Şimdi Ara

Elon Musk’tan “U” dönüşü: X’te başlıklar tekrar gösterilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elon Musk’tan “U” dönüşü: X’te başlıklar tekrar gösterilecek



    X (eski adıyla Twitter), geçtiğimiz aylarda platformdaki makalelerin başlıklarını kaldıran ve kullanıcıları başlığı görmek için makalenin kendisini açmaya zorlayan değişikliği geri almayı planlıyor. Elon Musk, paylaştığı bir gönderide ile şirketin başlıkları geri eklemek istediğini duyurdu. Musk, gelecekteki bir sürümde X'in başlığı görüntünün üstüne yerleştireceğini ve kullanıcıların başlığı platformda okumasına olanak tanıyacağını belirtti.



    Başlıklar geri geliyor






    Ekim ayında X, platformdaki makalelerden ve haber bağlantılarından başlıkları kaldırmaya başlamıştı. Şirket ayrıca sitenin "estetiğini iyileştirmek" ve platformda orijinal içeriği teşvik etmek için görüntünün üzerine yerleştirilen diğer bilgileri de kaldırdı. Musk ayrıca bunun clickbait sorununu da azaltacağını söylemişti. Ancak platformda sadece haber görselinin bulunduğu kart ve kısa açıklama bunun tam tersi şekilde çalışıyordu. Şimdi ise Musk, bir URL Kartının görüntüsünün üst kısmına başlığın yerleştirileceğini söylüyor.



    Elon Musk’tan “U” dönüşü: X’te başlıklar tekrar gösterilecek
    Musk, bu değişikliğin ne zaman çıkacağını veya ilgili kartın neye benzeyeceğine dair bir örnek paylaşmadı. X, Elon Musk'ın geçen yılın sonlarında hizmeti satın almasından bu yana ciddi değişiklikler yaşadı. Bariz isim değişikliğinin yanında şirket, hizmete Blue abonelerine uygun daha fazla özellik ve değişiklik eklemek ve onu rakiplerinden ayırmak için çalışıyor.



    Ayrıca Bkz.Elon Musk’tan kritik karar: Tüm X gelirleri Gazze savaşına



    Musk ayrıca gelecekte X'e entegre edilecek yeni hizmetler üzerinde de çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir raporda Musk'ın PayPal günlerinden edindiği bilgileri kullanarak X'e PayPal'dan daha hızlı bir finans sistemi kurmayı planladığı iddia edildi. Bu ayın başlarında da X'in üretken yapay zeka tabanlı sohbet robotu Grok sergilendi. Yeni hizmetlerden herhangi birinin ne zaman halka açılacağına dair bir bilgi ise yok.




    Kaynak:https://www.neowin.net/news/elon-musk-takes-a-u-turn-will-show-article-headlines-on-the-platform-again/







  • Twitter kullanmıyorum , hatta çoğu yazılanı anlamıyorum ama bu herifin kendine oyuncak ettiği userlere üzülüyorum.

  • Mylevi M kullanıcısına yanıt

    Kimlere üzülüyorsun kimlere?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsche911gt2 -- 23 Kasım 2023; 14:57:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.