Şimdi Ara

Eloya göre: ilk 10 maçın çoğunu nasıl alırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bronze - silver: akali, kha'zix, fizz gibi single target assasinler seç: bu eloda zıplayana skillshotlar ıskalanır tek ayak üstünde duran fizze ult sallanır. Bir de dk 30dan sonra tek gider adc creep kasar vurursun ölür. oyun sonu toplanamaz bunlar. ana kule de savunamazlar bd yerler.

    gold: oyun sonu toplanırlar. herkes temel şampiyon mekaniğine hakimdir. ward yoktur. drake takibi baron takibi zayıftır. mid gang ve jungle ganglar barizdir. teleportlu solo(darius, gragas) ve teleport muadili yeteneği olan jungle ile çok rahat taşınır(pantheon, nocturne). Önemli olan toplu halde milleti cc'lemeniz ve killeri macro ile önlerine sunmanızdır. zira sayı avantajını kaybeden karşı taraf engage'den hesaplı bir şekilde kopamaz.

    platin: bunların wardı vardır. paranoyak gibi ona bakarlar. nereye koyduklarını sizin takım takip eder size söyler. Evelyn, twitch ya da shaco jungle yapar gangınızı invis çoooook rahat atarsınız. demoralize çabuk olurlar ve pasif kalırlar. erken tf eğilimi vardır. Bunun da çaresi invis jungunuzla üstü altı ortayı açıp alldan gülmektir. sizin takım kule altı savaşçak kadar iyi turtlelar en azından vakit kazandırır. 10-15 kill farkı olduğunda tryhard gibi surr vermeyen azdır.

    diamond: ıncık cıncık şampiyon özellikleri kullanır. Trundle e ile jinx roket mi engelleyen istersin anivia ile sıkıştırıp vaynele duvara çarpanı mı. türlü çeşit zirzopluk. tüm özellikleri single target olan kırılgan olmayan büyücü şampiyonlar alın(ryze ve swain gibi). kafasına tıkladığınız diamond bırbır konuşa konuşa ölcektir. zaten kafasına koydukça paso kendini ispata kalkışıyorlar.

    ustalık ve challenger: buradaysan sat accountu
    cidden bu kadarını bilen yazsın







  • Okumadım
  • GALİBA CİLİNGİRSİN ORAYIDA BİLDİGİNE GORE...
  • tamam
  • Singed al farm yap TF girme TF bitince bi çalıdan gözük rakip peşine takılınca Q açıp R-ghost ile yardır az biraz takip edip peşini bırakırlarsa Bye bas bozmak için gelirler yine yardır ve maçların win olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.