Şimdi Ara

Emlakçı haber vermeden evimi kiralamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gerçekten kafamda onca başlık vardı nasıl atsam bilemedim.
    Olay geçen sene Ağustos ayında 1+1 evi almamla başladı. Evi direkt bu emlakçıdan aldık, kiracısı vardı aynı sistem devam etsin dedik. 1500₺’di kira. Öğrenci kalıyor dedi, bir şey demedim. Ağustos sonu eylül başında başka bir kiracı gelmiş. Bana haber etti. 1500’den verdim dedi. Ee dedim bana haber etmedin abi. Ben belki 2000 isteyecektim. Zorladım 2000e çıkarttım. Neyse gel zaman git zaman bu sene ağustos’a geldik. Gittm yüz yüze konuşup kirayı artırmaya. Anlattım işte durumlar böyle böyle kirayı 3500 yapalım. Adam işte öğrenci var cart curt zorlanırlar 3000 diyelim. Tamam dedim. Bana kontratı göster dedim, whatsapptan attı. Bir baktım geçen sene giren isimlerle alakası yok. Ne bu dedim. Onlar bi ay sonra çıktı da o yüzden söylemedim başkasını koydum. Sanki kendi evi keyfe bak. Onu da sineye çektim ve dedim ki bunlar çıkınca anahtarı bana ver. Ok dedi hatta mesajları da duruyor. Geçen aklıma düştü gideyim şu eve kiracıya bakayım dedim. Emlakçıyı aradım bana kiracının numarasını ver eve gidip bakacağız kiracıyla tanışacağız. Attı bi numara. Bi ekledim Arapça falan yazıyor profilde. Bu kim dedim. İşte eski kiracılar çıktı yenisini koydum. Diğer arkadaşların arkadaşı bu dedi. Gel de sövme. Daha 2 ay önce ne konuştuk abi? Dedim çıkar şu kiracıyı bana anahtarı ver. Tamam, ev bulunca çıkaracağım dedi. Bugün de kira günüydü kirayı istedim, naptın dedim çıkardın mı? Yok dedi ev bekliyorum. Ok dedim mesaj attım kiracıya. Müsaitsen konuşalım vs. Aradım sordum ben 6 aydır buradayım, 3500 kira veriyorum dedi. 3 ay önce 3000 yaptık kirayı. Öncesini sayarsan 2000. Bütün paraları cebe atmış emlakçı. İsmini soyismini her şeyi verirdim de dursun azıcık. Ben şimdi buna yasal olarak ne yapabilirim? Ne yapmalıyım?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >







  • Hocam emlakçıya hiç gerek yok kim bilir ne kadar kiraya veriyor ne entrikalar dönüyor. Adam resmen ticarethane olarak kullanmış senin evini. Kendin versen kafan rahat eder, beğenmediğin kişiyi almazsın, ne kadara kiraya verdipini bilirsin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • linkorn L kullanıcısına yanıt
    Öyleymiş nereden bileceğiz hocam tecrübe oldu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Galericiden araba, emlakçıdan da ev alınmaz... Bu olay herkeşe ders ve ibret olsun.. Arabanızı satmaya karar verince, evinizi satmaya veya kiralamaya karar verince bu çakal esnaf taifesi, akbabalar gibi etrafınıza üşüşürler... Bunların alayına sie çekip yolunuza tek başına devam edin...

  • Dün konuştum adamla. Adam mayıs’ta bana 2000₺ kira gönderirken kiracıdan 3500₺ almış. Arada aldığı 1500₺’yi de hizmet bedeli olarak savunuyor. Hizmeti de kiracıdan parayı almak, evin ihtiyacı olduğunda yapmakmış. Böyle bir talebim de olmadı asla.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anladığım kadarıyla sana 2 tlden kiraya verdim deyip 5 tlden kiraya verip aradaki payı kendine aldıysa,kanıtlarınla mesajlaşma görüntüleriyle beraber cumhuriyet savcılığına şikayet dilekçeni ver ki bir daha başkasına yapamasın sen de zararını çıkart

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.