Şimdi Ara

Emekli Maaş Promosyon Listesi(En Yüksek 18.000 TL) ( Devlet Bankaları Eklendi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
55
Favori
21.193
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GÜNCELLEME TARİHİ: 10.04.2024




    İş Bankası: 12.000 TL

    Emekli Maaş Promosyon Listesi(En Yüksek 18.000 TL) ( Devlet Bankaları Eklendi )

    Emekli Maaşını İş Bankası'ndan Almanın Ayrıcalıkları Nelerdir?

    Promosyon uygulamasından bağımsız olarak SGK emekli maaşını İş Bankası'ndan alıyorsanız 31.12.2024 tarihine kadar aşağıdaki ayrıcalıklardan ek bir işlem yapmanıza gerek olmadan yararlanabilirsiniz.*


    ▮ Maximum Kart ve ek kartları için yıllık ücret ödemezsiniz.
    ▮ İşCep, İnternet Şubesi ve Telefon Şubesinden emekli maaş hesabınızdan ücretsiz ve sınırsız olarak havale (İş Bankası hesapları arasındaki para transferi) gönderebilirsiniz.**
    ▮ İşCep ve İnternet Şubesi’nden hafta içi mesai saatleri içerisinde emekli maaş hesabınızdan diğer banka hesaplarına yapacağınız para transferini (Türk Lirası) ücret ödemeden gerçekleştirebilirsiniz.***
    ▮ Diğer banka ATM cihazlarından ayda 2 adet ücretsiz nakit çekim işlemi yapabilirsiniz.****
    ▮ Emekli maaşını İş Bankası aracılığıyla alan müşterilere özel dönemsel kredi ve mevduat kampanyalarından yararlanabilirsiniz.

    (*) Söz konusu ayrıcalıklar 31 Aralık 2024 tarihine kadar devam edecektir. Türkiye İş Bankası A.Ş kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

    (**) Türkiye - KKTC / KKTC - Türkiye Şubeleri arası yapılan havale işlemleri, cebe havale işlemleri, şans oyunları hesaplarına ve özel ücret tarifesi bulunan anlaşmalı kurum ödemeleri ile kripto borsalara yapılacak para transferleri için yapılan havaleler, yurtiçi diğer banka döviz havaleleri ve yurtdışı döviz havalesi işlemleri ayrıcalık kapsamında değildir.

    (***)EFT/FAST (Fonların Anlık ve Sürekli Transferi) ile hafta içi mesai saatleri içerisinde yapılan işlemler ayrıcalık kapsamındadır. Özel ücret tarifesi bulunan anlaşmalı kurum ödemeleri ve kripto borsalara yapılacak para transferleri için yapılan EFT’ ler ayrıcalık kapsamında değildir.

    (****)Diğer banka ATM’lerinden aylık 2 adetle sınırlı olmak üzere ücretsiz nakit çekme imkanı emekli maaşını Bankamızdan almaya başladığınız ayı takip eden ay itibariyle geçerlilik kazanacaktır.



    https://www.isbank.com.tr/sgk-emeklilerine-ayricaliklar




    Garanti Bankası: 15.000 TL


    Emekli Maaş Promosyon Listesi(En Yüksek 18.000 TL) ( Devlet Bankaları Eklendi )

    Emeklilere Özel Ayrıcalıklar

    • Garanti BBVA’da emekli maaşınızın bağlı olduğu Vadesiz TL hesabınızı kullanarak Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet üzerinden yapacağınız havale ve hafta içi saat 08.30 - 16.00 arası yapılacak EFT/FAST işlemlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz. (01.04.2021 itibarıyla geçerli olan uygulama, resmî tatil günleri ve hafta sonlarını kapsamamaktadır. Uygulamaya daha önceki tarihlerde yapılan EFT/FAST ve havale işlemleri dahil değildir.)
    • Emeklilerin özel bankası Garanti BBVA’dan emeklilere özel promosyon! Emekli maaşınızı “emeklilerin özel bankası” Garanti BBVA’ya taşıyabilir, 12.000 TL'ye varan nakit banka emekli maaş promosyonu avantajından yararlanabilirsiniz.
    • Garanti BBVA ATM’lerinde emeklilere özel ücretsiz nakit çekim avantajı!  Emekli maaş müşterilerimizin Garanti BBVA ATM’lerinden emekli maaş tutarı kadar yapacakları çekimlerde limit aşım ücreti alınmamaktadır. (Ücretsiz çekim, 20.000 TL’ye kadar olan emekli maaşlarının çekilmesi halinde geçerlidir.) Emekli maaş tutarı 20.000 TL üzeri olan emeklilerimiz de Garanti BBVA ATM’lerinden emekli maaşlarının 20.000 TL’ye kadar olan kısmını limit aşım ücreti ödemeden çekebilirler.
    • SGK emeklilerine özel vadeli mevduat ve kredi fırsatı! **Garanti BBVA destek kredilerinden emeklilere özel avantajlı faiz oranlarıyla gelir belgesine gerek kalmadan faydalanabilirsiniz.
    ** Emekli maaşı haricindeki gelirleri için belge talep edilebilir.
    Mevduatınızı bankamızda emeklilere özel ayrıcalıklı faiz oranlarıyla vadeli olarak değerlendirebilirsiniz.



    https://www.garantibbva.com.tr/odemeler-ve-hizmetler/emekli-maas-odemeleri


    Yapı Kredi Bankası: 15.000 TL + 1.000 TL + 1.000 TL + 1.000 TL = 18.000 TL

    Emekli Maaş Promosyon Listesi(En Yüksek 18.000 TL) ( Devlet Bankaları Eklendi )



    • 28 Mart 2024 – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren müşterilerimiz 18.000 TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabileceklerdir.
    • Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 9.999 TL'ye kadarsa 6.250 TL; 10.000 TL - 14.499 TL arasındaysa 10.000 TL; 15.000 TL - 19.999 TL arasındaysa 12.500 TL; 20.000 TL’ nin üzerindeyse 15.000 TL nakit promosyon ödenir.
    • Ek Ödül Taahhütnamesinin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda maaş baremi bağımsız 1.000 TL ek nakit ödül ödenir.
    • Ek Ödül Taahhütnamesinin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde asıl bireysel kredi kartları ile toplamda 1.000 TL harcama yapılması durumunda, maaş baremi bağımsız 1.000 TL ek ödül ödenir. Ödeme, ek ödül taahhütnamesinin iptal edilmemesi durumunda ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ay içerisinde yapılacaktır.
    • Ek Ödül Taahhütnamesinin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde ilk defa Yapı Kredi Mobil uygulamasına giriş yapması veya Yapı Kredi Mobil uygulamasını yeniden aktif kullanmaya başlaması* gerekmektedir. Dijital aktiflik ek ödül kriterinin sağlanması durumunda; müşterilere, maaş baremi bağımsız 1.000 TL ek nakit ödül ödenir. Ödeme, ek ödül taahhütnamesinin iptal edilmemesi durumunda ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ay içerisinde yapılacaktır. (*Aktiflik kriteri; ek ödül taahhütnamesinin imzalanması öncesindeki 90 gün boyunca Yapı Kredi Mobil uygulamasına giriş yapmayan müşterinin, tekrar uygulamayı kullanmaya başlamasıdır.) Dijital aktiflik kampanyasından ek ödül taahhüdü veren ve ödülden faydalanan müşteriler, taahhütlerini iptal edip tekrar taahhüt vermeleri durumunda kampanyadan faydalanamazlar.
    • Kampanyanın başlangıç tarihi itibarıyla Ek Ödül Taahhütnamesi imzalayan müşterilerimiz, ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk günü başlayacak ve üç ay devam edecek şekilde 0 faizle 2.000 TL’ye kadar esnek hesap limitinden faydalanabileceklerdir. Kampanyadan faydalanılabilmesi için nakit promosyon ödemesi alınan ayın son gününe kadar esnek hesap sahibi olunması gerekmektedir.
    • Kredi kartı kampanyasından 20 Ocak 2022 – 27 Mart 2024 arasında ek ödül taahhüdü veren ve ödülden faydalanan müşteriler, taahhütlerini iptal edip tekrar taahhüt vermeleri durumunda kampanyadan faydalanamazlar.
    • Kampanyadan 27 Mart 2024 tarihi itibarıyla Yapı Kredi Bankası’ndan promosyon taahhüdü bulunan ve bir diğer SGK emekli aylığı getiren müşteriler yararlanamazlar.
    • 18.000 TL'ye varan promosyon kampanyası kapsamında promosyon/ek nakit ödül başvurusu işlemleri Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel Internet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve şubelerimiz aracılığı ile yapılabilir.
    • Fatura ve kredi kartı kampanyasından hak edilen ödüller, müşterinin emekli maaş hesabına yatırılacaktır.
    • Sosyal Güvenlik Kurumundan (SGK) birden fazla gelir/aylık ödemesi alınıyor olması durumunda ödenecek promosyon/ek nakit ödül tutarı, koşulların sağlandığı tarih itibarıyla, Banka aracılığı ile yatan en son gelir/aylık tutarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır ve tek bir promosyon/ek nakit ödül ödemesi yapılır.
    • Nakit promosyon ödemesi üç yıl için peşin olarak yapılır ve üç yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınır.
    • Nakit promosyon/ek nakit ödül ödemesi yapıldıktan sonra üç yıllık taahhüt süresi içerisinde gelir/aylığın artması halinde ilave promosyon/ek nakit ödül verilmez.
    • Nakit promosyonun/ek nakit ödülün ödendiği tarihten itibaren üç yıl içerisinde; herhangi bir sebeple gelir/aylığın farklı kuruma taşınması ya da SGK tarafından gelir/aylık ödemesinin kesilmesi durumunda Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın ödenen toplam promosyon/ek nakit ödül tutarı şartın bozulduğu tarih esas alınmak suretiyle taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre geri alınır.


    Yapı Kredi Emeklilik Paketi Avantajları

    • Yapı Kredi Mobil, İnternet Şubesi, ATM’lerden ücretsiz havale
    • Emekli maaşınızı Yapı Kredi’den almaya devam ettiğiniz sürece Yapı Kredi Mobil, İnternet Şubesi, ATM’lerden gerçekleştireceğiniz tüm Havale’ler ücretsizdir.
    • Yapı Kredi ATM’lerinden günlük ücretsiz 10.000 TL nakit çekim limiti
    • Bu limite ek ücretli 10.000 TL çekebilirsiniz.
    • Avantajlı faiz oranıyla Bireysel İhtiyaç Kredisi kullanımı
    • TL Vadeli Mevduatta Avantajlı Faiz Oranları
    • Ücretsiz Düzenli Ödeme (EFT ve Havale) avantajı



    https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/odemeler-ve-hizmetler/sgk-emekli-maas-promosyonu

     
     
     
    Akbank: 15.000 TL + 2.500 TL ( Chip Para ) = 17.500 TL



    Emekli Maaş Promosyon Listesi(En Yüksek 18.000 TL) ( Devlet Bankaları Eklendi )

    Ek Promosyon Ödeme Koşulları
    • SGK emekli maaşını 28 Mart – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Akbank'a taşıyarak 3 yıl boyunca maaşını Bankamızdan almayı taahhüt eden ve promosyon başvurusunda bulunan emekliler faydalanabilecektir.
    • 28 Mart 2024 tarihi itibariyle Akbank’ta promosyon taahhüdü bulunan veya bir diğer SGK Emekli Maaşını Akbank’a taşıyan müşteriler kampanyadan faydalanamazlar.
    • Promosyon ödemesi için SGK ile imzalanmış olan "Gelir/Aylık Alanlara Promosyon Ödenmesine İlişkin Protokol" koşulları geçerlidir.
    • Müşterinin promosyondan faydalanabilmesi için gelir/aylıklarını üç yıl bankamızdan almayı taahhüt etmesi gerekmektedir. Taahhüt süresi promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlamaktadır.
    • SGK gelir/aylığını Akbank'a taşıyan emekliler için promosyon tutarı emeklinin 1 aya denk gelen gelir/aylık tutarına göre hesaplanır. İlgili tutar bir aya tekabül eden net gelir /aylığın 9.999 TL ye kadar olması halinde 6.250 TL, 10.000 TL – 14.999 TL arasında olması halinde 10.000 TL, 15.000 TL – 19.999 TL arasında olması halinde 12.000 TL, 20.000 TL ve üzerinde olması halinde 15.000 TL'dir. Nafaka ve haciz kesintileri bulunan kişiler için ilgili kesintiler çıkarıldıktan sonra kalan tutara göre promosyon ödemesi yapılır.
    • Her bir kişi promosyondan sadece 1 kez faydalanabilir.
    • Bankamızdan birden fazla emekli maaşı alan müşteriler, 1 den fazla maaşı için promosyon talebinde bulunurlarsa ilgili maaşların toplam tutarına göre 1 kez promosyona hak kazanır.
    • "Emekli Promosyon Taahhütnamesi" ni imzalayarak promosyon başvurusunda bulunan müşterilerin ilk emekli maaşlarının Akbank'a yatmasına istinaden 3 iş günü içinde ödemesi gerçekleştirilir.
    • Taahhüt süresi içinde vefat haricinde herhangi bir nedenle SGK tarafından gelir/aylık ödemesinin kesilmesi veya herhangi bir sebeple gelir/aylığının farklı bir bankaya taşınması durumunda, veya müşterinin taahhüt süresi dolmadan promosyon taahhüdünü sonlandırmak istemesi durumunda, promosyon ilişkisi iptal edilecek olup, Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın kalan taahhüt süresi dikkate alınarak kıstelyevm usulü ile ödenen promosyon tutarı geri alınacaktır.
    • Akbank T.A.Ş. dilediği zaman kampanyayı durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.
    Chip-para Ödeme Koşulları
    Akbank Vadesiz Hesabına tanımlanacak yeni otomatik fatura ödeme talimatı için kampanya koşulları ;
    • Kampanya 28.03.2024–30.04.2024 tarihinde maaşını Akbank’a taşımış ve 28.03.2024 tarihine kadar Akbank Vadesiz hesabı üzerinden otomatik fatura ödeme talimatı veren SGK Emekli Maaş Müşterileri için geçerlidir.
    • SGK Emekli Maaş Müşterileri kampanya kapsamında 31.05.2024’e kadar Akbank Vadesiz hesapları üzerinden verecekleri ilk 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatları için her bir fatura talimatına 500 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan chip-para kazanabilir.
    • SGK emekli maaşını bankamıza taşıyan müşterilerimiz otomatik olarak kampanyaya katılacaktır. Herhangi bir katılım süreci bulunmamaktadır.
    • Kazanılan chip-para tutarı 5 Haziran 2024 tarihinde yüklenecektir. Yüklemeler öncelikle kredi kartına, kredi kartı bulunmaması durumunda Akbank Karta yükleme yapılacaktır. İki kartında bulunmadığı durumlarda yükleme yapılamayacaktır.
    • Ödül, sadece yeni vereceğiniz talimatlar için geçerlidir. Akbank Vadesiz hesabınızdan verilen otomatik fatura ödeme talimatlarınızı iptal edip yeniden verilmesi veya kredi kartına tanımlı olan fatura ödeme talimatlarının iptal edilip Akbank Vadesiz hesabından verilmesi kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Kampanya öncesinde iptal edilmiş olan faturalar kampanyaya dahil edilebileceklerdir.
    • Chip-para yüklemesine hak kazanabilmeniz için kampanya tarihleri arasında vermiş olduğunuz fatura talimatlarınızın ödül yükleme tarihinde de aktif olması gerekmektedir.

    Akbank Axess veya Wings kredi kartına tanımlanacak yeni otomatik fatura ödeme talimatı için kampanya koşulları ;
    • Kampanya 28.03.2024–31.05.2024 tarihinde maaşını Akbank’a taşımış ve 31.05.2024 tarihine kadar Axess veya Wings asıl kredi kartı üzerinden otomatik fatura ödeme talimatı veren SGK Emekli Maaş Müşterileri için geçerlidir.
    • Kredi kartı olmayan müşterilerimiz için ; 28.03.2024 öncesi açık Axess veya Wings kartı olmayıp, 28.03.2024– 31.05.2024 arasında başvurarak, 31.05.2024’e kadar kartı onaylanan müşteriler ve kredi kartlarından ödenecek şekilde otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerimiz kampanyadan faydalanabilir.
    • Mevcut Kredi kartı olan müşterilerimi için ; Axess veya Wings sahibi olup emekli maaşını kampanya süresi içerisinde bankamıza taşıyan ve 31.05.2024 tarihine kadar kredi kartlarından ödenecek şekilde yeni otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerimiz de kampanyadan faydalanabilecektir.
    • Başvurusu onaylanan SGK Emekli Maaş Müşterileri kampanya kapsamında 31.05.2024’e kadar Axess veya Wings kartlarından verecekleri ilk 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatları için her bir fatura talimatına 500 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan chip-para kazanabilir.
    • SGK emekli maaşını bankamıza taşıyan müşterilerimiz otomatik olarak kampanyaya katılacaktır. Herhangi bir katılım süreci bulunmamaktadır.
    • Kazanılan chip-para tutarı 5 Haziran 2024 tarihinde yüklenecektir.
    • Şube, Müşteri İletişim Merkezi, Akbank Mobil, İnternet Şube, Akbank.com, kanalları aracılığıyla kredi kartına başvurulabilir.
    • Başvuru formunda “kartımın anında dijital kullanıma açılmasını istiyorum” seçeneği seçilerek anında dijital kullanım özellikli kart sahibi olunabilir ve SGK Emekli Maaş müşterileri, kartları adreslerine ulaşmadan, anında internet harcamaları ve mobil ödemelerde kullanabilir.
    • Kampanyaya Free, ticari kartlar, ek kart, Akbank kart ve sanal kart başvuruları dahil değildir.
    • Kampanya müşteri bazında gerçekleştirilecektir.
    • Kampanyadan sadece Axess veya Wings asıl kredi kartı sahibi olup fatura talimatını kredi kartından verecek müşteriler yararlanabilir.
    • Ödül, sadece yeni vereceğiniz talimatlar için geçerlidir. Kredi kartınızdan verilen otomatik fatura ödeme talimatlarınızı iptal edip yeniden verilmesi veya banka hesabına tanımlı olan fatura ödeme talimatların iptal edilip kredi kartından verilmesi kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Kampanya öncesinde iptal edilmiş olan faturalar kampanyaya dahil edilebileceklerdir.
    • Kampanyadan ödül kazanmanız durumunda, verilen yeni fatura talimatlarının ödül yükleme tarihinden itibaren 36 ay boyunca iptal edilmemesi ve ilgili fatura tahsilatlarının kredi kartından yapılmış olması gerekmektedir. Aksi takdirde kazanılan chip-para tutarı geri alınacaktır.
    • Talimat kapsamında kredi kartından yapılacak fatura ödemelerinde bankanın belirlediği otomatik fatura ödeme faizi uygulanır. Ekstre asgari borcunun son ödeme tarihine kadar hiç ödenmemesi veya kısmi ödenmesi durumunda, faturanın ödenme tarihinden son ödeme tarihine kadar fatura faiz oranı, son ödeme tarihinden borç kapanana kadar ödenmemiş asgari üzerinden gecikme faiz oranı ve asgari tutarı aşan kısım üzerinden fatura faiz oranı işletilir.
    • Cep telefonu (Turkcell, Vodafone, Türk Telekom Mobil (Avea), Teknosa Mobil ve POCELL) faturaları ve Superonline faturalarınızdan faiz alınmamaktadır.
    • Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.


     SGK Emeklilerimize Ayrıcalıklarımız
    • Tüm kanallardan havale işlemleri ücretsizdir.
    • Akbank mobil, Internet, ATM ve MIM kanallarından 09:00-16:00 arasında yapılan EFT işlemleri ücretsizdir. Söz konusu kanallarda bu saatler dışında yapılan geç EFT/Fast işlemleri ile hafta sonları ve resmi tatil günlerinde de yapılabilen Fast işlemleri ise Bankamız standart ücretlendirmesine tabidir.
    • Ortak ATM'lerden ayda 2 defa para çekme işlemi ücretsizdir.
    • ATM'lerimizden yapılan para çekme işlemlerinde ayda 2 defa limit üstü para çekme işlemi ücretsizdir.
    SGK Emeklilerimize 0 Faizli Artı Para Değer Önerisi
    • Emekli maaşını Akbank’tan alan SGK Emeklileri maaşlarının tamamını ya da bir kısmını maaş yatan günden 4 gün önce faizsiz bir şekilde kullanabileceklerdir,
    • Bu ayrıcalık hem mevcut hem de yeni müşteriler için geçerlidir,
    • SGK Emeklileri maaşlarını Akbank’tan aldıkları süre boyunca bu ayrıcalıktan faydalanabileceklerdir
    • Bankamızdan SGK Emekli maaşı alan ve emekli maaş hesabında artı para limiti tanımlı olan tüm emekli müşterilerimiz bu ayrıcalıktan yararlanabilecektir.
    • Emekli müşterilerimiz maaş gününden 4 gün öncesi ile maaş ödeme günü arasında mevcut artı para limitlerini %0 faiz ile kullanabilecektir.
    • Maaş günü sonrasında ve/veya kampanya haricinde kullanılacak olan artı para riskine Bankamızca geçerli güncel faiz oranı uygulanacaktır.
    • Kullanılabilecek tutar artı para limiti ile sınırlıdır.
    • Aşağıdaki durumlarda emekli müşterimiz kampanyadan bir sonraki ay yararlanabilir.
    • Maaş gününden önceki 4 gün içinde emekli maaşını Bankamıza taşıyan
    • Maaş gününden önceki 4 gün içinde maaş hesabına artı para limiti tanımlanan
    • Bankamızdan ilk kez maaş ödemesi alacak SGK Emeklileri
    • Aynı hesaba birden fazla maaş yatması durumunda kampanya ilgili ay içinde yatan ilk maaş ödemesi için geçerli olur.
    • Hesabında taksitli artı para limiti tanımlı olan emekli müşterilerimiz kampanya kapsamında değildir.
    • SGK dan yeni emekli olmuş kişilerin ikramiye ve ilk aylık ödemeleri yapılan emekli maaş hesabında artı para limiti olsa dahi o ay kampanyadan yararlanamayacak, bir sonraki aydan itibaren yararlanmaya başlayacaktır.
    • SGK Emekli maaş ödemeleri dışındaki ikramiye ve diğer ödemeler kampanya kapsamı dışındadır.
    • Aksi belirtilmediği sürece kampanya emekli müşterimiz Bankamızdan emekli maaşı aldığı ve maaş hesabında artı para limiti tanımlı olduğu süre boyunca devam edecektir.


    https://www.akbank.com/tr-tr/hizmetler/Sayfalar/SGK-Emekli-Maas-Odemeleri.aspx


     Finansbank: 15.000 TL + 1.200 TL(Yıllık İndirim) = 16.200 TL


    Emekli Maaş Promosyon Listesi(En Yüksek 18.000 TL) ( Devlet Bankaları Eklendi )


    Emekli Müşterilerimize Sunulan Ayrıcalıklar
    • 15.000 TL ‘ye varan nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartından yıllık 1.200 TL indirim olmak üzere toplamda 16.200 TL’ye varan emeklilik ödülü !
    • Emeklilikte Yaşa Takılanlar’a özel kredi QNB Finansbank’ta!
    • Yurtiçi diğer tüm banka ATM’lerinden Para Çekme, Para Yatırma veya Bakiye Sorgulama işlemlerini toplamda ayda iki defa ücretsiz gerçekleştirebilirler. (günlük para çekme - yatırma limitleri dahilinde)
    • Bireysel İnternet Şube ve QNB Mobil’den yapılacak EFT saatlerinde ve TL havale işlemlerinde işlem ücreti muafiyeti ( haftasonu ve resmi tatil günleri dışında 09:00-16:00 saatleri arasında)
    • QNB Finansbank şubelerinde yapacağınız işlemlerde sıra önceliği
    • Emekli Bankacılığı müşterilerimize özel 0850 222 11 00 numaralı QNB Finansbank Emekli Bankacılığı Hattı'ndan faydalanma imkanı
    • CardFinans Emekli kredi kartına sahip olunması durumunda; ilk yıl, yıllık üyelik ücreti tahsil edilmemektedir. Bu bir yılın sonunda, CardFinans Emekli kredi kartına bağlı ve düzenli ödenen en az bir otomatik fatura ödeme talimatı olduğu ve bu talimatların düzenli ödendiği sürece, bu kredi kartı için yıllık üyelik ücreti alınmamaya devam edecektir.
    • Emekli maaşını Bankamızdan alan CardFinans Emekli kredi kartı sahipleri, market ve eczane harcamalarında yılda 1200 TL'ye varan indirimlerden faydalanabilir. 

     

    https://www.qnbfinansbank.com/emekli-bankaciligi

     
    TEB Bankası: 12.000 TL

    Emekli Maaş Promosyon Listesi(En Yüksek 18.000 TL) ( Devlet Bankaları Eklendi )

    TEB Emekli Bankacılığı Dünyası’nın Sunduğu Ayrıcalıklar:
    • CEPTETEB Mobil, CEPTETEB İnternet Şubesi, Çağrı Merkezi’nden yapacağınız EFT/Havale işlemlerinizde masrafsızlık
    •  Size özel ücretsiz (aidatsız) TEB Bonus Kart, TEB She Kart ve CEPTETEB Dijital Kredi Kart*
    • TEB ATM’leri dışında, TEK ATM Platformu ile Denizbank ve QNB Finansbank ATM’lerinden aylık 3 işleme kadar masrafsız para çekme / para yatırma / kredi kartı borç ödemesi
    •  Emekli maaş müşterilerine özel öncelikli olarak ulaşabileceğiniz Çağrı Merkezi Hattı: 0 850 222 00 91
    •  CEPTETEB Mobil’de emekli maaş müşterilerine özel ayrıcalıkları görüntüleyebileceğiniz “Emekli Maaşım TEB’de” menüsü
    * Kredi ve kredi kartı tahsisinde Bankamız genel kredi politikaları geçerlidir. Banka gerekli gördüğü koşullarda kefil isteme hakkını saklı tutar.
     
    TEB Emekli Bankacılığı Dünyası’nın Sunduğu Özel İndirimler ve Avantajlar:
    •  Size özel avantajlı sigorta paketleri
    •  Gelir belgesiz ve emekli maaş müşterilerimize özel indirimli faiz oranları ile ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi kullanabilme imkanı*
    •  Marifetli Hesap’ta birikimlerinizi avantajlı günlük faiz oranlarıyla değerlendirme ve dilediğiniz zaman para yatırma ve çekme fırsatı.

     

    https://www.teb.com.tr/emekli-bankaciligi/


     
     Denizbank: 12.000 TL


    Emekli Maaş Promosyon Listesi(En Yüksek 18.000 TL) ( Devlet Bankaları Eklendi )


    • Promosyon ödemesi emekli maaş tutarı dikkate alınarak yapılacaktır.
    • Emekli maaşınızı şubelerimize gelmenize gerek kalmadan MobilDeniz'den veya e-Devlet üzerinden bankamıza aktarabilir, promosyon başvurusuna MobilDeniz'den ve 0850 222 0 800 iletişim merkezimizi arayıp maaşınızı 3 yıl süre ile bankamızdan alma sözü vererek dahil olabilirsiniz.
    • Promosyon bedeli peşin olarak hesabınıza yatırılacaktır.
    • Bankamızdan birden fazla emekli maaş alan emeklilerimize, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanacaktır.
    • 18 yaş altında emekli maaşı alan müşterilerimiz;
    • Anne veya babasının velayetinde bulunmayanlara promosyon ödenecektir.
    • Anne veya babasının velayeti altında bulunanlara ise kendi gelir/aylık tutarı ile Banka aracılığıyla gelir/aylık alan anne veya babasının gelir/aylıkları tutarı toplamını esas alarak velisine promosyon ödemesi yapılacaktır.
    • Detaylı bilgi 0850 222 0 800 iletişim merkezi ve tüm şubelerimizde.


    https://www.denizbank.com/kendim-icin/emekli-bankaciligi/ayricalik/emeklilere-tl-nakit-hediye




     
     ING Bank: 15.000 TL + 3.000 TL = 18.000 TL


    Emekli Maaş Promosyon Listesi(En Yüksek 18.000 TL) ( Devlet Bankaları Eklendi )

    Emekli nakit promosyonu ödeme detayları
    • Kampanyadan emekli maaşını 3 yıl boyunca bankamızdan alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan mevcut ve yeni emekli maaş müşterilerimiz yararlanabilir. 
    • Promosyon ödemesinden faydalanmak için herhangi bir ürün koşulu bulunmamaktadır. 
    • Promosyon taahhütnamesinin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 10.000 TL'ye kadarsa 6.250 TL, 10.000 TL-15.000 TL arasındaysa 10.000 TL, 15.000 TL-20.000 TL arasındaysa 12.500 TL, 20.000 TL'nin üzerindeyse 15.000 TL nakit promosyon ödenir. 
    • Kampanya  03 Nisan 2024 – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında nakit promosyon alan müşteriler için geçerlidir. Bu tarihler dışında promosyon alan müşteriler kampanyadan yararlanamaz. 
    • Nakit promosyon başvuru işlemleri Cebimdeki Danışman, ING Telefon Bankacılığı ve ING Şubeleri aracılığı ile yapılabilir. 
    • Bankamızdan birden fazla emekli maaş alınıyor olması durumunda, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır. 
    • Nakit promosyon ödemesi 3 yıl için peşin olarak yapılır ve 3 yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak nakit promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınır. 
    • Nakit promosyon ödemesi yapıldıktan sonra 3 yıllık taahhüt süresi içerisinde gelir/aylığın artması halinde ilave promosyon ödemesi yapılmaz. 
    • 3 yıllık taahhüde aykırılık olması halinde, tarafınıza ödenen promosyon bedeli, taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre geri alınır. 
    • Aynı anda birden fazla ek promosyon kampanyasından yararlanılamaz. 
    • ING belirtilen hizmetleri sonlandırma ya da koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 
    • 1 Mart 2020 tarihi sonrasında bankamız diğer ek promosyonlarından dahil olmuş, yararlanmış ya da talepte bulunan müşterilerimiz, 03 Nisan 2024 tarihi itibariyle koşulsuz nakit promosyon alması durumunda mevcut kampanya/talepleri iptal edilerek kıstelyevm usulü iade alınacak ve 15.000 TL’ye varan nakit promosyondan yararlanır.
    • Yeni emekliler ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar da tüm SGK emeklileri gibi, emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler.

    3.000 TL Otomatik Fatura Talimatı kampanya koşulları
    • Kampanyadan, 28 Mart 2024 – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında bankamızdan ilk kez emekli maaşını alacak ve bu tarihler arasında nakit promosyonu vadesiz hesabına yatan emekli maaş müşterileri, Otomatik Fatura Talimatı vermeleri ve vadesiz hesaplarına bağlı bir Destek Hesap ürününe sahip olmaları koşuluyla faydalanabilir. 
    • Kampanyaya katılım için 28 Mart 2024 – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında SGK Kapsamında Gelir/Aylık Alanlara Ek Promosyon Ödenmesine İlişkin Bilgi ve Katılım Formu'nun alınmış olması gerekir.
    • Kampanyaya katılmak için 30 Nisan 2024 tarihine kadar vadesiz hesaptan tanımlı Otomatik Fatura Talimatları'nın verilmiş olması ve vadesiz hesaplarına bağlı bir Destek Hesap ürününe sahip olunması gerekir. Bu tarihten sonra verilen ve iptal edilip yeniden verilen Otomatik Fatura Talimatları veya açılacak Destek Hesaplar kampanya kapsamında sayılmaz.
    • Kampanya kapsamında vadesiz hesaplarına bağlı bir Destek Hesap ürününe sahip müşterilerin vadesiz hesaplarından 3 adet ve üzerinde verecekleri her Otomatik Fatura Talimatı'na 600 TL, toplamda en fazla 3.000 TL ek nakit promosyon ödenir. 5 adetten fazla Otomatik Fatura Talimatı verilmesi durumunda ek bir tutar ödenmez. 
    • Kampanyadan yararlanabilmek için en az 3 OFT verilmelidir, 1 ve 2 adet OFT verilmesi durumunda kampanyadan yararlanılamaz. 
    • Kredi kartından verilen Otomatik Fatura Talimatları kampanya kapsamında değildir.
    • Kampanyadan 28 Mart 2024 tarihi öncesinde ING’den promosyon taahhüdü bulunan ve bir diğer SGK emekli aylığı getiren müşteriler yararlanamazlar.
    • Ek nakit promosyon ödemesi 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren ödenmeye başlanır.
    • 3.000 TL’ye varan ek Otomatik Fatura Talimatı promosyon kampanyasına dahil olabilmek için kampanyaya katılım şartlarına ilişkin tüm detaylar ing.com.tr adresinde belirtilir.
    • 28 Mart 2024 – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında verilen vadesiz hesaba tanımlı her bir yeni Otomatik Fatura Talimatı’nın, talimat tarihinden itibaren 90 gün içerisinde en az bir kez vadesiz hesaptan otomatik olarak ödenmesini takiben faturanın iptal olmaması ve vadesiz hesaba bağlı bir Destek Hesap olması durumunda, 2 gün içerisinde ek nakit promosyon ödemesi vadesiz hesaba ödenir. 28 Mart 2024 öncesinde verilmiş olan vadesiz hesaba tanımlı olan Otomatik Fatura Talimatları'nın ise 30 Nisan 2024 tarihine kadar en az bir kez vadesiz hesaptan otomatik olarak ödenmiş olması ve vadesiz hesaba bağlı bir Destek Hesap olması durumunda, ek nakit promosyon ödemesi vadesiz hesaba yapılır.
    • ING, uygun görmediği Destek Hesap başvurularını onaylamama hakkına sahiptir. Yeni Destek Hesap başvurularında başvurunun onaylanmaması veya hali hazırda Destek Hesap'a sahip olunmaması durumunda Otomatik Fatura Talimatı verilse dahi ek promosyon bedelinden yararlanılamaz.
    • Yukarda belirtilen şartlarda Otomatik Fatura Talimatı verilmeden vadesiz hesaba bağlı bir Destek Hesap sahibi olunması, Destek Hesap limit artışı veya Destek Hesap iptali sonrası yeniden Destek Hesap tanımlanması kampanyadan yararlanma hakkı sağlamaz. Kampanyaya katılacak kişiler hem Otomatik Fatura Talimatı hem de vadesiz hesaba bağlı Destek Hesap ürün sahipliği koşulunu birlikte yerine getirmeleri halinde kampanyadan yararlanabileceklerini kabul ederler.
    • Nakit promosyonun/ek nakit promosyonun ödendiği tarihten itibaren üç yıl içerisinde; faturanın iptal edilmesi, düzenli olarak otomatik ödenmemesi, Destek Hesap'ın iptal edilmesi herhangi bir sebeple gelir/aylığın farklı kuruma taşınması ya da SGK tarafından gelir/aylık ödemesinin kesilmesi durumunda Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın ödenen toplam promosyon/ek nakit promosyon tutarı şartın bozulduğu tarih esas alınmak suretiyle taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre geri alınır.
    • Aynı anda birden fazla ek nakit promosyon kampanyasından yararlanılamaz.
    • Başka Otomatik Fatura Talimatı kampanyalarıyla birleştirilemez.
    • ING katılım kanallarını değiştirme, belirtilen hizmetleri dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

    Emekli müşterilerimize sunulan ayrıcalıklar

    • Dijitalden gerçekleştireceğiniz para transferi işlemlerine masraf ödemezsiniz. ( İş günlerinde saat 08:30-16:00 saatleri arasında gerçekleştirilen eft,havale,fast işlemleri için geçerlidir. Resmî tatil günleri ve hafta sonlarını kapsamaz. Sadece vadesiz TL hesaplarından gerçekleştirilen işlemler için geçerlidir. Düzenli eft/havale işlemleri dahil değildir. Sadece İNG Mobil ve İnternet Şubesi üzerinden yapılan işlemler için geçerlidir. )
    • %4,99'dan başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanabilir,
    • 3 ay boyunca Turuncu Ekstra Plus avantajlarından puan toplama koşulu olmadan yararlanabilir,
    • İlk defa ING Kredi Kartı başvurusu yaptığınızda, ilk 1 yıl kart ücret ödemezsiniz.


    https://www.ing.com.tr/tr/sizin-icin/odemeler/emekli-maas-odemeleri

     
     
    Kuveyt Türk: 12.000 TL
     
    Emekli Maaş Promosyon Listesi(En Yüksek 18.000 TL) ( Devlet Bankaları Eklendi )

    Emekli Müşterilerimize Sunduğumuz Ayrıcalıklar

    • 12.000 TL’ye varan promosyon ödemesi
    • Maaşınıza 7 gün 24 saat boyunca Kuveyt Türk ATM'leri ve diğer tüm banka ATM'lerinden kolaylıkla ulaşma imkânı
    • Emeklilik ve diğer ürünlerimizle ilgili 444 0 123 Müşteri İletişim Merkezi hattımızdan 7/24 hizmet alma kolaylığı
    • Emekli maaşınızı, şubeye gitmeye gerek kalmadan kolaylıkla e-Devlet üzerinden veya tüm Kuveyt Türk şubeleri aracılığıyla bankamıza taşıyabilir ve sizlere özel sunduğumuz ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz
     *Ortak ATM’lerden ayda 2 kez ücretsiz para çekiminin, işlem başına 2.000 TL limiti bulunmaktadır. Kuveyt Türk ATM’lerinden 5.000 TL’ye kadar ücretsiz para çekimi yapabilirsiniz.

    https://www.kuveytturk.com.tr/bireysel/odemeler-ve-hizmetler/odemeler/emekli-maas-odemeleri

     
    DEVLET BANKALARI ( ZİRAATBANK - HALKBANK - VAKIFBANK ): 12.000 TL


    Emekli Maaş Promosyon Listesi(En Yüksek 18.000 TL) ( Devlet Bankaları Eklendi )

    Emekli maaşımı VakıfBank aracılığıyla almamın getireceği ayrıcalıklar nelerdir?
    • Maaş hesapları kullanılarak İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılık kanallarından tanımlanacak düzenli EFT/havale talimatları dahil olmak üzere, yapılacak havale, EFT ve FAST (anlık ödeme) işlemlerinden masraf alınmamaktadır.
    • Aracınızla otoyol ve köprülerden rahatça geçebilmeniz için maaş hesabınıza bağlı HGS etiketini ücretsiz olarak alabilirsiniz.
    • Ayrıcalıklarla dolu Bankamız kredi kartlarından kart aidatı alınmayacaktır. (Mevcut Bankamız kartlarının önceki yıla ait kart aidatları ile MilPlus Kredi Kartları ve bunlara ait Ek Kartlar hariçtir.)
    • Müşteri İletişim Merkezimizden, öncelikli bağlanma hizmetinden yararlanabilirsiniz.


    https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/hizmetler/emekli-maas-odemeleri/emekli-maas-promosyon-odemesi


    https://www.halkbank.com.tr/tr/bireysel/odemeler/odeme-hizmetleri/Emekli-promosyon-odemeleri.html


    https://www.vakifbank.com.tr/sgk-promosyon-odemeleri.aspx?pageID=2398


    Önemli Not: Değişen promosyonları bana bildirirseniz hemen güncellerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 10 Nisan 2024; 2:34:4 >







  • boşverin promosyon 7 verse nolur 10 verse nolur değerimi var en az 20 olmalıydı.

    IMF mehmet suyumuzu çıkardı siz promosyon diyorsunuz gözünüzü açın bunlar Ocak ayındada çok az zam yapacak.

    Bu arada 40-50 bin maaş alan çalışmayan emeklilerde 5bin ikramiye alacakmış

    Garanti BBVA’da emekli maaşınızın bağlı olduğu Vadesiz TL hesabınızı kullanarak Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet üzerinden yapacağınız havale ve hafta içi saat 08.30 - 16.00 arası yapılacak EFT işlemlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz. (01.04.2021 itibarıyla geçerli olan uygulama, resmî tatil günleri ve hafta sonlarını kapsamamaktadır. Uygulamaya daha önceki tarihlerde yapılan EFT ve havale işlemleri dahil değildir.)




    Bonus Karttan yıllık üyelik ücreti alıyor

    Arkadaşlar burda emeklilerin düştüğü durum için boyuna sitem ediyoruz ve haklıyız. Ama asıl
    Twitter'da twit atıp yada twit'leri yeniden gönder'e basarak yani retweet yaparak gündem olmamız gerekiyor. Twitter'da @EytEmeklilerFed @eytsydder @EYTLEVENTATACA1
    @ArzuLastikci @SebnemArdaBoga @etvTurkiye @ozgurerdursun @gonulborann adlı adresler bu konuda büyük mücadele veriyorlar. Bu adresler sürekli Türkiye gündemine giren tag'lar paylaşarak çok mücadele ediyor size tavsiyem Twitter'da bu adresleri takip edin başta bu adresler olmak üzere twit atıp yada twit'leri yeniden gönder'e basarak yani retweet yaparak sesinizi tüm Türkiye'ye duyurun, birbirinizi Twitter'da takip edin birlikten kuvvet doğar.
  • teşekkürler

  • süper çalışma teşekkürler hocam

  • 2 sene sonra buradayım ALLAH izin verirse, emeğine sağlık.
  • Faydalı konu. Sürekli güncellenirse sabitlenebilir bile (başka konu yoksa).
  • emeğe saygı, teşekkürler

  • Bankalar Güncelleme veya ZAM YAPMAYACAK MI?


    şimdi bu verdikleri çok az görünmekte


    EYTe veya Emekliye "Emekli Maaş Promosyon Listesini bankalar aklını başlarına alsınlar arttırsınlar


    denizbank 10binde takıldı kaldı


    yok mu arttıran?

  • Emeğine sağlık
  • Denizbank promosyonu 10.000 TL'den 5000 TL'ye indirdi. Emekli Maaş Promosyon Listesi(En Yüksek 18.000 TL) ( Devlet Bankaları Eklendi ) 

  • geçen yaz 3 bin maaşa 7500 verdiler
  • vitriol kullanıcısına yanıt

    HER AYIN 5 . DE güncelleme yapıyorlar

  • Bu ay itibariyle EYT maaşım başladığı için İş Bankası'ndaki gişe memuru ile bu konuyu konuştuk ve promosyon taahhüdü için birkaç gün beklememi önerdi. Yükselmesini bekliyorlarmış.

  • güncelleme konusunda bilgisi olan varmı

  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    o da eski türkiye oldu. yeni türkiye'de yok öyle para almak. promosyon olarak emekli bankaya verecek diyebilirler.
  • Garanti Bankası emekliye verdiği Bonus Karttan yıllık üyelik ücreti alıyor mu acaba?
    Alıp da sonra itiraza binaen iadesini mi yapıyor acaba?
    Bir de havale eft ücretsiz mi?
    Tecrübe edenlerin cevaplarını okumak isterim, teşekkürler...
  • Tamer306 T kullanıcısına yanıt

    Garanti BBVA’da emekli maaşınızın bağlı olduğu Vadesiz TL hesabınızı kullanarak Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet üzerinden yapacağınız havale ve hafta içi saat 08.30 - 16.00 arası yapılacak EFT işlemlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz. (01.04.2021 itibarıyla geçerli olan uygulama, resmî tatil günleri ve hafta sonlarını kapsamamaktadır. Uygulamaya daha önceki tarihlerde yapılan EFT ve havale işlemleri dahil değildir.)




    Bonus Karttan yıllık üyelik ücreti alıyor

  • Arkadaşlar, emekli banka promosyonları ağustos ayında artar mı acaba?
  • Hardrock61 kullanıcısına yanıt
    artması için bir sebep mi tespit ettiniz? alan memnun, veren memnun. ben tek tük itiraz edenler dışında, topluca bir ses işitmiyorum. bankalar da kar amacı güden ticari işletmeler olduğuna göre, talep yoksa niye arttırsınlar? efenim?
  • Akbank 12.000 TL'ye yükseltti...

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.