Şimdi Ara

Elon Musk tweet’ledi, FLOKI uçuşa geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elon Musk tweet’ledi, FLOKI uçuşa geçti



    Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, paylaşımlarıyla kripto para piyasanı manipüle etmeye devam ediyor. Son olarak meme coin Floki Inu hakkında bir paylaşım yapan Elon Musk’ın bu paylaşımı FLOKI’de yükselişe yol açtı.






    Kişisel Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Viking’lerin uzaya ilk ulaşanlar olduğuna yönelik esprili bir gönderme yaptı. Elon Musk’ın paylaşımında Vikinglere ait bir gemi yer alıyordu. Kripto para topluluğunda ise bu paylaşım Vikings dizisindeki tuhaf gemi yapımcısı Floki ile ilişkilendirildi. Sonuç olarak Musk’ın bu paylaşımı FLOKI’nin %30’luk yükselişine yol açtı. Öte yandan Floki Inu adlı kripto para biriminin logosunda da Viking referansları yer aldığını belirtelim.



    Ayrıca Bkz.El Salvador hükümeti Bitcoin kârıyla okul açıyor



    Yaptığı paylaşımlarla kripto paralarda yükseliş ve düşüşlere yol açan Elon Musk, sırasıyla Dogecoin, BabyDoge ve şimdi de FLOKI hakkında paylaşımlar yaptı.



    CoinMarketCap verilerine göre son 1 haftalık ölçekte ise %200’ün üzerinde yükseliş yaşadı. Haberimizin hazırlandığı sırada FLOKI 0,00294 dolardan işlem görüyordu.









  • Adam eski Trump gibi tek tweet'le dünyayı yerinden oynatıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • "bağladaştırıldı" değil "bağdaştırıldı" olmalı. Bir gün de Elon kameralar önünde gaz çıkarsa hangi kripto para ile bağdaştırılır çok merak ediyorum.

  • Admin dün geceki olayı kaçırdınız sanırım ?

    Lil Floki ile ilgili tweet attı Elon ve %1100 arttı coin 2 saat içinde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam parayı basıyor sonra tiwit atıyor. elon neden tesla üretiyorsun. mecara peşinde koşmanın amacı ne? teslanın ömür boyu sana kazandıramayacağı parayı sen bir kaç kripto para ile rahat rahat kazanırsın. tesla ve diğer gelirler çıtır çerez parası olur.

  • Adam işi biliyor, ne kadar nakit ihtiyacı varsa koyunlardan çıkarıyor.

  • Bu iş çok saçma olmaya başladı. Yani adam 0,00000001 den milyonlarca coin alıp twit atıyor. Bu işin bir kuralı olmalı. Yarında coini silerlerse ne olacak

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ulkenin tasi topragi keriz dolu, dolandiricisi bitmiyor diyorduk ama dunyada farkli degil, aptal aptal meme coinlere, nft satislara oyle paralar akiyor ki insanlarin cevreye sacacak ne kadar cok parasi varmis diye hayret ediyorum.

  • Haberi gorunce, bakayim kimse "keriz silkeleme operasyonu" yazmis mi diye geldim ama uzdunuz arkadaslar kimse yazmamis :(

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.