık ki elime daha UMD geçmiş değil fakat çalıştırmaması için hiçbir sebep yok,daha önce hiç okumadım bu tarz bir şeyi.Arkadaşımda bir sıkıntı yaratmıyordu,hatta UMD filmler bile varmış alıp izleyebilirsin,onda Matrix vardı.
  • Anladım. Eyvallah ben kırdırayım bir de kart alayım. Modası geçti oynanmaz diyordum ama oynamamız gereken oyunlar varmıs demek ki. Daha cok gow devil may cry tarzı oyunları sevsem de metal gear solid i falan da cok severim. Her konsolda mutlaka oynanması gereken oyunlar bulunur ama bunların en cok oldugu oyun konsolu bence ps2 :D her yönüyle efsane bir konsoldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin ol modası geçmeyecek efsane konsollardan PSP. :) Sen bahsedince araştırdım Devil May Cry benim de favorimdir ama PSP için iptal edilmiş nedense.Biryerde haklısın PS2 oyun bakımından zengin bir durumda,eskileri hep sevmişimdir.
  • Tüm islemler bana toplam kaça malolur asagı yukarı? Card + kırdırma?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kart işi kolay,Memory Stick Adaptörü alırsın evindeki normal Micro SD kartlarını 16 GB'a kadar kullanırsın üstelik 10 Tl civarı.Kırdırma işi de artık bir hayli ucuzdur diye tahmin ediyorum,taş çatlasa 30 Tl ister az da pazarlık yaparsın.
  • Eyvallah cok teşekkür ettim her sey için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.