Şimdi Ara

Elimdeki Canon Pixma E404 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde abimin verdiği bir E404 yazıcı var, daha önce birkaç kez kartuşa dolum yapılmış. Geçen yazın başlarında doldurmama rağmen çok çabuk bitti kartuş ve okul gereği sürekli çıktı almaya ihtiyacım oluyor. Geçenlerde bitmeyen kartuş sistemleri gördüm ve eğer anlatıldığı gibi kullanışlıysa o montajdan yaptırmayı düşünüyorum
    Yine de çok bir bilgi yok bu konuyla ilgili. Şimdi benim için mantıklı olan bu bitmeyen kartuş sistemlerinden yaptırmak mı olur yoksa yeni bir kartuş almak mı?
    Renkli fotokopi ile işim yok ancak elimde hazır bulunması iyi olurdu, bitmeyenler uzun süreli kullanmasam da dayanır mı?



  • bende benzeri vardı dirsekten hava aldı. kartuslar ile sistemi çöpe attım. sağlam bir montaj yapıldıysa daha uzun omurlu olurdu.

    bir de uzun zaman cıktı alınmayınca baskı kafası tıkanıyor donuyor vs vs.

    eger ara ara cıktı alacaksanız tonerli lazer alın.
  • mondschein66 M kullanıcısına yanıt
    Ayda bir not çıkarmak için kullancam sadece yazın kullanılmayacak ve elimdeki yazıcıyı işe yara hale getirmek benim için daha ekonomik şu an. Ayrıca siyah kartuşumun eski ooluşu bitmeyen kartuş sistemi için işe yaramazmış, her türlü yeni bir kartuş almam gerekecek gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.