Şimdi Ara

Eliptik Bisiklet Kullananlar İçin Whatsapp Motivasyon Grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba;
    Ben de çoğunuz gibi spora hevesle başlayıp, sonrasında amacıma ulaşamadan pes ediyorum. Yıllardır göbeğimden mutsuzum. Üç kez spor salonuna yazıldım; ama birkaç gün gidip bıraktım. Çeşit çeşit spor aletlerine paralar harcadım. Ama gerisini getiremedim ne yazık ki. Sonunda bir spor aleti çok içime sindi. Epey araştırdım ve dün salonumun ortasına yerleştirdim. Eliptik Bisiklet. Bugün ilk çalışmamı yaptım:
    Eliptik Bisiklet Kullananlar İçin Whatsapp Motivasyon Grubu

    Eliptik bisiklet kullananlar olarak; her gün ne kadar çalışmalar yaptığımızı paylaşırsak ve gelişimlerimizi takip edip birbirimizi motive edersek birbirimize faydamız olur diye düşünüyorum. Benim çok güzel planlarım var. Sabahları her zamankinden 1 saat önce uyanıp eliptik bisikletle çalışmayı, duş alıp kahvaltımı yapmayı düşünüyorum. Yediklerime de dikkat etmeyi. Birbirimize spor arkadaşı olalım.

    Birbirimizin çabalarını anlık olarak gördükçe şevkleniriz. Özel mesaj yoluyla telefon numaranızı gönderirseniz grubumuzu kurarız bir an önce. Mail adresime de gönderebilirsiniz: pookitom@gmail.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.