Şimdi Ara

Emekçi Support Rehberi ( %100 Tamamlandi ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
88
Favori
35.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mainim support.. Güzel bilgiler vermişsin.. Rehberin genişlemesi için seve seve yardımcı olurum.
  • Takip. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tethark

    39-Kimsenin aldığınız eşyalarınıza laf etmesine izin vermeyin Supportun tek bir yapması gereken ana itemi vardır oda yakut keşif taşıdır. Bunu alın yanına da Mikeal ya da Uluların Tılsımı ya da o yeni çıkan itemlerden birini tercih edebilirsiniz bence bu bile zorunlu değil . ( Takımınızın mobilliği düşük savaşa giriş çıkış mekanizması çok dar ise uluların tılsımı zorunlu ) Bir de çizme alacaksınız duruma göre geriye kalan 4 iteme kimse karışamaz .Fakat gidipte Rabodon – Zhonya – Ölüm ateşi pençesi – Lich Boğan almakta abi ben aslında mid oynamak istiyorum ama cesaretim yok ya da bana bırakmadılar bende kendimi böyle tatmin ediyorum demektir. İnsana support kimliğini kaybettirir bundan uzak durun .

    Bu madde hariç hepsine katılıyorum. Daha doğrusu bunda da 2 noktaya katılmıyorum, birincisi mikaelinde kasılması zorunda olduğu durumlar olabilir, tabiki adc qss çıkabilir ama mid game'de önde değilseniz adc'yi çok geri bırakır bir qss, bir mikael zorunlu hale gelip maç kurtarabilir bazı durumlarda.

    Diğeri ise Rabadon Zhonya Ölüm ateşi mevzu. Rabadon ve Lich boğan bencede kasılmaması gereken itemler ama Zhonya Morgana, Fiddlesticks gibi herolarda gayet etkili olabiliyor ama ondan daha önemlisi ölüm ateşi bir çok profesyonel oyuncunun Annie buildinde de çıkılacak ilk ofansif itemdir, late gamede bile tam komboyla supporta bir adc'yi oyundan silme imkanı veriyor üstelik ilk stunı kullandıktan sonra cdr sayesinde daha hızlı stun hazırlanıyor, daha erken etkili koruma yapılıyor. Tabi ki tercih işidir ama viable bence ölüm ateşi pençesi, en azından Annie için.

    Eline sağlık bu arada, daha 100 madde bitmemiş olmasına rağmen bir supportun bilmesi gereken şeylerin bir çoğunu anlatmışsın resmen, kaliteli bir rehber olacağa benziyor.

    Edit : İmla

    Edit 2 : Birde ben mi yanlış biliyorum, o fenere pembe ward olayı kaldırılmamış mıydı, 4.1'deydi hatta yanlış hatırlamıyorsam

    Takımın mobilitesi düşükse nasıl uluların tılsımı zorunluysa , eğer rakipte çok sayıda cc slow etkisi olan şampiyon varsa mikeal de zorunlu . Bunu belirtmemiştim aslında bazı itemler duruma ve koşullara göre zorunlu uluların tılsımın da ki koşul mikeal içinde geçerli. Dolaylı yoldan aslında bunu belirtmişim ama haklısın şimdi açıkca belirtmiş oluyum .

    39-ve 40 maddeler birbiriyle bağlantılı ... 40 .maddeyi yeniden yazıyım

    ((((40-Her supportun kendine özel bir tane agresif itemi olabilir oyun çok uzarsa bunu yapın eleştirilmekten korkmayın . Thresh e gidin 3lü kuvvet alın mahvolmuş kralın kılıcını çıkın hatta hextech bile olabilir . Amssdasdajkhsk Threshe Üçlü kuvvet ne ulan diyenin lafına aldırış etmeyin . Gidin Luluya lanetli kadeh çıkın lich boğan çıkın ama bunları 2. 3. İtem olarak değil oyun 45 dakikayı geçerse paranızda varsa son item olarak çıkın )))

    Her support oyuncusuna bir tane çok gerekli agresif bir item kasılacağını belirttim. Threshe ben bazen Mk Kılıcını kasıyorum bazen Üçlü Kuvvet , Luluya Lich Boğan çok iyi gidiyor Lanetli Kadeh de Morgana ya Fiddle a Zhonya Annie içinse dediğin gibi Ölüm Ateşi . Bir tane çok agresif item kasmayı supportlar için açık kapı olarak bıraktım 40 madde de . 39. madde de --- Fakat gidipte Rabodon – Zhonya – Ölüm ateşi pençesi – Lich Boğan almakta --- derken 4 nü aynı anda supporta kasmak olarak belirttim anlam kargaşası olmuş burada sanırım benim hatam onuda açıklığa getirelim .

    Bu arada ben Annie yi asla support olarak görmüyorum çünkü geleceği yok . 1 ya da 2 yama sonra başlangıç ve sabit ap oranlarına nerf gelecek belki ap yüzdelerini arttırıp mid e geri dönmesi sağlanacak . Riotun nerf politikasını biliyorum Support Zyra öne çıktığı zaman gidip başlangıç ap oranlarını nerflediler ve Support Zyra bitti . Annie içinde bu yapılacak.

    Edit 2 içinde cevabım : Bu olayı ilk stream yaparken Krepo yaptı Lcs de de Leoana oynarken Threshe yaptı ve evet eskiden hiç bir şekilde Fenere basılamıyordu . 4.1 den sonra eğer tam fenere tıklayabilirsen fenere basabiliyorsun yok totemi hedef aldıysan vuruşu toteme yapıyor 1-2 saniye kaybetse zaten bunu yapanın ölümüne sebep oluyor. Halen kullanılabilecek bir taktik işin kısası.

    Bu arada teşekkürlerimi sunuyorum sana konuya katkılarından dolayı aklına takılan bir şey olursa her zaman yazabilirsin bu gecede 100 maddeyi tamamlamayı düşünüyorum bir engel çıkmazsa yine bilgi alışverişinde bulunuruz . Sağlıcakla kal




  • cok uzuna benziyor hemn kivrilayim suraya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • supp annie ile win rate %70 cicarı 10+ maçta alistar ilede takım beni dinlerse kazanıyoruz ama janna leona bcrank ta falan adc ile uyuşamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu rehberi uygulamayıncw hırsız mı oluyoruz kardeş ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel
  • Devamı da gelmeliydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tenekamran

    Devamı da gelmeliydi.

    %40 a kadar gelecek bugün
  • 100 madde yazabildiysen demekki bi birikim vardir sadece 55. Maddeyi okudum ve aksama.hepsini okuyucam. Emek vermissin guzele benziyor tebrikler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel başlamıştı, güzel devam ediyor rehber ama o şampiyonlarda ustalaşma yerine 200 maçın yanına profesyonel oyuncuların maçlarını izlemeyi eklersen güzel olur bence, çok faydasını gördüm şu ana kadar, kimi bilmediğim şeylerdi onlardan öğrendim, kimileriyse yaptığım ama farkında olmadığım şeylerdi, farkında olunca daha verimli kullandım falan, profesyonel oyuncuların gameplaylerini izlemek çok faydalı olabiliyor.

    Ve skin olayına yok demeyin, gerçekten var, Frankentibbers Annie'yle feed ratiom %100. Geçenlerde art arda 2 maç Annie oynadım biri Frostfire, biri Frankentibbersle, Frostfirela hard carryledim, Frankentibbersle hard feedledim psikoloji çok önemli cidden
  • Başarılı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tethark

    Güzel başlamıştı, güzel devam ediyor rehber ama o şampiyonlarda ustalaşma yerine 200 maçın yanına profesyonel oyuncuların maçlarını izlemeyi eklersen güzel olur bence, çok faydasını gördüm şu ana kadar, kimi bilmediğim şeylerdi onlardan öğrendim, kimileriyse yaptığım ama farkında olmadığım şeylerdi, farkında olunca daha verimli kullandım falan, profesyonel oyuncuların gameplaylerini izlemek çok faydalı olabiliyor.

    Ve skin olayına yok demeyin, gerçekten var, Frankentibbers Annie'yle feed ratiom %100. Geçenlerde art arda 2 maç Annie oynadım biri Frostfire, biri Frankentibbersle, Frostfirela hard carryledim, Frankentibbersle hard feedledim psikoloji çok önemli cidden

    100 maddenin içinde streamin önemini belirttim dostum sağol konuya yaptığın paylaşım için




  • Tamamını okudum gayet güzel rehber.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mainim support diye takılıyorum bir de tebrikler ön sıralar gözümü bozar ortadan bir yer varsa alayım ^^
  • Romanovich Raskolnikov kullanıcısına yanıt
    eline sağlık çok güzel olmuş

    keşke bir de kabiliyet sayfası ve rün seçimi için bilgiler verseydin. gerçi belki başka bir rehberin vardır ama ben onu bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmm2515

    eline sağlık çok güzel olmuş

    keşke bir de kabiliyet sayfası ve rün seçimi için bilgiler verseydin. gerçi belki başka bir rehberin vardır ama ben onu bilmiyorum.

    http://forum.donanimhaber.com/m_76588894/tm.htm Daha önceden Thresh için bir rehberim var bugunde yenisi tamamlanacak akşama doğru konuya bir kez daha uğrayabilirsin.
  • Guzel konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • utanmadan hepsini alıntıladın yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

    utanmadan hepsini alıntıladın yani.

    rün bulamadım napiyim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.