Şimdi Ara

Empire total war orjinal oyunum açılmıyor yardım....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Empire Total War oyununu ilk yüklediğimde çok rahat oynuyordum sonrasında oyun zevk vermemeye başladı ve mod yüklemeye karar verdim. Darth Mod Empire yi oyuna kurdum ve gece geç saatlere kadar sorunsuz oynadım. Sabah kalktıgımda oyuna girdim ve oynadıgım dosyayı yüklemeye çalıştığımda Empire Total War Çalışmayı Durdurdu diye hata alıyodum. Başka bir ülkeyle oyuna devam edeyim dedim yine aynı sorun vardı Empire Total War Çalışmayı Durdurdu. Bir çözüm bulamadım ilk önce modu sildim ve oyuna girdim mod silinmemişti . Oyunu sildim sonra tekrar kurdum. Bu sefer steam uzerınden oyna butonuna basıyorum altta yazı çıkıyor Oyunda diye 2 saniye sonra tekrar çevrimiçi oluyorum. Ne oyun launcher açılıyor nede başka birşey sadece sağ altta Oyunda sonrasında Çevrimiçi yazıyor. Dosyaları falan doğrulattım yönetici olarak çalıştırdım ama bir faydasını göremedim sorun yine aynı . YARDIMCI OLUN LÜTFEN BU OYUNU OYNAMAK İSTİYORUM !







  • Yardım lütfen
  • Tamamıyla aynı sorunu bende yaşıyorum. Darthmod u beğenmeyip sildim ama yınede darthmod açılıp duruyodu bende oyunu komple silip steamden yenıden yukledım ama yine oyuna gıremıyorum, pc yı yenıden baslattım dosyaları dogrulattım yönetici baslattım ama hiçbir faydasını gormedım. Naptıysam oyun açılmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunu bende yaşıyordum. Steam de 400 saat oynadıktan sonra Darthmod yükledim. Sonra orijinale dönmek için sildim. Ama oyun açılmadı.

    Oyunu silip tekrar yükledim yine bi faydası olmadı.


    Bende şöyle yaptım. Oyunu sildim. Sonra gördümki yükleme klasöründe Darthmod a ait bazı dosyalar kalmış. Yükleme klasörünü tamamen silip steam den tekrar yükledim ve sorun çözüldü. Şu anda bi sorun olmadan rahatça oynuyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.