Şimdi Ara

EminEvim (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.371
Cevap
45
Favori
359.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bunların her işi dolap ,yıllardır bulaşmayın diye diye dilimizde tüy bitti.


    Neyse bundan sonra yapılacak çok da bir şey yok,sabredip halis düşünmekten başka,Allah kolaylık versin.
  • Faizsiz, kefilsiz ve ara ödeme yapmadan "dilediğiniz eve" sözünün içi gerçekten boşmuş!
    bu ay sonu ödeme yapılacak aya geleceğim ve bir fırsat daire buldum. Tam istediğim özelliklerde eve hem de uygun fiyatla sahip olacağım derken Hedefevim 90+2 de resmen gol attı. Almak istediğim evin garanti bankasından çekilmiş ve ödenmesi gereken 7 yıllık kredi borcu var ve ev sahibi istenirse kredi borcunu devredebileceğini veya krediyi kapatırsak daha avantajlı olabileceğini söyledi. bu durumu hedefevimle paylaştım. Riskliymiş, bu yüzden kredi borcu olan ev alınamazmış! Yahu banka belli, borç belli, ev hacizli değil, Satıcı dolandırıcı değil! İş değişikliği sebebiyle taşınmak ve taşınacağı yerden ev almak istiyor. Banka ile görüşüp yatırdığın paraya tapu işlemleri tamamlanana kadar bloke koydur, evin tapu ve ipoteğini kendi üzerine aldıktan sonra blokeyi zaten noter bankaya mesaj göndererek kaldırıyor bunun Hedefevim için riski nedir ? Keza ben sisteme girerken dilediğiniz evi diyerek sisteme dahil edildim, sözleşmede ipotekli evin satışı olamaz diye bir madde yok. Bu kadar önemli bir madde sözleşmede yoksa bu yapılan apaçık sözleşmeye aykırı hareket etmek değil midir ? Böyle bir kural var ama müşterilerle paylaşılmıyorsa buna başka bir şey denir!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyesil -- 21 Mayıs 2020; 18:3:35 >




  • test

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eminevim ile ilgili her türlü sorunuzu cevaplandırabilirim. Ev teslimatı aldım, teslimatta yapılan saçmalıklar, sigorta işlemlerinde dikkat etmeniz gerekenler, müşteri temsilcisi ile yazılı olmayan hiç birşeye inanmamanız gerektiği gibi kısımları tek tek anlatabilirim. Umarım başkalarıda mağdur olmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DespotHkn D kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkürler. Tecrübelerinizi ve mağduriyetinizi kısaca özet geçebilirseniz sisteme girmeye niyetlenenler için yol gösterici olur bence.

    Benim sorum; böyle bir sistem ne kadar güvenilir. Ev fiyatlarının durmadan arttığı bu ortamda, yakın zamanda girsek gelecekte imkansızı başarabilir mi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sizin sorunuzu cevaplayayım hemen; bu enflasyon ortamında benim girdiğim sistemle giterseniz ev sahibi olmanız sadece şans faktörüne bağlı. İlk kurada çıkmazsanız ev fiyatlarıda yükselirse o zaman verdiğiniz para hiç oluyor. Ben 2020 yılında ikinc çekilişte çıktı.


    ancak çıkan ay mayıstı bana haziranda parayı verdiler, sözleşmede öyleymiş. Bu sistemde firmanın zarar etme şansı yok, çünkü sizlerden aldığı parayı sizlere geri veriyor yani zarar eden kişiler sadece kurada ilk çıkmayan kişiler ki bunlar 80 kişilik grupta 70 kişi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DespotHkn D kullanıcısına yanıt

    Müşteri temsilcileri gerçekten tam bir avel. Temsilcim bana 3. derece akrabalardan (hala,teyze,kuzen,yeğen vs.) otomobil alımı yapamayacağımı söyledi. Telefonu kapattım. Oturdum sözleşmemi baştan aşağı tekrardan okudum. 1. ve 2. derece + sıhri akrabalardan alım yapamayacağım yazıyor. Sıhri dediği kayın olarak geçiyor yani eşten gelen akrabalıklar. E bende de öyle bir durum yok. Neyse tekrar aradım temsilciyi. Hemen mırın kırına başladı. 1 ve 2'yi biliyorum da 3'ten emin değilim falan demeye başladı.


    Emin olmadığın şeyi ne diye bana kesin bilgi gibi verip geriyorsun o zaman ? Gerçekten bu adamlar iş bilmez ve kesinlikle zarar etmez bir sistemin içindeler. Ben 2021 yılında 300.000TL'lik ev için sisteme girdim. Evler oldu 3 milyon. Benim alacağım para 2024 yılında işte bu ay 300.000TL. Bana giren çıkanın haddi hesabı yok.

  • nk061 kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle haklısınız, bir çok kişi sistemden çıkıp verdiği parayı tl aldı -ki bu devasa zarar demek. Enflasyonu düşünüp ona göre borçlanmak yada peşinatı yüksek girip kura çıkmadan erken teslimatla alabilmek. Müşteri temsilcilerine kesinlikle inanmayın ve bir kaç kez daha teyit edin. Kesinlikle işi bilmeyenlerle dolu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DespotHkn D kullanıcısına yanıt
    Neyse ki teslimatımı aldım. Bütün süreci baştan aşağı yazıp her yerde paylaşacağım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nk061 kullanıcısına yanıt

    O zöaan hem geçmiş olsun, hem de hayırlı olsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DespotHkn D kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim.

  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.