Şimdi Ara

Embracer Group Rusya'daki Faaliyetlerini Durduruyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
20
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    İsveç merkezli oyun holdingi olarak bilinen Embracer Group yeni bir hamle ile beraber 3D Realms, Slipgate Ironworks ve daha birçok stüdyoya ev sahipliği yapan grup Sabre Interactive'i resmi olarak 247 milyon dolara sattığını açıkladı. Bu satışla beraber geçtiğimiz günlerde yatırımcılara yaptığı duyuruda Rusya'daki tüm faaliyetlerini durduracağını da doğruladı.
     
    Sabre Interactive bir grup özel yatırımcıya satılıyor
     
    '' 
     
    Sabre stüdyosu, Beacon Interactive bünyesindeki bir grup özel yatırımcıya satılıyor. Bloomberg tarafından bildirildiğine göre Beacon, anlaşmanın toplam değerini yükseltmek ve bu rakamı 500 milyon dolara çıkarmak istediğini belirtiyor. Bu kapsamda 4A Games (Metro) ve Zen Studios'u (Pinball) satın alma seçeneklerini değerlendirdiklerini açıklıyor.
     
    Saber ekibi, Nimble Giant (Star Trek Infinite), 3D Realms (Ion Fury), Sandbox Strategies, New World Interactive (Insurgency), Slipgate Ironworks (Graven), Mad Head Games (Scars Above), Fractured Byte (Borderlands Legendary Collection) ve Digic stüdyolarını bünyesinde tutacak.
     
    Öte yandan Embracer ise Tripwire (Chivalry), Beamdog (Mythforce), Tuxedo Labs (Teardown), Demiurge, Shiver (Lucius), Aspyr (Star Wars Battlefront Classic Collection), Snapshot Games (Phoenix Point) ve 34BigtThings'i (Redout) ekiplerini bünyesinde tutacak.







  • şu ukrayna olayı artık iyice suyunu çıkardı haklı olan taraf belli sanki ortada bi kışkırtma yokta başka birşey gibi kendi kendine herkes bir hallerde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.