Şimdi Ara

Emre Mor B.Dortmund'da. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bonservis açıklandı 9.5 milyon euro.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Papa Het


    quote:

    Orijinalden alıntı: oyuncu11790

    Benim anlam veremediğim Emre Mor'un kulübü ne diye bu kadar mantıksız hareket etmiş :) Adamda zaten potansiyel var ve bu potansiyel 9-10-16 m euro ( tam belli değil) zaten veriliyor.

    Bekle euro 16 nın bitmesini, tüm dünya net şekilde adamın yeteneklerini görsün...Acayip paralara satılırdı.

    Emre beklenen patlamayı yaparsa Dortmund acayip paralara satabilir. Kısacası yakında Bayern'e gider bu çocuk :)

    Evet kulüp senin düşündüklerini hiç düşünemiyor en çok sen anlıyorsun. Seni hemen başkan yapsınlar kulübe.

    Sen bende olan yanlışı görüyorsun, ee sen başkan mısın ? :) Güzel kardeşim varsa söylediğimde mantıksızlık gel bana izah et, gelip benle makara yapar gibi konuşmanın ne mantığı var ?

    Adamın sözleşmesi bitmiyor, önünde oynayacağı ve muhtemelen biraz daha dikkat çekeceği turnuva var. Turnuvadan sonra satması daha fazla kazandırmaz mı ?

    Burada mantıksız olan nedir ?




  • Yılların tecrübesi Scout ekibinden daha mı iyi biliyoruz yorumlara bak. Dortmund tabiki de önceden izliyordur bu adamı. Oyuncuda yetenek olduğu belli dortmund hertürlü adam eder ama oyuncu istikrarını sürdürür mü asıl iş orada.
  • Barbar kullanıcısına yanıt
    senin adını duymamış olman başkalarının da duymamış olmasını gerektirmez :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: I need $

    16 yazıyorlar ama doğru değildir büyük ihtimalle,eğer doğru ise tam bir pazarlama başarısıdır bir oyuncuyu ederinin 8 katı fiyata satmak.

    8 değil 32'dır o.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dortmund gibi takımlar iyice incelemeden gencecik çocuklara o kadar yatırım yapmazlar muhtemelen aylardır takip etmişlerdir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

    senin adını duymamış olman başkalarının da duymamış olmasını gerektirmez :)

    Ben adını duymadım dedim mi canım kardeşim. İlla neden okuduğunuzu başka yerden anlamakta ısrarcısınız anlamıyorum. Forumdaki bazı arkadaşlar öyle bir havalarda ki görende sanır ki Emre Mor'u 5 yaşında beri takip ediyorlar. Yahu bu adamı hayatınızda ilk kez 6 ay önce duydunuz hepiniz. Zaten geçen sezon profesyonel oldu. Emre ne oynamış ki bugüne kadar 16 milyon euroluk onu anlatmaya çalışıyoruz burada. Daha dün piyasaya çıkan adama 16 vermez hiçbir takım diyoruz. İlla muhabbeti sulandıracaksınız.
  • sansi varsa cok iyi yerlere gelebilir Emre. Izledigim kadari ile top ile hizi cok iyi, teknigi de yuksek. Amrabat gibi kafasini topraga gomup at gibi yardirmiyor. Ayrica Dortmund, beyler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barbar kullanıcısına yanıt
    "daha 3 gün önce kimsenin adını duymadığı oyuncu"

    bu kısımdan senin de bilmdiğini düşünmek zor değil :) ek olarak millet 8 9 yaşından itibaren oyuncu izliyor, sen almanların da türkiyedeki transfer politikası gibi transfer yaptığını mı sanıyosun ? adam buna 16 vermişse 16 senedir izliyor bile olabilir o derece
  • Yak sigaraları!!! Yok lan bu başka bişeydi..

    Asın bayrakları!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

    "daha 3 gün önce kimsenin adını duymadığı oyuncu"

    bu kısımdan senin de bilmdiğini düşünmek zor değil :) ek olarak millet 8 9 yaşından itibaren oyuncu izliyor, sen almanların da türkiyedeki transfer politikası gibi transfer yaptığını mı sanıyosun ? adam buna 16 vermişse 16 senedir izliyor bile olabilir o derece

    Orada ki sayıyla 3'ü baz alıyorsan gerçekten gülerim. Allah'tan "daha düne kadar" yazmamışım o zaman 1 gün önceyi kastettiğimi sanacaktın demek ki Yapmayın etmeyin ne olur ya. Uğraştırmayın beni. Ne anlatmak istediğimi çok iyi biliyorsun sen hala beni mesaj yazdırtmak zorunda bırakıyorsun.

    Bir de öyle kesin konuşuyorsunuz ki sanırsın Dortmund scout ekibinde çalışıyorsunuz. Dortmund ya da X kulüp Emre'yi 2-3 sene öncesinden izliyor olsaydı 2-3 sene önce transfer ederdi altyapısına yerleştirirdi. Messi örneğinden yola çıkın. 18 yaşında Emre Mor, 14-15 yaşında değil. Socut transferi zaten 9.5 milyon euroya, 16 milyon euroya yapılmaz bunu da bilmiyorsanız yuh diyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Barbar

    quote:

    Orijinalden alıntı: Olivier17

    beyler bir haber okuyorsunuz bari doğru okuyun.

    16 milyon bonuslarla birlikte. sırf bonservis 4 milyon.

    ha bu arada 2-3 maç oynamış,ismi bilinmeyen demiş. milli takıma çağrılmadan önce de dortmund,porto,juventus takip ediyordu zaten bu adamı. nasıl bir kafalar var bu bölümde 4 senedir forumdayım halen anlamış değilim.

    Emre zaten geçtiğimiz sezon profesyonel oldu, izlese bile maksimum 8-9 aydır izliyorlardır hadi bilemedin 1 sene olsun. Bizim demek istediğimiz medyada dolanan 16 milyon euro laflarına önce okuduğunu anla sonra mesaj yaz. Emre'ye kimse 16 milyon bonservis vermez diyoruz bugünün şartlarında. Dortmund'un zaten yangından mal kaçırır gibi imza attırmasının sebebi de şampiyona da patlama ihtimali. Turnuva da olası bir patlama yapması sonrası işte o zaman 16 vermek zorunda kalırlardı bir ihtimal. Bundan daha açıkça anlatılabilir mi bilmiyorum. Önce kendi kafana bir baktır bence bakalım ne çıkacak.

    Dortmund veya diğer kulüpler sence maksimum 1 seneden beri mi izliyorlardır? 1 sene az bir süre oyuncunun potansiyelini anlamak için. neyse sana göre tanınmayan bir adam 16 milyon euro etmez. ama burak yılmaz eder 16 milyon ne de olsa kral.




  • Dortmund insallah baska bir takima kiralamaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu dortmundsa is değişir. Yani çok iyi bir oyuncu olma ihtimali daha yüksek bu adamın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bruma örneği mi verelim ?

    Ha biz belli bir seviyede oluruz hem CL hem Lig gelsin oynasın geçen sene şampiyonuz bu sene 6. CL Çeyrek Final CL Gruptan Çıkamama daha açıklamaya gerek yok.

    Genç oyuncular için gereken bir yer değil Super Lig gelişimi açısından Almanya biçilmiş kaftan hem Avrupada bir turk olarak gurur duyarız hemde Milli Takımda guzel işler yapar.

    Balon mu değil mi diye duşundum ama bu çocuk belli bir seviyede oynuyor altına duşmuyor biz birilerini Messi yapmayı çok seviyoruz bu tabirler için erken Euro 2016'ta başlayacak orayı beklemek lazım beklenen topçu olabilir inşallah yanılmayız.
  • Kendisi için en iyi takıma gitti bence.

    2-3 sene içerisinde ya Bayern çöker yada büyük başlara 40'a 50'ye itelerler.

    Allah sakatlık, kaza bela vermesin kardeşime.
  • türk ligine göre düşünüyorsunuz sanırım açın transfermarketi ingilterenin ispanyanın almanyanın transferlerine bakın sıradan adamlara 10 15 20 veriliyor azcık iyi adamlar 30 40 50lerden başlıyor. ben 2 maç izledim ama dortmund benden çok izlemiştir yine de o maçta kalitesini belli etti rahat 16 eder o cocuk
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.