Şimdi Ara

Elon Musk stresle nasıl başa çıktığını açıkladı: Oyunları en zor seviyede oynuyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
6.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mehmehcik_71 kullanıcısına yanıt

    la herif çok zeki Elon Musk stresle nasıl başa çıktığını açıkladı: Oyunları en zor seviyede oynuyorum çivi çiviyi söker diye stresini oyuna kanalize etmiş çakal. çaktırmadan da yogayla testis geçiyor.

  • Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt

    ya bırak seni beni katlar bu herif Elon Musk stresle nasıl başa çıktığını açıkladı: Oyunları en zor seviyede oynuyorum Şu cümleleri kaç tane oyun gurusu yazabilir bu herif 50 yaşında lan Elon Musk stresle nasıl başa çıktığını açıkladı: Oyunları en zor seviyede oynuyorum 


    I suppose it would be Elden Ring. 


    Finished Halo Infinite on legendary, which was not easy for my ancient neurons!


    Terminator: Resistance is underrated, although the machines will be *much* better than this & have 360 deg long-range FoV (sigh).


    Cyberpunk is brilliant.

  • kayamtky K kullanıcısına yanıt

    bu lafları ortamlarda söyleme feci taşak geçerler

  • yalan biz similasyonun en zorunda oynuyoruz stres her yer

  • Doç. Dr. Sinan Sağıroğlu D kullanıcısına yanıt

    Sporcuların satranç oynayabilmek için lisans almaları , lisans içinde bir dizi doktor muayenesinden geçtiğini biliyor musunuz ?

    Ha gerçekten mental sağlığınız mükemmel olsun.

    Turnuvada ilk turlarda öyle güçlü rakibiniz denk gelebilir ki tahta başında bayılan , sandalyeden düşen , taşları devirerek zıplayıp tuvalete kaçabilirsiniz.

    Konuyu ince ince 1981 senesinde Cerrahpaşada okurken hocalarım Ayhan Songar ve Adnan Ziyalara sordum . Ayrıntı vermiyeyim.

    Bilmem mesajı verebildim mi ?

  • Onionbud kullanıcısına yanıt
    1981 deki korku filmi ile şimdi ki korku filmi aynı değil bu 1
    Sporcu lisansı alırken geçilen doktor muayenelerinde tedayli somatik sinir sistemini içeren hiç bir uygulama yapılmıyor ve psikolojik bir değerlendirme yapılmıyor yapılıyorsa da üstün körüdür. bu 2
    Turnuva da masa başında bayılan, sandalyeden düşen, taşları devirerek zıplayıp tuvalete kaçan çocuk ya da yetişkin bireylerin ise satranç oynamak son düşündüğü şey olsun zaten. Ki satranç gibi bir oyunda iyi olmak için yüksek bir IQ ya ve normal bir psikolojik ruh haline sahip olmak gerekiyor dolayısı ile satranç turnuvasında bile heyecandan sandalyeden düşen gerizekalı kardeşimiz zaten bıraksın oynamayı. Korku filmi izlemek bunun bir çözümü değil, olamaz. çok saçma resmen bambaşka iki uç bahsettiğiniz şeyler. çocuğun heyecanı bilinçdışında yatan travmalar kaynaklı ise korku filmi izletip nereye varmayı planlıyorsunuz çocuğu ya da yetişkini daha agresif cekingen ve hayal dünyasında yaşayan birine mi dönüştüreceksiniz? zihnini meşgul eden paranormal bilgi kirliliği hatta safsatasından başka nasıl bir birikim katacak mesela bireye ? Korkularıyla yüzleştirmek mi amacınız? Eğer amacınız korkuları ile yüzleştirmek ise bunu kişisel gelişim ve kimlik arayışı oturtma ile yapabilirsiniz gerekirse profesyonel terapiler ile. Öncelikle satranç oynarken kaybetmenin de bu oyunun bir parçası olduğunu aşılamak işiniz. Bilinçsiz yönlendirmeler yapmak değil. Son olarak; Bizim hakkımızda; çocuk küçüklükten bir b*k sanılır ve sürekli sen yapabilirsin sen basarisiz olamazsın gibi dürtüler ile büyütülür. Çocuğa kaybetmenin de başarısız olmanın da hayatın bir parçası olduğu gerçeğini belirtmek yerine sürekli başarısız olan çocuğa akranları ile kıyaslama yapılır. Aslında burada sorun eğitimsiz ve vasıfsız ailenin cahilliğidir. Hayatın içinde kaybetmek de var! Satrançta kaybedince çocuk sanıyor ki ben bu işte iyi değilim. Bir zahmet iyi olma velet daha dur kaybede kaybede öğreneceksin. Korkma çocuk ellerin titremesine sandalyeden düşmene gerek yok ailen seni kaybetsende sevecek ve kaybede kaybede kazanmayı öğreneceksin. E çocuk ne yapsın mantıksız ailesi sürekli başarısızlıkta çocuğu hor görmüş o da bir başarı getirmek zorunda hissediyor kendini o yüzden kaygısından dolayı o tahtanın başında heyecanlanıyor. Ah ah ne kadar yazsam ne kadar anlatsam da kesinlikle bizim insanımızın büyük bir kısmı çocuk yetiştirmeyi bilmiyor. Ebeveynler kendi nasıl gördüyse çocuğa da öyle yaklaşıp kendi doğrularına uydurmak için; kaç gencin başarılı olduğu konuda geri kalması sağlanıyor biliyor musunuz?

    anlattım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

    Bugün bunları kim anlamıyor ki? Herkesin en az iki tane arabası, 4 tane evi var hocam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çirkinlik Ne Kadar Kolay Ç kullanıcısına yanıt
    Lanet olsun bütün bir nesil benzin pompaliyor , garsonluk yapıyor yada beyaz yakalı köle oluyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

    CeHaPe zihniyeti yüzünden hocam, insanları açlığa, umutsuzluğa sevk ettiler. Ayrıca, kim kimi pompalıyor, orasını Allah bilir :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çirkinlik Ne Kadar Kolay Ç kullanıcısına yanıt
    Akp geldiğinden beri umutsuzluğa kapıldık biz 70₺ led lamba aldım AliExpressten 72₺ vergi ödedim led lamba icin bu ülkede yaşanmaz benim gibi yurtdışında yasamak isteyen ve gidemeyen milyonlarca adam var en ufak fırsatımı bulursam kaçıp gidicem artık Afganistan’a bile razıyım cunku Türkiye’den daha kötü bir yer kalmadı sıralamada her dakika her saniye dahada düşüyor ulkenin yaşam koşulları.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

    Valla başka bir yerde olsa insanlar isyan eder, sokaklara dökülür. Biz pasifize edilmiş bir halkız. Sarmaşık gibi sarılmış her yanımız çaresizlik ve umutsuzlukla. Korkum, bir sonraki seçimde değişecek bir şeylerin olmaması tereddütü... Kimse bu ülkede kalmak istemiyor, hiç kimse. Buna rağmen bakan çıkıp, “Türkiyede genç olmak çok heyecanlı, tatlı...” diyor. Ne diyeyim, yapılacak yorum çok ama inanın bıktım artık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çirkinlik Ne Kadar Kolay Ç kullanıcısına yanıt
    Gençlerle dalga geciyor dicemde sadece gençler degil adam halkıyla dalga geciyor resmen ekmek bulamayan askında ekmek soran vatandaşına yulaf manda yoğurdu Medine hurması söylüyor bu ekmek yoksa pasta yesinler deyimine çıkıyor benim anlamadığım bunca insan yaşlı hiç karşı çıkmıyor soğan ekmek yendiğine şükrediyor.
    Zaten Türkiye diye bir yer bırakmadılar birleşik Arap emirlikleri oldu artık ben sokakta türk görünce seviniyorum artık.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

    Dinin insanları getirdiği nokta bu maalesef. Bu bizim sınavımız, isyan etme, şükret vs. gibi anlayış onları bir sınavda olduğu inancına itiyor. Allah bize böyle bir kader verdi, karşı gelmek olmaz düşüncesi var hemen hepsinde. Yoksa başka bir ihtimal gelmiyor aklıma. Yıllar geçtikten sonra bakalım ne diyecekler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam osursa haber oluyor artık. E tabi düzgün içeriklerle haber yapmak emek isterken, elon'un saçmalıklarını yazmak daha kolayınıza geliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • x3x kullanıcısına yanıt

    Evet büyük ihtimalle anksiyete var... Nasıl aşarız bunu?

  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Nick-mesaj uyumu Elon Musk stresle nasıl başa çıktığını açıkladı: Oyunları en zor seviyede oynuyorum 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman bu adam oyunu 4-5 yılda bitirir. Valla ben en basitte bile deliriyorum. Hele ki boss gelince küfür ede ede oynamıştım. 25 dakika falan uğraştım o boss ile. Duvarları falan yakıyor o nasıl silahtır. Tekte alıyodu meymenetsiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elden Ring kolay oyun. Koşa koşa veya düzgün build ile 1 saatin altında bitirilebiliyor. God of War Max zorlukta bu mümkün değil saatler sürüyor. Elite düşmanlar çıkıyor çok agresifleşiyorlar

  • Göbekli Efes karısını döven birası stresle başa çıkma yolu bizim serverda

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.