Şimdi Ara

Elktronik sayaç mecburi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba 1 yıldan berdiri, kağıt geliyor sayacınız 10 yıldı doldurduğundan bakıma alınacak veya elektronik sayaç ile değişecektir. Ben de hepsine bakıma alınsın diye yazıp verdim, ama bir türlü bakıma almadılar. Binadaki 3 sayaç dışında hepsi elektronik sayaç ile değiştirildi. Bir hafta önce bir kağıt daha geldi bende elektrik dağıtım şirketine gittim. Durmadan kağıt getiriyorsunuz bakım yapacaksanız yapın, oradaki görevlide artık bakım yapılmadığını elektronik sayaç takılması zorunlu oldu diyor, o zaman dedim dedim kağıtta neden o seçenek mevcut ağızında bir şeyler geveledi.
    Muhtemelen zorunlu değil ama işlerine geldiği için elektronik sayaca zorluyorlar insanları. Bu durumda yapabileceğimiz bir şey var mı yönetmeliğide şimdi bullup inceleyeceğim.



  • Bir gün tedaş yetkilileri gelip, binadaki hiç kimseye sormadan eski sayaçların hepsini söktü, yerine de yeni kurnaz sayaçları takıp gitti.
    İtiraz da etmedik, öylece kullanıyoruz.
  • 2013 aralıktan sonra bakım sayaç değişimi gibi bütün masraflar elektrik dağıtımı şirketi tarafından karşılanacak, bu yüzden ellerinden geldikleri kadar sayacı değiştiriyorlar ve masrafı tüketiciye kesiyorlar. Ayrıca eski sayaçlar size ait olduğundan bir sorunları yoksa onları geri alabilirsiniz. Ama bir sürü zorluk çıkaracaklardır. İnsanları enayi yerine koyuyorlar.
  • evet mecburi. tüm evlere takılıyor daha önce elektrikli sayaş takmış olsanız bile. parası elektrik faturasına ekleniyor. bu devletin emriyle yapılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.