Şimdi Ara

Elon Musk duyurdu: X’e (Twitter) iki yeni Premium abonelik paketi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Sosyal medya platformu X, (eski adıyla Twitter) sürekli olarak yeni özelliklerle gelişmeye devam ediyor. Platformun sahibi konumundaki ünlü milyarder Elon Musk, bugün X hesabından paylaştığı bir gönderide iki yeni Premium abonelik paketinin yakında geleceğini söyledi. Bunların birisi giriş seviyesi ucuz paket olurken diğer üst seviye Premium katmanı olacak.



    X’e yeni Premium paketler geliyor






    Halihazırda X, sadece bir adet Premium abonelik paketi sunuyor ve bunun fiyatı aylık 8 dolar, Türkiye’de ise 150 TL. Ancak Musk, yaptığı duyuruda daha ucuz olan ancak reklamları azaltmayan yeni bir abonelik katmanının geleceğini söyledi. Gelecek olan bir diğer Premium abonelik katmanı ise daha pahalı olan ve tam reklamsız deneyim sunacak. Mevcut Premium plan, abonelere yarı yarıya azaltılmış reklam görmeyi vaat ediyor. Musk, bu yeni Premium katmanların fiyatlarından bahsetmedi.



    Ayrıca Bkz.Elon Musk, testlere başladı: Twitter (X), ücretli oluyor!



    Bu arada bu haftanın başlarında şirket, Yeni Zelanda ve Filipinler'de platforma erişim için test amaçlı olarak yeni kullanıcılardan 1 dolar ücret almaya başlamıştı. Şirket, web sitesinde yaptığı açıklamada, abone olmayı tercih etmeyen yeni kullanıcıların yalnızca gönderileri okumak, videoları izlemek ve hesapları takip etmek gibi temel eylemleri gerçekleştirebilecekleri belirtildi. Dolayısıyla ücret ödemeyen yeni kullanıcılar paylaşım yapamayacak, gönderileri yanıtlayamayacak, gönderileri alıntılayamayacak ve yer imlerine ekleyemeyecek. "Not A Bot" abonelik yöntemi spam, platformun manipülasyonu ve bot faaliyetlerini azaltmayı amaçlıyor.









  • Meta(Facebook/Instagram) doğrudan Amerika/İsrail bekçiliği yapıp, sürekli karşıt görüş engelleme/bloklama/erişim kısıtlama/gönderi kaldırma hatta hesap silme şeklinde eylemler yapıp adeta işgalci bir asker gibi davranabiliyor. Böyle bir platforma asla güvenemezsin. Dolayısıyla şu anda görüş açıklayabileceğin en özgür platform yine X. Küfür tek Millet, elbette bunlar da kısıtlama yapıyorlar ama normal insanlar yerine botlarla mücadele etmeye çalışıyorlar, en azından böyle bir izlenim veriyorlar. Bu arada dandik arama(özellikle de tt olanlar) ve üyelik sistemleri de eleştiriden vareste değil.
  • Musk Twetter'ın başına geçti geçeli platformu mahvetti. Saçma sapan logo ve isim ve değişikliği, kullanıcılara haksız ban atmalar ve inanılmaz seviyede ban artışı, platformdaki gerçek emekçi çalışanları işten kovmalar ve para para para nereye kadar. Musk alsın roketlerinde kullansın X yazılımını. Yerden uzaya haberleşir :) İyiki Threads çıktıda kurtulduk şu kuş katliamcısından. Artık Threads den yola devam.

  • her şeye aylık para mı ödeyeceğiz a*k

  • güzel aksiyon oldu twitterde botlardan ve anon hesaplardan gına gelmişti.

  • Premium kurtarmaz, platinum da eklesin.

  • casanowa733 C kullanıcısına yanıt
    anon hesap yine parasini verir ki

  • Belki beyaz trollerden kurtuluruz

  • TheLuBu kullanıcısına yanıt
    Meta(Facebook/Instagram) doğrudan Amerika/İsrail bekçiliği yapıp, sürekli karşıt görüş engelleme/bloklama/erişim kısıtlama/gönderi kaldırma hatta hesap silme şeklinde eylemler yapıp adeta işgalci bir asker gibi davranabiliyor. Böyle bir platforma asla güvenemezsin. Dolayısıyla şu anda görüş açıklayabileceğin en özgür platform yine X. Küfür tek Millet, elbette bunlar da kısıtlama yapıyorlar ama normal insanlar yerine botlarla mücadele etmeye çalışıyorlar, en azından böyle bir izlenim veriyorlar. Bu arada dandik arama(özellikle de tt olanlar) ve üyelik sistemleri de eleştiriden vareste değil.

  • İyice sıvadı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.