Şimdi Ara

Emma Watson ile iletişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam. Biliyorum zor bir şey söylüyorum fakat, Emma Watson ile e-mail veya herhangi başka bir şey üzerinden iletişime geçmek gibi bir şansım var mıdır? Yaklaşık 1 saattir araştırıyorum fakat düzgün bir şeye ulaşamadım. Kendisinin eskiden facebook üzerinde atmış olduğu bir gönderide fans@emmawatson.com isimli mail adresine yollanmasını söylüyor, fakat deneyince böyle bir mail adresinin olmadığı gözüküyor. Aktif olarakta kullandığı hiçbir sosyal medya hesabında ne yazıktır ki bir iletişim adresi bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.



    https://www.facebook.com/emmawatson/posts/hi-all-quick-favour-to-ask-when-you-lovely-lot-are-sending-me-letters-etc-please/195383013813930









  • Hayatımda gördüğüm en çaresiz konu başlıklarından biri... Umarım ulaşırsın da benim mesajı hatırlayıp küçümseyici bir bakış atarsın kardeşim benim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eskiden dediğin 13 yıl önce. Şu an 33 ise yani 20 yaşında... O günkü çağa göre normal. Biraz daha geriye gitsen belki yanına gidip açılırdın kanka. Neyse düşünme deli olursun.


    Önerilerim;


    1 - Yapay zekaya Emma Watson gibi cevaplar vermesini iste.


    2 - Emma Watson'a benzeyen kızlar bulup, hayal kur.


    Çok daha gerçekçi (!) sonuç alırsın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.