Şimdi Ara

Empire: Total War (2009) [ANA KONU] (318. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.378
Cevap
10
Favori
445.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • karahisarlı K kullanıcısına yanıt
    oyunun türkçe desteği yok fakat büyük bir çalışmayla zamanında %100 türkçe yaması yapıldı. totalwarturkiye yapmıştı sanırım.
  • defalarca korsan olarak oynadım niyetlendim almaya 2009 daki oyuna 35 lira vermek çok geldi steam da
  • abdulrezakbinberrak A kullanıcısına yanıt
    ben bundan 4 veya 5 yıl önce napoleon ile birlikte 2sine kutulu 40 TL vermiştim hocam. mağazalara falan bakın isterseniz belki vardır hala.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abdulrezakbinberrak A kullanıcısına yanıt
    İndirim dönemlerinde 10 küsür lira oluyor. Haziranın son haftasında yaz indirimlerinde büyük ihtimalle indirime girer.
  • Napoleonfd kullanıcısına yanıt
    cadılar bayramı indirimini kıl payı kaçırdım orda dediğin gibi 10 liraydı haziran indirimini bekliyelim artık steam den aldıgımızda bütün patchler i online alacağımız için oyun içindeki buglar giderilmiş oluyor değilmi
  • abdulrezakbinberrak A kullanıcısına yanıt
    Bende empire yok ama yayınlanan son surumdur satılan. Resmi yayınlanan patchler vardır yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdulrezakbinberrak

    cadılar bayramı indirimini kıl payı kaçırdım orda dediğin gibi 10 liraydı haziran indirimini bekliyelim artık steam den aldıgımızda bütün patchler i online alacağımız için oyun içindeki buglar giderilmiş oluyor değilmi

    Evet, şimdiki oyunda neredeyse hiçbir sorun yok
  • dayanamayıp instant-gaming üzerinden 6$ aldım oyunu full dlc leri ile site şahane hemen kodu gönderdiler girip aktifleştirdim türkçe yamayıda kurdum donma felan yok boşuna eziyet çekmişim bunca zaman orjinal oyun bir başka oluyormuş
  • Empire Total War mı, Napoleon Total War mı? Hangisini oynayayım?
  • steamden oyunu satın almama rağmen hala bug var.turn ilerlemiyor bir süre sonra.ister orijinal alın ister korsan indirin oyun her türlü arızalı yani...
  • eg_moonlife E kullanıcısına yanıt
    yanlış hatırlamıyorsam bu durum genelde çok ilerleyince oluyordu. tüm ülkeler gelişip hamle sayıları çoğalınca tur atlarken sıkıntılar meydana geliyordu hatta bazen sürekli bir ülkenin hamlesi sırasında hata verip oyun patlıyordu. bunların önüne geçmenin benim bildiğim tek yolu sürekli birden fazla kayıt alıp hata veren turdan 1 önceki tura dönüp o turda aynı hamleyi yapmayarak döngüyü değiştirmek.
  • Medieval 2 yi saymazsak en severek oynadığım total war serisi. AI si biraz geri zekalı ama yapacak bişi yok, aynı şeyler gelişiyor hep. Bu oyunu daha da zevkli yapacak mod tavsiyeniz var mıdır?
  • Modların hiçbiri orijinalinin yerini tutamıyor bence.
  • Daimon88 kullanıcısına yanıt
    Orası öylede, oyunu makyajlayıp farklı yaptığı için yediriyor yinede. Imperial Destroyer 6.0 üstüne Fife modu kurdum. Adamlar yürürken müzik çalıyor, davul sesleri, silah patlama sesleri vs daha iyi olmuş. En azından oyunda tutuyor insanı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır total war oynarım ortaçağın ötesine geçmek istememiştim Artık habsburglarla hesaplaşma vakti geldi dedim ve empire a başladım. 1709 yılına kadar başıma gelenler şunlar:

    Oyun very hardda ikinci turdan Avusturya, , venedik, britanya, İran ve Gürcistan savaş ilan etti. Morayı aldım yunan isyanı çıktı isyancıların orduları benden daha modern ve daha düzenli beni moradan ve Yunanistandan attılar donanma oluşturdum binbir güçlükle. Venedik donanmasını yok ettim avusturyayı durdurdum Rus donanması geldi ve batı Anadolu'daki limanlarımı kuşatıp donanmamı yaktı (ikinci çeşme baskını djjsjs)

    Morayı ve Yunanistanı yeni bir ordu kurup geri aldım ama bu sırada lehistan da savaş ilan etti.

    Adamlara bölge teklif ediyorum barış için onu bile kabul etmiyorlar. Avusturyadan transilvanyayı aldım prens eugeni öldürdüm. Safevilerden Azerbaycan ve tebrizi aldım ama bütün bu süreçte ekonomimin önemli kısmını orduya harcadığım için gelişmelerim durdu Gürcistan erivana Girdi.Osmanlı very hardda oynaması en zor devletlerden birisi olmuş ama hoş da olmuş. Karlofçadan hemen sonra adamlar yeniden kutsal ittifak kurdular bana karşı. 1701 yılında aynı ekiple tekrar savaşmaya başladım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • windows 10 da oynayabilen var mı?
  • Oynanmaz bu oyun Napoeleon Total War varken. Daha binaya bir bölükten fazlasını sokamıyoz, bir sürü saçmalığı var şu an aklıma gelmeyen, Napoleon'da bir çok hatayı halletmişler.
  • SAHİPKIRAN1 S kullanıcısına yanıt
    VH campaign de AI hile yapıyor olamyan parayla birim basıyor . savaş zorluğunda birimelr hileli ek güçler gliyor. Total warda en güzel M/M ayarda oynamısı zor orduları zayıf facitonla oynamak zevkldir. VH/VH de oyunu anası bellerim. empire da çok güzel açıkalr vassallara geçiş izni verip 500 dinarını alırısn. Bunu iptal edip tekrar edip durup bir el içinde paralrını toparlarsın. Venedikel torak değişim yaypı içerden toprak verip hemn savaş açıp kolayca feithler yapabilrisin. empire kaleler yok eden modu yüklemek lazım.kale savaşları çok dandik.
  • An itibariyle oyunu sildim 1800lere gelip
    Kuzeyde moskovayı batıda ise vienayı aldım amerikada orta amerika ve karayipteki tüm adalar elime geçti
    mısırdan tebrize bendeydi
    ama oyun sarmadı.Çünkü hilesiz düz oynamana oyunun yapay zekası izin vermiyor .
    3 -4 devlet overrated oluyor daha oyunun ikinci yarısında ve bu devletelrin düşmanı kalmasa bile birbirlerine girmiyorlar
    mesela avrupayı rusya lehistan ing,ltere ve hollanda beraber paylaşmıştı bende ve bunlar barış içinde yıllarca yaşadılar
    ayrıca geçiş hakkı verip ücret almak felan da hileye girdiği için ben bulaşmadım hiç temiz oyun oynamak istedim .
    Savaşları da çok kötü kale kuşatmalarında yapay zeka çok yetersiz 2000 kişilk ordumla 6500 kişilik lehistan ordusunu mahvettim .
    Yani kısaca Total war Empire 2 tarzı bir şey çıksa da aydınlanma çağını sanayi devrimini total warda yeniden yaşasak güzel olurdu .Bu oyun artık oynamak için fazla eski




  • SAHİPKIRAN1 S kullanıcısına yanıt
    Vassalarım kasasını sömürmeyi roleplay düşnüyordum nasıl olsa sömürgem diye. Çoğu ülkeyi yoke tmek yerine vassal yapmya çalışıyordum. zor ayarda senin dışında ülkerle gelir bonusu veriyor. Hiç glitchleri değerlendirmeden oynamak siitiyorsan normal normal zorlukta oyna. Oyun hile yapmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.