Şimdi Ara

Elon Musk tweet'ledi: Etkin olmayan hesapları temizliyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elon Musk tweet'ledi: Etkin olmayan hesapları temizliyoruz
    İnsanlar düşüncelerini, şakalarını ve dönüm noktalarını 17 yıldır Twitter'da paylaşıyor. Eğer ölürlerse, hapse girerlerse ya da platformdan ayrılırlarsa bu paylaşımlar, aileleri ve yakın çevresi için bir anı niteliği olarak görülebilir. Ama aktif olmayan Twitter hesapları tekrar kaybolma tehlikesiyle karşı karşıya olabilir.



    Elon Musk, pazartesi günü Twitter'da birkaç yıldır etkin olmayan hesapları temizleyeceğini söyledi. Şirket, 2019'da benzer bir plan açıklamıştı ancak arkadaşları veya aile üyeleri ölen kullanıcıların tepkisi üzerine bu plandan vazgeçmişti. Musk ise kullanılmayan hesapların arşivleneceğini söyledi ancak bunun nasıl çalışacağına dair bir detay vermedi.




    Artık tweet atmayan kullanıcıların paylaştıkları anıları kurtarmak için en mantıklı yöntem ise şimdilik şöyle;



    Kendi Tweet'lerinizi yedekleyin



    Bu işlemi gerçekleştirmek için ise Twitter'dan Ayarlar > Hesabınız > Verilerinizin Arşivini İndirin bölümüne gidin. Birkaç güvenlik aşamalarından geçtikten sonra "arşiv iste" sekmesine basıp bilgilerinizi zip dosyası olarak talep edebilirsiniz. Arşivlenen bilgiler, hesap bilgilerinizi, geçmişinizi, uygulamalarınızı, cihazlarınızı, hesap etkinliğini, ilgi alanlarınızı ve reklam verilerinizi içermekte.



    Ayrıca Bkz.Twitter DM'leri şifreleniyor: Musk bile okuyamayacak!



    Talebinizi oluşturduktan sonra, birkaç gün beklemeniz gerekecek. Arşiv indilirmeye hazır olduğunda ise Twitter uygulamanızdan bir bildirim alacaksınız ve dosyalara erişmek için sınırlı bir süreniz olacak. Size tanınan süre içinde bildirime tıkladığınız zaman arşiv dosyanızı indirebilirsiniz.




    Kaynak:https://www.washingtonpost.com/technology/2023/05/10/twitter-save-archive/







  • etkin olanları da kapat. botları sil, aynı anda aynı veya seri IP adreslerinden peş peşe açılan troll hesaplarını silsin

  • Botlar var twitterda

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.