Şimdi Ara

Emlak Konusunda Tüm Merak Edilenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Emlak Konusunda Merak edilenler için haber sitemize bakabilir.

    Emlak Haberleri'nin Başlığını Emlak Manşet Atıyor. Kurulduğu günden bugüne emlak sektörünü yakından takibini yapanwww.emlakmanset.com emlak haber sitesi, Günlük olarak katıldığı basın toplantılarından anlık olarak haberleri vermeyi sürdürüyor.

    Emlak sektöründe uzmanlaşmış bir ekiple kurulan emlakmanset.com sektöründe yavaş istikrarlı olarak ilerlemeye devam ediyor. Konut Projeleri, Emlak Televizyonu, Röportajlar, Ev Dekorasyonu, Örnek Daireler, Konut Kredileri, Kampanyalı Konutlar gibi bir çok konuyu bulabileceksiniz

    www.emlakmanset.com uzmana sorun kısmında dilerseniz soru sorabilir sorunuza yanıt alabilirsiniz. Markalı Konut projeler içinde il ilçe fiyat aralığına kadar konut projelerini inceleyebilirsiniz.

    Türkiye hatta yurtdışından da emlak haberlerinin yayınlandığı emlakmanset.com sitemizde yeni satışa çıkacak konut projelerinden de anlık olarak haberdar olacaksınız. Sürekli güncellenen fiyat listesi bölümünden markalı projelerin güncel olarak takibini yapabileceksiniz. Yeni Projelerin Örnek Daire ve kat planlarını detaylıca inceleyebilirsiniz.

    Gayrimenkul sektörünün çok hızlı ilerlediği ülkemizde özellikle mortgage konusu da son zamanlar da bir hayli gelişti. Konut kredileri bölümünden de projelerin taksitli konut kredi oranlarına bakabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.